Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prostřeno! Nelítostný ortel rozpláče hostitelku, soutěžící si jdou koupit bagetu

16. května 2012 | 06:00

Ve středu nám prostře citlivá Lucie z Mostu, která připraví francouzské zeleninové menu. Už předkrm z celeru však soupeřky nenadchne. A s dalšími chody je to stejné. Hladová Kateřina si po večeři dokonce musí zajít koupit bagetu.

"Fuj! Mně to prostě nechutná...," hodnotí první sousto zdravého předkrmu upřímná Kateřina. "Když jsem to ochutnala, tak jsem myslela, že to vyplivnu," nešetří kritikou. "Furt jsem cejtila tu hnusnou chuť celeru v puse," dodává.

Ani nejstarší soutěžící Ivana není francouzskou delikatesou příliš nadšená, i když se ve svých výrazech mírní. "Kombinace celeru, papriky a majonézy nebyla dobrá. Docela mě to zklamalo," přiznává.

Lucku, která se doma stará o čtyři muže, by příprava večeře pro pět žen nemusela zaskočit. Jenže zaskočí. Dokonce se rozpláče nad talířem. Švadlenka na mateřské totiž miluje zeleninu, zvlášť celer, a tak udělá tak trochu francouzské menu.

Děvčata se však zřejmě většinou příliš zdravě nestravují, takže si moc nepochutnají. Výrazná chuť celeru opravdu nevzbudí takové nadšení, jaké si Lucka malovala. Helena se domáhá klasické přílohy a svérázná Katka si musí po večeři koupit bagetu, aby nepadla hlady…

Jak Lucka, která tvrdí, že upřímnost miluje nade vše, nakonec zvládne kritiku ostatních soutěžících? A jak se jí zklamané dámy za gurmánskou večeři odvděčí? Sledujte dnešní Prostřeno! na Prima family už v 18 hodin.

Dnes vaří: trojnásobná maminka Lucie Dutkovská (32)

Lucie má tři syny a je na rodičovské. Dříve pracovala jako švadlena a prodavačka v obchodním domě. Žije s přítelem a je svobodná, protože prý chce být svobodná. Je tak spokojená.

Má ráda aktivní životní styl, ale nezavrhuje ani sportovní přenosy v televizi. Zakládá si na domácnosti a rodině, která obývá 2 + 1 na sídlišti v Mostě.

Do pořadu Prostřeno! se příhlásila sama. Těší se, že si vyzkouší vaření před kamerou, pozná nové lidi, případně i vyhraje, protože si věří. Chce se předvést jako dobrá kuchařka.

Lucku, která se doma stará o čtyři muže, by příprava večeře pro pět žen nemusela zaskočit. Jenže zaskočí.
Autor: FTV Prima

Kdo je Lucie Dutkovská

Charakter: Považuje se za spolehlivou, upřímnou, starostlivou, citlivou a usměvavou osobu.

Zájmy: Baví ji sport, tanec, dobrá hudba, péče o domácnost, vaření a pečení.

Vztah k vaření: Vaří ráda a ještě raději peče. Je zvyklá krmit velkou rodinu.

Chutě: Má ráda zeleninu, lehčí francouzskou kuchyni, ale není vybíravá.

Nesnáší: Dršťkovou polévku, mlaskání u stolu.

Motto: Upřímnost nade vše.

Video se připravuje ...