Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

VIP Prostřeno! Nadržená Anife sváděla Krause, plácala ho po zadku

13. srpna 2012 | 05:35

Temperamentní exotická tanečnice Anife Hassan Vyskočilová (38), která si ve společnosti atraktivních mladíků libuje, se zase předvedla. Na herce Martina Krause (29) se žádostivě vrhla, líbala ho a ošahávala.

"Mladej, já se teďka koukám a strašně se mi líbíte. Vypadáte jako mladej Belmondo." prohlásila Anife, plácajíc Martina Krause po zadku.

"Když budeš takhle šikovnej jako Belmondo, tak to máš před sebou velkou kariéru, mladej," dodala a očička jí přitom zářily chtíčem.

Není tajemstvím, že temperamentní Anife má chlapy ráda. Ty mladší především. V reality show Bar před šesti lety řádila jak utržená ze řetězu. Po práci uléhala i se třemi muži najednou... 

Anife se pokoušela Martina svést. Marně.
Autor: FTV Prima
"Kamarád taky rád, říká české přísloví," hlásá po chvíli žárlivá Anife, když na Martinovi vyzvídá, jestli s Petrou Horváthovou spolu něco mají. Hrají přece oba v seriálu Cesty domů.

"Penélope Cruz si našla frajera, když natáčela ňákej film Sahara a pak spolu byli v Sahaře, pak Angelina Jolie natáčela s Bradem Pittem a dali to tam dohromady," vysvětluje své úvahy.

"Nejvíc se mi líbil Martin Kraus, ten je roztomilej. Díky němu se mi celej večer strašně zalíbil," svěřila se pak Anife po natáčení.

A co na bulharskou "živelnou pohromu" říkal Martin Kraus? "Anife Vyskočilová, to teda musím říct, to je teda nářez," prohlásil. "Je hodně upovídaná. S ní po boku bych to asi dlouho nevydržel," dodal.

Petra Horváthová a spartánská večeře na koleji

„Život na kolejích je hodně zábavný, hlavně když se sjíždějí řeky,“ vzpomíná herečka a zpěvačka Petra Horváthová na studentské radovánky. Soupeře pozve do sekce Volha.

„V každém patře si dáte panáka,“ vysvětluje se smíchem hezká brunetka. Martinovi to také připomnělo studentská léta a těší ho, „že je mezi třema krásnejma dámama.“ Petřino menu je jednoduché: studentský aperitiv, cibulačka, český gyros a dětské lívanečky.

A jak se tahle prima partička poprvé pobaví?
Autor: 
Hostitelka má ambice „ukázat studentům, že se dá uvařit levné a rychlé jídlo.“ Tak rychlé, že si Petra pořezala oba palce.

Anife se těší na český gyros. „Vím, že existuje řecký gyros, turecký gyros, ale český? Petra to odflákla,“ říká pak bez servítků.

„Kolej je drsná, bylo to trošku spartánský,“ hodností večírek na koleji Petra Černocká.

Petra mladší ráda peče. Její dětské lívanečky jsou ale dětské jen zčásti, protože výraznou složkou je rum. A ten taky tvoří „studentský aperitiv“ – hodí se tam dvě zrnka kávy a pije se přes kostku cukru.

Bude se nakonec hrát flaška, jak navrhuje Martin?
Autor: 
„Měla jsem pocit, že jsem klisna,“ říká nastrojená Anife, která se na studentské koleji vyjímá až nepatřičně. „Mladej, strašně se mi líbíte, vypadáte jako Belmondo,“ lichotí od začátku Martinovi.

„Je to bomba,“ říká o Petřině cibulačce kolega Martin, který přitom na polévky moc není. „Nebyla hnusná,“ konstatuje Anife. Ale sýr na kostičky se v ní nerozpustil, „protože nebyla úplně vyteplená.“

Opečená kuřecí prsa s kořením gyros si mají soupeři sami nandat do pity, ale ještě že mají Anife, která jim ukáže jak na to. Ta se cpe a chválí, ale moc jí to nechutná. Jenže podle ní se jídlo nesmí hanět. A jak se tahle prima partička poprvé pobaví? Bude se hrát flaška, jak navrhuje Martin?

Video se připravuje ...