Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Odvázané Prostřeno! Donaha už první den!

17. prosince 2012 | 14:45

Tak to tu ještě nebylo! Hned první den se všichni soutěžící ze středních Čech viděli nazí. Čtyři mladé ženy a jeden student konzervatoře zkrátka nejsou žádní stydlíni.

Poslední letošní premiérové Prostřeno! bude hned první den odvázanější, než ty předešlé. Po večeři se totiž všichni u šestatřicetileté podnikatelky Jitky dobrovolně svléknou.

„Vtipné na tom bylo to, že jsme se první den viděli nazí,“ konstatuje student herectví Ondřej, o němž si první hostitelka myslí: „Oni jsou ti chlapi takoví zabrzdění, tak my si ho převychováme.“

Nakonec je však tou "trochu zabržděnou" sama Jitka, přestože své hosty úspěšně svlékne skoro donaha.

Dvojnásobná maminka z Mratína zatím provozuje obchod s potravinami, ale plánuje rekvalifikaci na masérku a tuto slast po dobré večeři dopřeje svým hostům.

Předtím ale Jitčini soupeři dostanou škvarkovou pomazánku a domácí chléb, hovězí se špenátem a bramborovým knedlíkem. Ondrovo mňam je stručným oceněním předkrmu, maso je měkoučké, jen omáčka trochu bez chuti.

Bramborové knedlíky s přidáním housky jsou Jitčiným rodinným receptem, který má něco do sebe. Povede se i moučník, byť napodruhé, žloutkové věnečky jsou hříšně sladké.

Skoro celý týden se pak bude vařit hezky česky. Také zábava bude pestřejší, než bývá v tomto ročním období zvykem. Poslední předvánoční Prostřeno! je zkrátka harmonické, jak se na advent sluší. Užijte si milý týden ve společnosti dobře vařících, přátelských Středočechů na Prima family každý den v 18 hodin!

Video se připravuje ...