Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Smutná úmrtí: Magda z Ordinace, Soňa z Cest domů. Stýská se vám?

  • Úmrtí Magdy Mázlové bylo pro mnoho diváků velkým šokem.
    14. ledna 2014 | 13:30

    Všichni seriáloví nadšenci už ví, že zítra zemře jedna z hlavních postav seriálu Ulice, Klára Pešková. Které další oblíbené postavy nechali tvůrci seriálů zemřít? Vybrali jsme pro vás úmrtí, které diváky opravdu zasáhly.

  • Hrihorij Lisečko z Ulice

    ...
    Autor: reprofoto Youtube
    Oblíbený ukrajinský kuchař Hrihorij a dříve dělník v Království hraček zemřel velmi tragicky. Bratr Světlany totiž před svou smrtí začal pracovat v Bedřichově dílně, kde po nocích zaháněl deprese vodkou a cigaretami. To se mu stalo osudným. Zemřel při požáru v dílně, který sám způsobil v důsledku opilosti.
  • Magda Mázlová z Ordinace v růžové zahradě

    Úmrtí Magdy Mázlové bylo pro mnoho diváků velkým šokem.
    Autor: Archiv TV Nova
    Oblíbeným seriálem Ordinace v růžové zahradě otřáslo již několik  tragických úmrtí. Mezi ty nejzásadnější patří násilná smrt doktorky Gity (Daniela Šinkorová), úmrtí doktora Dalibora Frinty (Jan Šťastný) a nejčerstvější smrt Magdy Mázlově v podání Markéty Častvaj. Ta zemřela na selhání organismu. Čestmír Mázl se tak stal trojnásobným vdovcem.
  • Soňa Mašková z Cesty domů

    Vitázková už si v Cestách domů nezahraje
    Autor: TV Prima
    V seriálu Cesty domů byla zásadní smrt hlavní hrdinky Soni v podání Pavly Vitázkové. Scénáristé chtěli seriál trochu oživit, a tak ji nechali zemřít při autonehodě. Její záměr se vydařil. Nejen, že všichni diváci byli v šoku, ale také tento tah rapidně zvedl sledovanost. Loni v seriálu zemřela také Lída Bernátová (Jitka Smutná), záporná postava Ivana Pánková (Linda Rybová) a Alena (Marie Doležalová).
  • Alžběta Janderová ze Sanitka 2

    Třiapadesátiletá, z totalitních seriálů a pohádek známá herečka, která se konečně, i když krátce připomněla na ČT v Sanitce, oblékla na premiéru muzikálu Lucie – větší než malé množství lásky dosti nadčasové, mladistvě působící šaty, které totálně pohřbila červeným setem náušnic, náhrdelníku plus náramku z korálků. A tento průšvih navíc dorazila rudými punčochami.
    Autor: Blesk/Hermina
    Ivana Andrlová si v druhé řadě oblíbeného seriálu České televize, Sanitka zahrála slepou Alžbětu Janderovou, která podlehla vážným zraněním způsobených pádem z mostu. Oblíbená herečka prozradila, že hrát mrtvolu bylo velmi těžké a také nepříjemné.

Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...