Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pět nejbizarnějších automatů: Pořídíte v nich podprsenku i manžela

  • 2. ledna 2014 | 13:30

    Na to, že si můžete v automatu koupit pití, svačinu nebo sladkosti jsme už všichni zvyklí, ovšem některé mašinky nabízejí opravdu netradiční sortiment. Vybrali jsme pro vás pět těch nejbláznivějších.

  • Automat na podprsenky

    Automat na podprsenky
    Autor: thefrisky
    V Osace se koncem minulého roku poprvé testoval automat na podprsenky. Výrobce si od něj sliboval velký úspěch, ale vypadá to, že se zatím nedostavil. Během vánočního shonu se totiž prodalo pouhých osm kusů a to je velký propadák. Ženy sice automat našly a se zájmem si ho prohlížely, ale podprsenka je holt kus oblečení, který je třeba vyzkoušet!
  • Svatební automat

    Svatební automat
    Autor: listverse
    Chcete se vdávat? Vyzkoušejte svatební automat! Je to taková legrácka a svatba samozřejmě není právoplatná, ovšem jako zkouška na nečisto je to ideální! Automat vás nejen oddá, ale po vložení mince vám vydá také dva prstýnky a na konci vše zpečetí vytištěným certifikátem.
  • Automat na vlasový styling

    V zimě jsou vlasy kvůli změnám teplot i nošení čepic náchylnější na maštění. Snažte se proto o ně pečovat.
    Autor: scom, www.iris-studio.cz
    Trávíte doma před zrcadlem dlouhé hodiny s tím, že se snažíte vytvořit si na hlavě perfektní účes, protože vyrážíte ven a chcete oslnit, ale cestou na schůzku vás přepadne nepříznivé počasí a účes je ten tam. V takovém okamžiku určitě oceníte automat, který vám výměnou za mince poskytne žehličku na vlasy, kterou můžete upravit své pocuchané lokny. Díky tomu, že je keramická žehlička stále horká, zůstává sterilní. Přenos vešek tedy nehrozí.
  • Výměnný obchod

    Automat na recyklované věci
    Autor: listverse
    Existují automaty, kterým se říká Swap -O- Matic a fungují na bázi výměnného obchodu. Pokud máte doma nějaký přístroj, který už nepotřebujete, přinesete ho a vložíte do automatu. Za každou vloženou věc získáte určitý počet bodů, které můžete použít posléze k získání nějakého jiného přístroje, který vás zaujal a který tam již odložil jako nepotřebný někdo před vámi. Je to v podstatě takový eco-friendly projekt, který podporuje recyklaci.
  • Automat na knihy

    Knihy
    Autor: shutterstock
    V Americe existuje asi sedmdesát těchto automatů, který funguje trochu jako juke box. V nabídce si vyberete požadovaný titul a automat vám během pár minut vytiskne kopii. V dnešní době, kdy elektronika vládne světem, je to hezký způsob, jak nenechat knihy zemřít. Pro autory je tu také zajímavá možnost, přinést si vlastní knihu v pdf a automat ji pro vás vytiskne.

Klíčová slova:  automat, kniha, svatba, podprsenka, vlasy trend
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...