Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prostřeno! Nešikovná Veronika si popálí ruku

22. února 2012 | 06:18

Mladá studentka Veronika (17) je během vaření velmi nervózní a dělá jednu chybu za druhou. Navíc se nemůže spolehnout ani na domácí spotřebiče. Jednou nefunguje mixér, pak zas sporák. Když už se zdá, že má Veronika všechno v malíku, popálí si ruku.

Nechávat lžíci na sporáku není zrovna nejlepší nápad. Od desky, která mezitím byla zapnutá, se lžíce nahřála a když s ní chtěla Veronika zamíchat polévku, popálila si prsty. "Au, to pálí," zapískla Veronika a dala si zchladit prsty do sklenice se studenou vodou. Prý aby se jí neudělaly puchýře. Poté Veronika dále pokračovala ve vaření.

Studentka osmiletého gymnázia se aspoň osvědčí jako pohodová a všímavá hostitelka. Verča si troufnula na menu o čtyřech chodech, připraví dva předkrmy v podobě zeleninového salátu s několika zálivkami a krémovou česnečku. Přes počáteční nervozitu, kdy se jí třesou ruce, všechno jí padá a ještě ji zradí šlehač, zvládne i zajímavý moučník a vepřový steak se dvěma přílohami. Vypadá to na úspěch.

Jak dopadne turnaj v šipkách a fotbálku, který má doma u rodičů? To vše uvidíte dnes od 18 hodin na FTV Prima v pořadu Prostřeno!

Autor: gam, mivrk
Video se připravuje ...