Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

VIP Prostřeno! Ve sklepě tentokrát dojde i na sex

27. listopadu 2012 | 06:00

Tři krásné ženy a jeden pohledný muž. K tomu nějaký ten alkohol a romantické prostředí intimně osvětleného sklepení. Jak tohle může dopadnout? Hned první  večer dojde i na sex! A všichni si ho vychutnají.

Kolem VIP stolů si prostře další zajímavá čtveřice. Tři Bídníci a jedna misska. Tři ze čtyř spojuje víc věcí: jsou to ženy a milující matky. Zpěvačky Magda Malá a Tereza Mátlová a Miss ČR 2003 Lucie Váchová-Křížková. Jeden umělecký trojúhelník ale také tvoří muzikáloví, operetní a operní pěvci, kteří spolu hrají v muzikálu Bídníci.

Tak trochu mimo by se proto mohl cítit jediný muž – Marian Vojtko, ale i Lucie Váchová, která do divadelní partičky nepatří. Výřečný šprýmař Marian se však bez větších problémů prosadí i mezi třemi ženami a jejich společnost si užívá.

„Jsem v sedmém nebi, krásně se s nimi povídá, jsou hezké a nemusím koukat na chlapy,“ libuje si Marian Vojtko, držitel Thálie za roli barona Prášila. Jak moc bude milovník žen prášit u stolu?

„Marian je pořád stejný, tady i v divadle,“ vidí to Magda. „On, než vyjde na jeviště, povídá si a žertuje, já se soustředím, ale on hned vletí na to jeviště.“

Magda Malá dopřeje svým hostům sex na pláži

Jak se dvojnásobná maminka Magda Malá trefí svým VIP soupeřům do chuti, uvidíte hned v první porci úterního dvojitého VIP vaření večer na Prima family. 

Magda není moc zběhlá kuchařka, netají se tím, že potřebuje vedle sebe ochrannou ruku, což je její kamarád a profesionální kuchař Tomáš. „Je tady proto, abych byla v klidu,“ říká zpěvačka.

Složení hostů jí velmi potěší: „Co víc si můžu přát než kolegu, kterýho mám ráda? A Terezku, která mi v životě moc pomohla?“ těší ji přátelská atmosféra u stolu. Jen u missky Lucie váhá: „Kuchařka to není, zpěvačka to není, je to určitě modelka,“ neplete se.

Hosté si budou muset prostřít svůj stůl sami, což v pořadu Prostřeno zatím ještě nebylo. Marian vyzkouší krémovou polévku asi po deseti letech, je spíš na vývary, zato Terezka dostane svou vysněnou polévku: „Magdi, vidíš, ty seš rozená kuchařka,“ vysekne kolegyni poklonu. „Proto jsem sama, viď?“ směje se trochu trpce Magda, která se začátkem roku rozešla s partnerem, otcem své druhé dcery Terezky.

„U mě sis šplhla maximálně,“ chválí jídlo také Lucka, která se zprvu trochu bála, „že bude odstřelená, že se s nimi nebude mít o čem bavit.“ Ale mezi Bídníky skvěle zapadla. „Zapečené překvapení mě opravdu překvapilo,“ pokračuje, „sýry byly hrozně dobré.“

Hlavní chod také moc chutná Marianovi, který to ale nesmí přehnat: „Nesmím se ale moc najíst, mám po večeři ještě představení Aidy.“ Soupeři se shodnou, že jídlo bylo perfektní a nálada uvolněná. Magdiny hosté si nejen sami prostřou, ale také si ve sklepě u baru sami namíchají koktejl Sex on the Beach.

A k tomu dostanou moučník. Všichni čekali medovník, ale je to jablečný závin s hrozinkami slazený medem, med je i v zázvorové zmrzlině. „Sice tady trošku hořelo,“ připomene jeden dramatický moment z kuchyně Magda, „ale je to úspěch.“ První VIP hostitelku těší průběh vlastního večírku, kde také zapívá.

 

Video se připravuje ...