Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Prostřeno! Trapas Martina: Polil Libuši vínem!

8. února 2012 | 06:00

VIDEO: Tak tomu se říká trapas! Nemotorný Martin (43) během večeře u Jany (58) těsně před podáváním předkrmu vylil sklenku s bílým vínem na Libuši (39). Ta tak musela celý večer prosedět v mokrých kalhotách...

Pětinásobnou babičku Janu, která vaří v pěkném dceřině bytě, považují všichni za největší hráčku. Jaká je kuchařka a hostitelka? Podle Martinova talíře dobrá, krůta s nadívaným knedlíkem v něm přímo zmizí. Až na to, že v knedlíku nikdo nic nenašel. Není totiž nadívaný, ale nádivkový. Jde o jakousi karlovarskou kouli.

Martin u stolu gestikuluje tak vehementně, až polije Libušku. "Aaaah, tak to je moje chyba, to to lítá," řekne Martin do éteru. Ostatní dámy na začátku jen přihlížejí a smějí se. Poté začne Jana hbitě uklízet. "Když mě Martin polil, bylo to nepříjemný, ale nebylo to nic tak fatálního. Oblečení uschne a jede se dál," dodala k celému incidentu Libuše. "Nesmíš mávat rukama, nejsi v divadle," dodala Slávka.

Kolik nakonec dostane Jana bodů, bude mít na bodování vliv, že vařila v bytě dcery? To se dozvíte už dnes od 18 hodin na FTV Prima v pořadu Prostřeno!.

Video se připravuje ...
Martinův nepříjemný trapas při posezení u stolu • VIDEO: TV Prima

Autor: Gabriela Mikešová
Video se připravuje ...