Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prostřeno! Vulgární Dana si nebere servítky: Nekradu, ani nešuk*m s milionářem!

29. srpna 2012 | 05:31

Sprostá doslova jako "dlaždič". Středeční hostitelka Dana (48) není rozhodně žádná uhlazená princezna. Jadrný slovník by jí mohl závidět i leckterý člen pražské galerky. Třeba nás ale překvapí jako vynikající kuchařka...

Nejstarší soutěžící Dana je kořením týdne. Vymyká se, je zcela svá. Má peprný slovník i kategorická prohlášení. Údajně nejí polévky a vařenou zeleninu a během své večeře se jako kuchařka moc nepředvede.

Ostatní si myslí, že jí není co věřit. Zato ví, co jsou to hovězí líčka, což netuší ani vyučená řeznice Marcela. Dana prostě klame tělem…

S manželem jsou spolu už 28 let a žijí v bytě 2 + 1 v Brně-Husovicích. Život se s ní rozhodně nemazlí. Je vyučená elektromechanička strojů a zařízení. Momentálně je však ze zdravotních důvodů nezaměstnaná.

Dana se nechce před soupeři zmiňovat o dětech, ale na kameru prozradila, že jsou kvůli finančním potížím rodiny v dětském domově. Prý to neměla lehké – „život je pes“.

Ve středu vaří exot Dana (48)

Dana nemiluje italskou kuchyni, zato má ráda českou klasiku, prorostlý bůček, maso a svoje dvě kočky.

Když večeře nebude nikomu chutnat, prý jídlo pošle do Armády spásy. Nebo přes záchodovou mísu krysám.

Dana se údajně stále něčeho bojí. V kuchyni plynového sporáku, který nemá, a tlakového hrnce, který vlastní. Přesto v něm uvaří španělské ptáčky.

Nekuchtí ráda a (nejen) na vybavení je znát, že tráví víc času u televize a herní konzole než u plotny. Vařič stávkuje a pórková polévka není hotová.

Teprve podruhé v životě se hostitelka pokusí o houskové knedlíky – a rozvaří je. Polévka, která ke všemu ještě utekla a podávala se po hlavním chodu, vypadala podle Maroše příšerně.

Zato moučník se svérázné hostitelce, která nejde pro ostré slovo daleko, opravdu povedl. Bábovka, babiččin recept a Danina vzpomínka na dětství, chutnala i těm, co se na její klasický dezert netěšili…

„Kdybych mohla na dnešku něco změnit, tak určitě svoje elektrospotřebiče,“ hodnotí sled katastrof bojovnice Dana.

Video se připravuje ...