Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vůně vaginy nebo opečené slaniny? Takové jsou nejbizarnější parfémy na trhu

  • Vonět jako plátek slaniny nebo veřejný dům? Ano, stačí si jen koupit parfém!
    19. listopadu 2013 | 07:00

    My, ženy, parfémy milujeme. Na sobě i na mužích. Některé parfémy ale mají tak neuvěřitelné vůně, že nad nimi zůstává rozum stát. Podívejte se s námi na parfémy, které s od Ježíška zřejmě přát nebudete.

  • Vulva

    Parfém s vůní vaginy
    Autor: archiv firem
    Tato "vůně ženských genitálií" je na trhu už dlouhých 10 let. Není ovšem určená pro muže, jak by se mohlo zdát, ale pro ženy. Proč chtít vonět jako vulva? Údajně nejsou silnější feromony, než právě vůně genitálií při vzrušení.

    Vulva je tvořena směsí přírodních aromat, jejichž kompozice věrně kopíruje vůni vaginy. Když si ji tedy nanesete na pulsující body (krk, vnitřní strana zápěstí, loketní jamky), neměl by vám žádný muž odolat. Pokud byste o ní náhodou přemýšlela, tří mililitrovou lahvičku koncentrované vůně vaginy seženete přibližně za 600 korun.

  • Hlína s červy, zamrzlé jezero a mnoho dlaších

    Parfém s vůní hlíny a žížal
    Autor: archiv firem
    Firma Demeter se na vůně specializuje a jejich škála je pěkně široká. Vyberete si zde od klasických ovocných a květinových vůní, přes méně tradiční zmrzlinové a vánoční vůně až po naprosté absurdity.

    No řekněte, nechtěli byste být cítit jako hlína, ve které žijí žížaly, jako zamrzlé jezero (jak asi voní?) nebo jako kousek sushi? Tím ale Demeter nekončí a nabízí také poněkud kontroverznější parfémy s vůní popela, svěcené vody a kremační síně. Za 10ml prapodivných vůní utratíte zhruba 450 Kč.

  • Krev, pot a sperma

    Parfém s vůní krve, potu a spermatu
    Autor: shutterstok.com, archiv firem
    Ne neděláme si legraci. Na světě zřejmě vážně existují lide, kteří chtějí být cítit jako by za poslední hodinu absolvovali intenzivní trénink v posilovně, hospodskou rvačku a soulož.Staré úsloví říká, že chlap má smrdět. A je-li váš partner bohužel čistotný, je zřejmě tohle parfém právě pro něj.
  • Slanina

    Parfém s vůní slaniny
    Autor: shutterstok.com, archiv firem
    V seriálu Gilmorova děvčata zazněla nezapomenutelná věta: "Život je krásný a tím důvodem proč je život krásný je slanina." Ano, neznám (kromě vegetariánů) člověka, který by neměl rád slaninu, ale proč proboha jako plátek opečené slaniny vonět?

    John Leydon, parfumér který oživil parfém se slaninovou vůní, který vznikl ve 30. letech minulého století tvrdí: „Cit pro vůně každé osoby velmi úzce souvisí s lidskou pamětí, výrazně ovlivňuje lidskou schopnost vyvolat si vzpomínky na určité zážitky." Takže pokud si chcete neustále připomínat nedělní snídani, navoňte se slaninou!

  • Barbecue

    Parfém s vůní barbecue
    Autor: shutterstok.com, archiv firem
    A kde je slanina, tam nesmí chybět grilování. Parfém s vůní barbecue vám má i v zimě připomenout hezké chvíle s přáteli při zahradním grilování. Voní jako hořící uhlíky, koření a opékané maso. Kdo by odolal?
  • Plísňový sýr

    Parfém s vůní plísňového sýra
    Autor: archiv firem
    Do třetice všeho dobrého tu máme ještě jeden parfém s vůní jídla. Jako by vonět jako to, co jste měli k obědu, nebylo samo o sobě už dost bizarní, přišli Angličané se skutečnou lahůdkou pro vaše nosy - s parfémem s vůní plísňového sýra!

    Tradiční anglický sýr s modrou plísní nese název Stilton a jeho výrobce se rozhodl, že je dobrý nápad vymyslet mu také parfém. Podle něj má "zemitě ovocné aroma" a hodí se pro každou opravdovou osobnost.

  • Nevěstinec

    Parfém s vůní nevěstince
    Autor: shutterstok.com, archiv firem
    Výrobce tohoto parfému - Black Phoenix Alchemy Lab tvrdí, že malý flakónek v sobě ukrývá: "Vůni sametem lemovaných vykřičených domů divokého západu, mísící se s pevně utaženými korzety, šustícími spodničkami a koketním laškováním."

    Ne skutečně si neděláme legraci. Parfém s výmluvným názvem Bordello nevoní jako nic jiného, než jako nevěstinec. Toužíte li tedy vonět jako prostitutka, směle do něj!

Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...