Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

VIP Prostřeno! Dolinová hosty omámila konopím a nutila je zpívat

23. července 2012 | 06:10

VIDEO: Neobvyklou ingredienci přidala k jídlu svým hereckým kolegům herečka Michaela Dolinová. Sama pak měla trochu obavu, aby se z její večeře trochu „nesjeli“. Navíc jim nic nedala zadarmo, museli napřed zazpívat.

Zřejmě nejrozvernější kuchařka tohoto týdne Michaela Dolinová navařila menu s názvy českých písniček a doplnila je i unikátním kořením.

Ovšem svým hostům nehodlá nic ze své kuchyně naservírovat, dokud jí nějakou z písniček nezazpívají. Tím všechny poněkud zaskočí.

Ani herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová zrovna nejásá, že by si jídlo měla vysloužit zpěvem. O to méně herečka Ivana Andrlová a jediný chlap herecké sestavy, Oldřich Navrátil.

„Odrecitovat, by to nestačilo?“ zkouší se marně dobrat večeře. Od žízně je napřed zachrání právě Yvetta Blanarovičová a předkrm pak všem statečně, i když nerad, písní zpřístupní Oldřich Navrátil.

A co že se bude zpívat?  Jako předkrm je „Jožin z bažin“ a „Ta naše písnička česká“. K pití nebude chybět jednoznačné „Vínečko bílé“ a nealkoholický nápoj s tajemným názvem „Proč bychom se netěšili“, který skrývá právě jedno zásadní překvapení.

Video se připravuje ...
VIP prostřeno: Michaela Dolinová vysvětluje účinnost afrodiziak • VIDEO: TV Prima

Hosté zkusí konopí i afrodiziakum

„Nevím, co to s hosty udělá, to asi bude věc. Aby se mi tady moc nerozjeli,“ naznačuje trochu zákeřné úmysly hostitelka. Jde totiž o limonádu z konopí. Jak hostům zachutná a bude na ně mít nějaký vliv? Navíc i předkrm „Ta naše písnička česká“ obsahuje konopná semínka.

„Ty to přidáváš všude, proto se pořád tak chechtáš. Udělalas´ taky koláčky?“ ptá se trochu vyděšeně Yvetta Blanarovičová. Těžko říct, jestli to opravdu působí, ale za chvíli se smějí a vesele zpívají všichni účastníci večera. Konopné semínko je tedy evidentně rozproudilo a hledají ho v každém dalším chodu.

Uvidíme, jestli právě Ivanu Andrlovou, která se těší na masíčko, uspokojí „Holubí kuřecí dům“ k němu „Oranžový expres“ a „Jasmínová Japonečka“.
„To jsou trampský písně, takže to budou nějaký buřty,“ míní někdejší princezna.

Jde však o kuře s rýží a ostrou prý afrodizikální zázvorovou omáčkou, které napřed nikdo moc nevěří, ale nakonec si s chutí přidávají.

Paruky nikoho nenadchly

A co dál? Zamává zábava Míši Dolinové s identitou hereckých kolegů? No, moc ne, tváří se spíš rozpačitě. Postaví totiž před ně krabici s různými parukami.

"Mít jako zábavu zkoušení paruk, které jako herci nosíme pořád, mi nepříjde moc zábavné,"
  jezkla maná Ivana Andrlová. "Nemám rád, když mě někdo nutí do něčeho, co nechci dělat," dodává Navrátil

Co s nimi nakonec udělá dezert s názvem „Jó, třešně zrály“?, který se hostitelce podařilo poněkud nedopéct? Poznají to hosté? Yvetta Blanarovičová to okomentuje: „Tohle nejsou ´Jó, třešně zrály´, to je ´Jó, bomba zrála´...“

Autor: Blanka Konrádová
Video se připravuje ...