Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Gizela z Prostřena: Ukradla jsem čokoládu! A z pořadu utekla hladová

Gizela Jeřábková během vaření: Hosté její výtvory strhali, získala minimum bodů a nakonec i nálepku alkoholičky, zlodějky a feťačky
19. dubna 2012 | 16:13

Středeční díl pořadu Prostřeno byl pořádně dramatický. Gizelu Jeřábkovou (46) soutěžící ostře zkritizovali a šli se raději najíst do restaurace. Gizela se však exkluzivně pro Blesk brání pomluvám: Není zlodějka, ukradla jen čokoládu. Feťáky zná, sama ale drogy neužívá. A Prostřeno je podle ní fraška, ze které odešla hladová.

Kontroverzní podívanou, která výrazně poznamenala průběh dalšího natáčení, přinesly nové díly Prostřeno. A soutěžící Gizela Jeřábková (46) v nich nezanechala nejlepší dojem. Nyní však hořce lituje, že se svou účastí v soutěži vůbec souhlasila. Získala po ní totiž nálepku feťačky, alkoholičky a zlodějky.

Cítí se však ponížená a označuje se za oběť. Za její nálepky prý mohou jen pomluvy a konkurenční boj. Prý rozhodně nevaří tak špatně, jak to uvedli ostatní soutěžící, od kterých dostala minimální, čtyřbodové hodnocení. 

Čtvrteční Prostřeno: Gizela se jídla sotva dotkla

Pochází z Hradce Králové a do pořadu Prostřeno ji přihlásila její dcera. Nyní však Gizela lituje, že se do natáčení pro TV Prima vůbec pustila. Její zdrcující kritika, po které se její hosté vyrazili raději najíst do restaurace, poznamenala nejen průběh dalšího natáčení.

Ve čtvrtek se Gizela vydala na návštěvu ke kuchařce Janě a sama tentokrát odcházela nejspíš pořádně hladová. Jídla se sotva dotkla, v pořadu jí evidentně přešla chuť.

Gizela se tvářila u Janiny soutěžní tabule značně znechuceně. Zavrhla uzeného lososa s koprovým dresingem i brokolicovou polévku, ze které si nabrala ani ne jednu lžičku. Terčem posměchu se však stala poté, co přepepřila steak z muflona. "Všichni jsme se museli smát tomu, jak je hloupá," zhodnotila výstup neoblíbené soutěžící její kolegyně Petra. Mezi Gizelou a ostatními to tak i nadále vřelo. Více v dnešním dílu Prostřena na TV Prima.

Video se připravuje ...
Dcera Gizely s přítelem hodnotí vystoupení matky v pořadu Prostřeno • VIDEO: Blesk - Jitka Pecharová

Udělali ze mě špínu neprávem, tvrdí Gizela

Reportérce Blesku pak Gizela po natáčení poskytla v jedné hradecké restauraci exkluzivní výpověď o svém účinkování v Prostřeno. Dostala tak prostor pro vlastní obhajobu.

„Já nejsem alkoholik. Feťáky znám, ale já sama nejsem narkomanka. Nemám ani záznamy o tom, že bych kradla,“ odmítla Gizela rezolutně všechna nařčení. "Maximálně jsem pochybila v tom, že jsem ukradla čokoládu," přiznala s úsměvem.

Sama přitom ví, že před televizními kamerami neuvařila nejlépe, přehnanou kritiku však odmítá a bere ji jako důsledek tlaku televizní produkce, která prahne po co nejvyšší sledovanosti.

Více z rozhovoru s kontroverzní soutěžící Gizelou z Prostřena i její dcerou Ivankou v pátečním vydání tištěného deníku Blesk!

Video se připravuje ...
Exkluzivní rozhovor: Gizela Jeřábková, soutěžící z pořadu Prostřeno • VIDEO: Blesk - Jitka Pecharová

Autor: Jitka Pecharová, Jaroslav Šimáček
Video se připravuje ...