Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prostřeno! Nebezpečné šmejdění odhalí umělý penis!

28. května 2012 | 08:46

VIDEO: Na Olomoucku se tentokrát sejdou tři muži a dvě ženy. Opět se potvrdí, že smíšená společnost, kde jsou muži ve větším počtu, je pohotovější, tolerantnější, méně konfliktní a závistivá. Přesto si hned v pondělí do hostitele nejednou rýpnou.

Šestadvacetiletá Veronika domácnost hostitele prošmejdí spolu se sedmatřicetiletým gayem Radimem opravdu důkladně. Zaloví i v nočním stolečku... A tam najde schovaný hrneček s obrovským penisem s dírkou na konci.

"Myslíš, že se z toho pije?", ptá se překvapená Veronika Radima a zálibně si hrneček prohlíží. "Tak to stoprocentně," odvětí pobavený Radim. "Vrátíme ho zpátky, protože tobě se očividně nějak moc líbí," říká a bere Veronice neobvyklý nález z rukou.

Co objeví při "šmejdění" Radim s Veronikou?
Autor: FTV Prima

V pondělí uvaří: hokejista Dušan Hulman (23)

Nejmladší účastník olomouckého týdne, třiadvacetiletý Dušan, toho moc nenamluví – miluje sport a poker. K jídlu má ale blízko. Distribuuje krabičkovou dietu, a kdyby si mohl vybrat, co by chtěl jednou dělat, rád by vařil či pracoval jako foodkritik. Zatím si může obojí vyzkoušet nanečisto, a když si u plotny i u stolu povede šikovně, možná ještě vydělá 40 000 korun.

Do pořadu se přihlásil sám, účast bere jako výzvu změřit své kuchařské dovednosti s ostatními. Touží něčeho dosáhnout a vyhrát. Finanční hotovost i titul Nejlepší hostitel by ho potěšily. Vaří dokonce tak rád, že by případnou výhru investoval do kuchyňských pomůcek.

Dušan je poměrně zručný, podaří se mu ale naplnit, zavinout a usmažit vietnamské závitky? Bude jeho lahodná krkovička opravdu lahodná? A jak se mu povede štrúdl z vlastního těsta, který peče poprvé v životě?

Má cílevědomý hokejista šanci odnést si v pátek výhru ve výši 40 000 korun? Sledujte dnešní Prostřeno! na Prima family už v 18 hodin.

Video se připravuje ...
Prostřeno • VIDEO: FTV Prima

Jaký je Dušan Hulman

Dušan vystudoval střední školu, obor veřejnosprávní činnost. Dnes se živí jako distributor krabičkové diety. Bydlí s rodiči a sestrou v rodinném domě na okraji Olomouce. V Dušanově životě hrají velkou roli jeho přátelé a sport.

Charakter: Je přátelský, svědomitý, cílevědomý, lehce cholerický, chápavý a otevřený. Umí si tvrdě stát za svým názorem. Je to zkrátka hráč.

Zájmy: Žije pro sport - hokej a fotbal. Občas má rád hazard a poker. Těší ho vaření a cestování.

Vztah k vaření: Vaří rád, v kuchyni improvizuje a vymýšlí nové chutě. Nejradši by byl profesionálním kuchařem nebo kritikem jídla, to by ho asi bavilo nejvíc.

Chutě: Miluje těstoviny s parmazánem, masem a zeleninou. Lahodné pečeně s bramborem. Ovocné omáčky se steaky, letní grilování. Nejraději ze všeho má boloňské lasagne.

Nesnáší: Vadí mu olivy, červená řepa, rajská omáčka, olomoucké tvarůžky, některé mořské plody a jehněčí maso. U stolu mlaskání, krkání a přehnaná gestikulace.

Motto: Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod.

Video se připravuje ...