Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Prostřeno!: Jsi zakomplexovaná bába a semetrika, křičí na Dagmar Sabina

2. února 2012 | 06:12

Důchodkyně Dagmar (58) si o sobě myslí, že pobrala všechen rozum světa a podle toho se také chová ke svým hostům. Večeři uvaří průměrnou a když jí hosté říkají své připomínky, nenechá si do toho mluvit. "Tobě snad nemusím vysvětlovat, proč jsem si takové menu vybrala," okřikne Dagmar Lenku.

Sebevědomá dlouhovlasá důchodkyně Dagmar se považuje za gurmánku a jako vyučená cukrářka i za odbornici na gastronomii. S předkrmem, který se skládá z uzeného hovězího jazyka, domácích briošek a aspiku, příliš neuspěje.

Většina se jazyka ani nedotkne. K tomu polévka z oháňky a svíčková omáčka, která všem připadá hustá a bez chuti. Jako propagátorka méně frekventovaných národních lahůdek Dagmar zkrátka pohoří. K tomu hosty dráždí její vzpomínky na cesty za vnučkami do Anglie a Číny.

"Je to prostě zakomplexovaná bába, ani se nedivím, že nemá chlapa. Mám k ní takový odpor, jaký jsem k člověku ještě nikdy neměla. Je to ta největší semetrika," shrnula vše studentka Sabina.

Co vše hosté Dagmar vyčiní a co jim řekne na svou obhajobu? To se dozvíte už dnes v 18 hodin v pořadu Prostřeno! na FTV Prima.

Autor: Gabriela Mikešová
Video se připravuje ...