Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

VIP Prostřeno! Jiří Krampol se veřejně přiznal ke krádeži! Jde o rodinné prokletí?

2. července 2012 | 13:07

VIDEO: Dva staří kocouři a dvě krásné mladé slečny. Tak to vidí Jiří Krampol a Jiří Štěpnička, kteří se utkají s moderátorkami Sandrou Parmovou a Nikol Štíbrovou. Jiří Krampol nevaří na Prima family poprvé, tentokrát se ale musí obejít bez své ženy Haničky. Rád by ji „pustil k vodě“, to si ale nejprve musí vyvařit zájezd k moři.

Přiznání ke krádeži v "přímém" přenosu?! "Já ovoce můžu kdykoliv, jakkoliv. Jednou jsem v Bulharsku ukrad melouna. S Jirkou Bednářů. A nějakej Bulhar nás chtěl zabít. Tak jsme s tím melounem zdrhali po pobřeží a to jsem zaběh stovku pod devět," hrdě se chlubil Krampol při přípravě ovocného salátu pro své hosty.

Můžete namítnout, že o nic nejde, vždyť to byl "jenom" meloun. Ale krádež zůstane navždy krádeží. Jak chcete například vysvětlit dítěti, že si z obchodu prostě nemůže ty pastelky jen tak odnést, když "ten pán" v televizi se smíchem vyprávěl, jak s lupem utekl.

Je snad právě tahle dlouho utajovaná krádež důvodem, proč se v minulosti tak vehementně zastával své ženy Hanky? Ta totiž byla již několikrát obviněna z krádeže "drobností", které jen v zápalu nakupování "zapomněla" zaplatit.

Video se připravuje ...
Jiří Krampol se veřejně přiznal ke krádeži • VIDEO: FTV Prima

V pondělí vaří: herec, bavič a moderátor Jiří Krampol

„Zatím pracující důchodce“ Jiří Krampol vidí svou budoucnost černě: „Až budu odkázaný na důchod, tak skončím někde v Libni pod mostem nebo s čepicí v Pařížský,“ prorokuje.

Pasuje se na „abstinujícího kvartálního alkoholika“ a za nejdůležitější považuje zdraví a dobrou pohodu. Tu chce také vytvořit svým hostům, které pozve do Klokočné na zahradu ke kamarádovi Jardovi Sapíkovi.

„Chci-li být dobrý, musím si vzít k sobě nejlepšího,“ bez okolků se přiznává Krampol. „Pár jídel umím a Jára to takzvaně doťukne,“ vysvětluje úlohu profesionálního supervizora amatérský kuchař.

A protože celý národ griluje, Jiří se rozhodne pro něco originálnějšího. Jako hlavní chod uvaří cikánský kotlík z vepřového masa, kam ještě přijde maďarská klobása a brambory.

A jelikož „spolu s Jardou milují krevety“, budou na chilli jako předkrm. Vaření začne pěkně postaru – Jarda rozdělá oheň a Jiří pokračuje jako na čundru. „Když přijde nějaký vegetarián, tak ho vezmu plácačkou,“ vyhrožuje herec.

„Žádný cikán by se za nás dneska nestyděl,“ konstatuje mistr Sapík při kontrolní ochutnávce obsahu kotlíku, kam ještě přijde zelenina a červené víno. Alkohol obsahuje i dezert – ovocný salát s francouzským likérem. Jirkovi se líbí, že „hosté se trochu ožerou, ale na druhé straně budou mít pocit, že udělali něco pro své zdraví.“

A těší se i z mladých dam u stolu: „Starý proleželý biftek musí být obložený mladou zeleninkou,“ tvrdí a raduje se i z přítomnosti kolegy, kamaráda a jmenovce Jirky Štěpničky.

Když už ale jinak pozorný hostitel nutí své hosty jíst předkrm rukama, neměl zapomenout na misku s vodou. Pánové se před dvěma blondýnkami trochu předvádějí, baví dámy, cikánská bude i hudební zábava. A není toho alkoholu v ovocném dezertu nakonec ještě málo?

Video se připravuje ...