Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

VIP Prostřeno! Opitá Jaruš od Lábuse básnila o své smrti

27. září 2012 | 05:00

Usnout a už se neprobudit. Tak přesně to si přeje životem semletá důchodkyně Jaroslava Hanušová (63). Stačilo pár skleniček vína a bývala hvězda pořadu Možná přijde i kouzelník se pořádně odvázala. A prozradila svá tajná přání.

"Každý den, když usínám, tak si říkám, že už se třeba neprobudím. Usnout a neprobudit se, to je to nejkrásnější. Člověk stárne a smrt se blíží, tak proč z toho dělat kravál. Budu sedět na obláčku a mávat dětem," prozradila své tajné přání ovíněná herečka.

„Od doby, kdy vyletěl Gagarin, tak je jasné, že tam nikdo nesedí,“ pustil se do ní hostitel Martin Severa (55), který měl její upovídanou "opičku" na svědomí. Zvolil totiž líbivou taktiku, všechny své hosty opil.

"A vy věříte v Gagarina? Já tedy ne, já věřím v Boha," odbyla populárního televizního moderátora hbitě Hanušová. "Co bych tady tolik let ještě dělala? Všechny knížky už mám přečtené," dodala ještě.

"Jaruš" se takhle odvázala po několika skleničkách vinného moku. Celou společnost pak bavila svými historkami. I neveselá témata dokázala podat tak, že všem tekly ze samého  smíchu slzy.

A moc jí chutnal i poněkud netradiční dezert. Jahody s portským. "Jak jsem si všiml, Jaruška má k alkoholu vřelý vztah, já to beru," smál se i Petr Janda.

Kdo z veselé čtveřice ale nakonec pojede na zájezd k moři? To se dozvíte ve finále čtvrtečního VIP Prostřeno! na Prima family už ve čtvrtek ve 20 hodin.

Video se připravuje ...