Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ivana v Prostřeno! udělá dusno: Některé z vás bych vyměnila

30. září 2011 | 11:47

Na poslední večeři u Míši Zelinské v pořadu Prostřeno! se osazenstvo neobejde bez výčitek jedné ze soutěžících Ivany. Opě dala ostatním dámám najevo, že má navrch a nejraději by některé z nich vyměnila. "Některé z vás bych vyměnila a uvítala bych v soutěži chlapa," řekne na konci večeře Ivana.

Vaření a večeře u Míši Zelinské probíhalo v klidu. Do té doby, než přišlo na konečné zúčtování. Při tom se Kateřina ostatních dam u stolu ptala, jestli by si vaření v pořadu zopakovaly ve stejném složení. Až na Ivanu všechny souhlasily.

"Kdo z nás by si tenhle týden zopakoval znova?" Zeptá se Kateřina ostatních spolusoutěžících. "Já ano, kdybych nemusela vařit," odpoví pohotově Míša, která dnes jako poslední z dam vařila večeři.

"A kdo z nás by si to zopakoval v tomhle složení?" Pokládá Kateřina druhou otázku. Na to jí přítomné dámy kromě Ivany odpoví, že by složení osazenstva neměnily a klidně by si to zopakovaly i příští týden. Ivana ale nesouhlasí. "Já bych některé lidi určitě vyměnila a uvítala bych tady aspoň jednoho chlapa, než všechny ženské," řekne uraženým hlasem Ivana.

Kdo nakonec z přítomných dam vyhraje? Dozvíte se už dnes večer od 18 hodin na TV Prima.

Autor: Gabriela Mikešová
Video se připravuje ...