Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Prostřeno! Zuzana je středem posměchu: Vše kvůli důchodu

15. března 2012 | 15:18

Důchodkyně Zuzana to při dnešní večeři nebude mít vůbec lehké. Nejprve se do ní pustí mladá Adéla, která v jídle najde vlas, a poté se do Zuzany opře Pavlína a začne nadávat na důchodce. To už je ale na hostitelku moc a řekne rázným hlasem, že to přestává být legrace.

Čtyřnásobná babička uvaří zcela klasickou večeři. Vídeňský řízek, bramborovou kaši a okurkový salát. Hostitelka si myslí, že takový hlavní chod musí chutnat každému. Jenže ani tímto se všem nezavděčí.

Poctivá nemixovaná kaše připadá Jardovi oproti té ze školní jídelny moc hustá a dva druhy okurkových salátů mu také nejedou. Chybí mu pepř. A předkrm? Katastrofa! Toasty bez nápadu se připálily a Zuzana musela v rychlosti udělat nové.

Proč nálada tak ochladla? Adéla našla vlas a Pavlína vzápětí druhý. Hostitelka ale nevěří, že se v nádobí z myčky může něco takového přihodit. Spraví to dezert s ohňostrojem? Navíc Pavlína má během jídla nevhodné poznámky na důchodce.

"Daňoví poplatníci zaplatí důchod a pak se jí telecí," řekne s posměškem. "To jsou blbý řeči, celý život dělala na důchod," obhajuje Zuzanu školník Jarda. To už však bylo i na hostitelku příliš a se zvýšeným hlasem prohlásila: "Tady přestává veškerá legrace!"

Jak to nakonec vše dopadne, uvidíte už dnes od 18 hodin na FTV Prima v pořadu Prostřeno!

Autor: Gabriela Mikešová
Video se připravuje ...