Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jací jste? Otevřete okno a nahlédněte do své duše

  • Vyberte si okno, které se vám nejvíc líbí a zjistěte, jakou máte osobnost
    7. února 2015 | 06:00

    Okno je stejně jako dveře magický symbol – oknem si do domova nebo do života pouštíme něco nového a současně nás chrání před tím nevítaným. Je jen na vás, které okno se rozhodnete otevřít a co prozradí o vaší duši a povaze. Možná se budete divit, co se o sobě všechno dozvíte.

  • Skromní minimalisté

    Autor: shutterstock.com

     

    Patříte mezi přímé a pečlivé jedince, kteří mají neustále něco na práci. Staráte se o druhé a svůj čas věnujete všemu, jen ne sobě. Rodina a přátelé jsou pro vás velmi důležití a vy byste pro ně udělali naprosto cokoliv. I když vám život dává úkoly, jste rodičem, partnerem, milencem i manažerem v jedné osobě. Zastavte se a zamyslete nad tím, jak chcete, aby vypadala vaše budoucnost. Naučte se užívat si maličkostí.1989946:gallery:true:true

  • Dokonalí perfekcionisté

    Autor: shutterstock.com

     

    Své záležitosti máte rádi jasné, čisté, přímé a bez komplikací. Překáží vám zbytečné přikrášlování reality či chození kolem horké kaše. Ve všem se snažíte a na své zásluhy jste patřičně hrdí, ale i když tvrdě pracujete, ať už v zaměstnání nebo ve škole, neměli byste zapomínat na svůj osobní rozvoj, své skutečné já. Pokud máte pocit, že už dlouho chodíte po vyšlapaných stezkách, vyzkoušejte jinou cestu. Možná vás překvapí!

  • Srdeční optimisté

    Autor: shutterstock.com

     

    Máte rádi všechno vzdušné a světlé. Váš život je o péči o druhé a také o radosti z maličkostí, jakou ve vás může vyvolat vůně oblíbené květiny či čerstvý chléb z pekárny. Pravděpodobně máte zálibu v cestování a poznávání cizích kultur. Chcete každému skutečně dopřát a vytvořit srdečnou atmosféru se vám daří velmi snadno. Důležité pro vás je zapamatovat si, že pokud budete potřebovat pomoc vy, netřeba se bát o ni požádat.

  • Sentimentální duše

    Autor: shutterstock.com

     

    Jste velmi citliví a občas se necháte strhnout ke zbytečné teatrálnosti. Máte v sobě osobnost umělce, takže jste velmi kreativní a hýříte nápady. Vaše povaha je dvojitá – jednou jste otevření a přátelští, jindy jste uzavření a užíváte si samotu. Myšlenky a problémy si často necháváte pro sebe. I když si myslíte, že by je nikdo nepochopil, zkuste se otevřít a sdílet je s druhými. Budete se pak cítit mnohem lépe.

  • Zodpovědní detailisté

    Autor: shutterstock.com

     

    Dokážete upřímně ocenit stabilitu a jistotu a tyto vlastnosti jsou pro vás velmi důležité. Dá se na vás spolehnout a vy vždy bezpečně víte, co dostanete. Do ničeho totiž neinvestujete předtím, než si ověříte, že to stojí za to. Nepotřebujete mít nic navíc, pokud v tom nevidíte smysl nebo užitek. Máte pocit, že vaše problémy jsou jen vaše a ostatní jimi nepotřebujete zatěžovat. Mějte na paměti, že ukázat své pravé já světu, nebo alespoň svým nejbližším, není nic špatného.

  • Rozpolcené osobnosti

    Autor: shutterstock.com

     

    Jste velmi sebevědomí, srdeční a citliví na detaily. Můžete působit jako pohodoví jedinci, kteří mají rádi vzrušení, avšak uvnitř jste to stále vy. Na svém vystupování si dáváte záležet a zajímá vás, jak vás vidí ostatní. Občas jdete sami proti sobě, což může být zničující. Jste plní protikladů, což vás občas vyčerpává. Nezapomínejte zhluboka dýchat a relaxovat. Ne vždy musíte potěšit ostatní a vyhovět všem.

  • Bezproblémoví snílci

    Autor: shutterstock.com

     

    Jste nepředvídatelná osobnost, která vždy ví, jak dát věci do pohybu. Máte úžasný talent řešit problémy a díky tomu šťastně a snadno proplouváte životem. Máte rádi nekomplikované věci a spokojíte se i s průměrem. Je jednoduché vás potěšit a vy rádi těšíte druhé. Zkuste ale občas myslet sobecky jen a jen na sebe. Je v pořádku, pokud si občas dopřejete něco speciálního. Protože i vy jste speciální!1989946:gallery:true:true

  • Věčné děti

    Autor: shutterstock.com

     

    To, že jste zábavná a hravá povaha, vás udržuje věčně mladé. I když jste bezstarostní a snadno se s vámi vychází, jsou přece jen oblasti vašeho života, ve kterých jste méně sebevědomí. Máte problém sami sebe zorganizovat, často nevíte, co s problémem ve vaší hlavě, kde ho začít řešit. Dejte na rady druhých a občas se prostě jen zastavte, zamyslete a nechte pracovat intuici. Nemusíte být pořád v jednom kole.

  • Věrní a spolehliví

    Autor: shutterstock.com

     

    Jste všestranní, máte talent na spoustu věcí a také máte spoustu zdánlivě nesourodých zájmů a koníčků. Dokážete vytvořit z ničeho úplný poklad, cizí vám nemusí být ani secondhandy nebo antikvariáty. Umíte vdechnout život starým věcem a raději je opravujete, než byste si koupili nové. Stejně se chováte také ve vztahu k lidem kolem sebe. Zastáváte názor, že problémy jsou od toho, aby se řešily, ne aby se od nich utíkalo.

  • Neustále zaneprázdnění

    Autor: shutterstock.com

     

    Ve vašem životě se stále něco děje, a jen když jste výkonní, cítíte se dobře. Vaše zaneprázdněnost může vést k tomu, že se budete muset třeba chvíli zastavit a zorientovat se v situaci. Kromě toho, co chce vaše tělo? Dopřejte si čas na to, abyste zjistili, co vás vlastně baví. Vyzkoušejte například nový koníček, který nepatří do vašich každodenních kolejí. Objevujte sami sebe, život není závod.

Autor: red
Diskuse ke článku
.