Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Prostřeno! Důchodce Ruda se chlubí podvazkem, z mladé ženy ho strhl zuby

21. června 2012 | 11:30

Bývalý lampasák je na svou podstatně mladší manželku náležitě pyšný. Kvůli ní pomalu zapomíná i na to, proč vlastně v pořadu Prostřeno! je.

Šedesátiletý Ruda zřejmě chytl třetí mízu. Po čtyřiceti letech vyměnil svou první ženu za jinou. A jak už to bývá, podstatně mladší.

Ta jakoby mu vlila čerstvou krev do žil. Zvedla sebevědomí. A možná nejen to. Účastníky karlovarského Prostřeno! totiž Rudolf nepřestává oblažovat historkami ze svého soukromí. Především ložnice.

Právě tam totiž údajně tráví většinu času. A kde jinde, než v posteli. V téhle místnosti schovává i trofej, kterou opatruje jako oko v hlavě.

Podvazek, který o svatební noci ze své mladé manželky sundal zuby. O tom, zda byly zuby vlastní, či "státní", se však už nerozšiřuje.

Dokáže hormony omámený Ruda vůbec kloudně uvařit? Jeho plzeňský guláš připomíná spíše dort pejska a kočičky. Co na neobvyklý hlavní chod řeknou ostatní? Sledujte dnešní Prostřeno! na Prima family už v 18 hodin!

Video se připravuje ...
Vlasta Rudovi zkontroluje i skříň. Nepředpisové komínky jeho kontrolou neprojdou. • VIDEO: FTV Prima

Ve čtvrtek uvaří: důchodce Rudolf Lukačka(60)

Bývalý zaměstnanec Ministerstva vnitra je už v důchodu, ale pyšní se novým manželstvím a spoustou zájmů. Z prvního manželství má dvě dospělé děti. Od mládí se věnoval rodině, sportům a cestování.

Do pořadu ho přihlásily manželka s dcerou, protože si myslí, že umí dobře vařit. Láká ho, že pozná nové lidi a neznámé způsoby vaření. Zajímá ho, jaké bude vaření před televizní kamerou. Kdyby vyhrál, krásnou sumičku čtyřicet tisíc korun by si náležitě užil s rodinou.

Hosty pozve do chebského panelákového bytu 3 + 1, kde rád vaří v bílé kuchyni a ještě raději uléhá v ložnici, „protože má mladou ženu“.

Ruda má určitě ambice uspět, ale do domácího vývaru, do nějž udělá před kamerou vlastní nudle, použije mrazenou zeleninu, které navíc uvaří až moc.

Ani předkrm hosty nijak neoslní. Cikánské tousty hezky nevypadají a ani nechutnají. Odpudivě vyhlížející směs je plná sladkého kečupu.

Alena téměř do puntíku tipne jeho hlavní chod – plzeňský guláš. Zapadlo by však do něj snad každé město. Méně bývá zkrátka více, dokonce i Rudova vajíčka mají po dvou žloutcích.

Babiččiny koláčky na rozdíl od předkrmu příliš sladké nejsou, protože jde o polotovar. Hádejte, kdo je nakonec dozdobí a ochutná? Možná by ale byly lepší s kávou než s pivem…

Jaký je Rudolf Lukačka

Charakter: Je soutěživý optimista, kliďas, má rád společnost.

Zájmy: Vždycky ho nadchne sport, ale také cestování a dlouhé procházky po lese.

Vztah k vaření: Bere tanečky kolem plotny jako hobby. Vaří rád a na své výtvory má vždy kladné odezvy. Nejraději připravuje českou kuchyni.

Chutě: Má v oblibě maso a omáčky, na celé čáře vede guláš.

Nesnáší: Sladká jídla jako hlavní chod a brambory s kyselým zelím a opečenou jitrnicí. U stolu mu nejvíc vadí mlaskání.

Motto: Užívej si života ve zdraví a s novou manželkou.

Video se připravuje ...