Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Prostřeno! Seš nesnesitelnej!, dozví se Martin, který už všem leze na nervy

9. listopadu 2012 | 14:53

Arogantní a nepříjemný číšník Martin (33) si příliš sympatií nezískal. Svým nesnesitelným chováním štve všechny soutěžící. A ti mu to teď dají "sežrat".

Martin si stále vede svou, nikoho neposlouchá a skoro všem leze na nervy. A protože je tu poslední hostina tohoto týdne, nalévá se „čisté víno“. Na řadě je oblíbená páteční hra na pravdu.

„Od tý doby, co sis odvařil, tak jsi nesnesitelnej,“ myslí si všichni, dokonce i jindy "mírumilovný" Jirka, který je tentokrát v ráži.

Exhibicionista Martin, který na čtvrteční večeři dorazil téměř nahý, jen v plavkách a s ručníkem hozeným přes rameno, zkrátka mluví hodně a rád, ale ke konci už ho nikdy nechce moc poslouchat.

Zato „svého“ Angličana mají všichni rádi, i když jim dal ve čtvrtek pěkně zabrat. Vzal je totiž na hodinu bikram jógy, která se cvičí devadesát minut při 42 stupních. 

Kwesi řečený George je nepochybně hvězdou a kořením celého týdne. Je zajímavý, zábavný a skvěle vaří. A navíc má co říct, i když mu to jde ztěžka - je to Angličan. Soupeři mu proto občas moc nerozumí. To ale vůbec nevadí.

V pátek prostírá cukrářka Denisa (22)

Večer v komfortním domě Denisiných rodičů v Říčanech není až tak zajímavý z kulinářského hlediska, protože spíš teoretička Denisa toho v kuchyni předvede méně, než jaká jsou očekávání.

U vyučené cukrářky všichni - a Martin zejména předpokládají závratný dezert, bude však jen lehké mascarpone s bílou čokoládou a čerstvými jahodami.

Dobré jsou dva druhy paštik, salátek z baby špenátu, sušených rajčat a limetkové šťávy je pro někoho až moc kyselý. „Když někdo nevaří pravidelně, tak je normální, že se to nepovede,“ myslí si Kwesi.

Jaký je rozdíl mezi Jirkovými šťouchanými a Denisinými sedláckými brambory? Asi žádný…

„Připravte si kecky, budeme sportovat,“ překvapí poslední hostitelka akční zábavou, na niž by ji nikdo netipoval. Naštěstí jde o sportovní počítačovou hru, box sedne hlavně Jitce, která je "smíškem" tohoto týdne.

Kdo z pražské pětky si nakonec odnese příjemnou finanční částku? To uvidíte v pátečním finále pořadu Prostřeno na Prima family už v 18 hodin!

Video se připravuje ...