Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ivana v Prostřeno! vyvolá hádku: Nepadly jste mi do oka

29. září 2011 | 15:25

Jedna z účastnic kulinářské show Prostřeno! Ivana se konečně přizná k nenávisti k ostatním spolusoutěžícím. Už od začátku nezapadla do ryze ženského kolektivu a ostatní dámy jí to dávají okatě najevo. Ivana se tak rozhodne všem říct od plic, co si o nich myslí. "Vy tři jste mi prostě nepadly do oka, prostě ne. Připadá mi, že jsi ukecaná a nikoho nepustíš ke slovu," nařkne Ivana hostitelku Kateřinu.

Dnes bude čtveřici dam hostit rozvedená Kateřina, která žije sama s dcerou v Ostravě-Porubě. A bude se na co dívat. U poklidné večeře se najednou strhne hádka s Ivanou. Ta mezi dívčí kolektiv od začátku nezapadla a ve čtvrtek dojde na ostrá slova ze strany Ivany.

"Prostě jste mi vy tři nepadly do oka. Kája, Katka a Míša. Prostě ne," řekne ostatním Ivana. Když se jí Kateřina zeptá, co přesně jí na ní vadí, ledabyle odpoví. "Připadáš mi moc ukecaná a nikoho nepustíš ke slovu. Musí tě každý poslouchat a když ne, tak to shodíš na jiné téma."

Kateřina si schválně jako pomstu pro Ivanu vybrala pokrmy s cibulí. Ivana totiž cibuli v jídle nesnáší. Proto jí ingredience v bramboráku a polívce řekne, až když všichni dojí.

Po večeři se Kateřina do nesympatické Ivany pustí ještě jednou. "Myslela si, že bude hvězda, ale narazila. Manžel se před ní doma klaní, všichni říkají, jak je úžasná a najednou někam přijde a my jí nerozumíme," řekne bez servítek hostitelka Kateřina. "Má ráda svoji pravdu a nepřipustí, že ji může mít i někdo jiný," přitakala Šárka.

Bude mít hádka s Ivanou vliv na hodnocení jídla Kateřiny? Uvidíte už dnes od 18 hodin na TV Prima.

Autor: gam
Video se připravuje ...