Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

VIP Prostřeno! Bitka v bazénu, rozdováděný Pomeje topil soupeřky

27. června 2012 | 05:02

VIDEO: Všehoschopná pařmenka Agáta předvede, že v kuchyni příliš schopná není. Na krájení cibule i šlehání sněhu si pozve kamarádku, maso si nechá řezníkem naporcovat a hosté si ho nakonec ještě musí sami upéct. A to se všichni obávali, že má vítězství v kapse.

Hned na začátku středeční hostiny uvidíme hostitelku Agátu Hanychovou, jak se nechá zkrášlovat pramenem umělých vlasů. Ale to není jediná „berlička“… Protože měl Jirka pomocníky, Agáta si vezme k ruce spolužačku a letitou kamarádku.

Stará fintilka a mladá maminka divákům ukážou zrenovovaný dům a představí „nejlepšího chlapa na světě“. Hyperaktivní syn Kryšpín, kterému babička Veronika přezdívá Masox, udělá v deseti měsících první krůčky právě před kamerou.

„Umím vařit, aspoň něco určitě,“ říká ve své bílé kuchyni pyšná maminka. „Můj problém je, že neumím solit. Je to pak trochu bez chuti,“ přiznává. A jak uvidíme, i s  kořeněním to není žádná sláva. Soupeři doufají, že po včerejší opulentní žranici dostanou něco lehčího.

Video se připravuje ...
Pomeje chce pivo

Agáta si vystačí se třemi chody – a na všechno má lidi. Řezník jí nakrájí masíčko na raclette, protože hlavním chodem bude „uvař si sám“. Co se skrývá pod „uplakanou polévkou“? Cibulačka, kterou hostitelka již týden trénuje, ale protože nechce mít uplakané oči, i krájení svěří kamarádce.

Dezert „no a co, tak přibereme“ zatím vypadá na rozvařené ovoce. „To budou buchty,“ těší se ale Eva. Co nakonec soupeři dostanou v Kryšpínových plastových mističkách? Zlepší to rum? Nebo to vytrhne „záchranná bábovka“?

Nejenže Agáta neumí ušlehat sníh, ale ještě sadisticky nutí kamarádku, aby ho šlehala ručně! Jaká je hostitelka? „Obecně myslím, že dobrá, protože nikdy nemůžu vyhodit kámoše, který sem přijdou,“ konstatuje s nadsázkou.

A rozjíždí havajský večírek s polonahým barmanem a mochitem. Jak uspějí raclette? Hladová Eva hlavní chod neznala, ale je na ni „zdlouhavý“. Jiří vidí konzumaci jako „příjemný obřad“ a Martinu menu zklamalo. Od Agáty čekala víc.

Zahradní slavnosti u bazénu nakonec nepřeje počasí – beach party se změní v rain party. Zachrání to stan, ale masožravec Jirka vyhrožuje, že „i kdyby začalo pršet víc, od tohohle žrádla se nehne“. A zábava? Bude mokrá, místo vodního póla si Jiří s děvčaty zahrají spadla lžička do kafíčka.

Video se připravuje ...