Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nenávist ve VIP Prostřeno! Heidi už nemůže Kořínkovou ani cítit

20. července 2012 | 08:45

Dusná atmosféra, vyhrocené vztahy. Věčné připomínky a nemístné poznámky dietářky Lenky Kořínkové jindy klidnou zěvačku Heidi Janků vytočily. Od plic jí řekla, co si o ní myslí. A nebrala si "servítky".

Ještě na začátku natáčení se stále veselá a přátelská Heidi Janků věčně nespokojené a problematické strávnice Lenky Kořínková zastávala. „Lenka je tak trochu rýpalka, ale to respektuju,“ říkala s tím, že i ona bývá někdy vybíravá.

Jenže po čtyřech dnech už pohár její trpělivosti a tolerance přetekl. "S tebou bych někdy chtěla někdy do restaurace," pustila se do Kořínkové, která měla už s předkrmem velký problém.

"To ale není salát Caesar. Já znám ze Sydney Caesar salát horem dole, na všechny způsoby, ale tenhle vypadá úplně jinak. Má v sobě věci, které neznám," prohlásila věčná rýpalka Lenku Kořínkovou, když dostala předkrm.

"Já potřebuju vždycky vědět, co jím. Co to je jako, co to je...," nepřestávala nad salátem řešit svůj velký "problém". A to Heidi už vážně "vytočilo". Stále dobrá nálada byla pryč a na její tváři bylo znát, že jí věčné připomínky téhle "hvězdy" neskutečně "štvou".

Heidi Janků už má Lenky Kořínkové "plné zuby"
Autor: FTV Prima

"Tak jí řekni, cos tam dal," obrátila se se znechuceným výrazem na posledního hostitele, "trapnomága" Richarda Nedvěda. Z její tváře nebylo těžké vyčíst, že už má Lenky Kořínkové "plné zuby".

"Ten salát mi naprosto zbořil moje představy. Člověk nemá očekávat. Očekávala jsem Caesar salát a v mých představách ho byla veliká mísa, takže jsem byla zklamaná..." stěžovala si pak Lenka nad svou pidimističkou.

Sama se však ve středu jako dokonalá kuchařka rozhodně nepředvedla. Stůl neprostřela, protože "nemá ráda ty formality", "kytičkové" pochoutky se nedaly jíst, hosté si kvůli chybějícímu otvíráku museli nakonec "cedit" pivo přes kávový filtr a dezert si nechala upéct.

Video se připravuje ...