Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velká tarotová předpověď pro rok 2015: Co vám karty slibují v novém roce?

  • Co vám karty předpověděly pro rok 2015?
    26. prosince 2014 | 06:00

    Ja známo, že karty nelžou a že o nás vědí mnohdy mnohem víc, než sami o sobě víme my. Nechali jsme si proto vyložit karty pro jednotlivá znamení zvěrokruhu, abychom zjistili, co si pro nás připravil nový rok 2015.

  • Beran – Viselec

     

    2192462:gallery:true:trueViselec říká, že pokud chcete v životě něčeho dosáhnout, musíte pro to něco obětovat. Připravte se na to, že ve vašem životě končí jedna významná etapa a nový začátek doslova klepe na dveře. Osud vás netrestá, ale záměrně vám přináší takové situace, v nichž máte prokázat, co jste se doposud naučili, milí Berani.

  • Býk – Eso mečů

     

    2192466:gallery:true:trueVe vaší hlavě začíná krystalizovat originální myšlenka, která ještě sice nedostala finální podobu, ale rozhodně může být začátkem něčeho velkolepého. Najděte v sobě dostatek odvahy a zodpovědnosti, abyste to dotáhli do konečného plánu a mohli to rozjet ve velkém. Pečlivě sledujte, na co právě myslíte, a zajímavé postřehy si zapisujte, co kdyby v nich byla ukrytá nějaká poselství od bytostí z duchovní sféry? Ačkoli se navenek zatím nic neděje, Eso mečů říká, že novoty už klepou na dveře, milí Býci.

  • Blíženci – Milenci

     

    2192463:gallery:true:trueMilenci nemusí vždycky oznamovat pouze události spojené s láskou, jak se mnozí domnívají. Jedná se sice o kartu týkající se srdečních záležitostí, ty však mohou souviset také s volbou mezi dvěma stejně zásadními skutečnostmi. Stojíte na důležité životní křižovatce a musíte si vybrat, kterou z nabízených cest se vydáte, což může být někdy provázeno obrovským citovým napětím. Není čas na špatná a zbrklá rozhodnutí, pečlivě zvažujte všechna pro a proti, než si vyberete to, co považujete za správné, milí Blíženci.1988277:gallery:true:true

  • Rak – Deset mečů

     

    2192470:gallery:true:trueKarta Deset mečů oznamuje především pád na samé dno a ztrátu veškerých jistot. Zcela reálně vám hrozí ztráta zaměstnání, finanční krach nebo rozvod, to vše jako důsledek vašich předchozích chybných kroků. Cesta, po níž jste se vydali, byla bohužel špatná, teď ale není čas na to, abyste složili ruce do klína a litovali se. Je velmi pravděpodobné, že v některých oblastech svého života budete muset začít od úplného začátku, na druhou stranu se vám nabízí obrovská šance udělat věci jinak a lépe, tak ji patřičně využijte, milí Raci!

  • Lev – Šest mečů

     

    2192468:gallery:true:trueKonečně pochopíte význam některých nepříjemných událostí, které se vám v poslední době staly. Škoda jen, že jste si to neuvědomili o něco dřív, mohli jste si ušetřit spoustu bolesti a zklamání. Některé Lvy čeká změna zaměstnání, nicméně špatný konec jednoho zpravidla odstartuje dobrý začátek jiného. Uklidní se spory ve vztazích s vašimi příbuznými. Také se vám podaří uskutečnit dobrou investici, která přinese dlouhodobý zisk.

  • Panna – Svět

     

    2192469:gallery:true:trueKarta Svět přináší Pannám informaci, že v novém roce dokončíte nějakou důležitou záležitost, která vám bránila v tom, abyste se mohli posunout někam dál. Naučíte se chápat skryté souvislosti mezi příčinami a následky, což vám umožní lépe porozumět významům některých událostí, které se promítnou ve vašem životě. Poslední ze sady trumfových karet je jakýmsi završením celého životního cyklu.

  • Váhy – Hvězda

     

    2192464:gallery:true:trueHvězda přináší pomoc v jakékoli situaci a nabízí vám především duchovní vedení. Ačkoli se vám může zdát, že vaše momentální situace je beznadějná, v dálce přece jen tence bliká světélko naděje. Nechte se vést svým vnitřním hlasem, který vám šeptá, že řešení máte téměř na dosah. Nečekejte ale na zázrak, osud pomáhá jenom těm, kteří pro svou záchranu sami přiložili ruku k dílu, milé Váhy. Vyžeňte si z hlavy jakékoli idealistické představy, není čas na romantické snění, ale pouze na racionální a praktické kroky.1988277:gallery:true:true

  • Štír – Dva meče

     

    2192473:gallery:true:trueV novém roce si uvědomíte, jaké role zastávají lidé kolem vás a jakou pozici v tomto dramatu přisoudil život vám. Konečně pochopíte, že některé záležitosti se mnohem lépe vyřeší samy. Nalezení vnitřního klidu patří k největším metám lidského života. Rok 2015 se absolutně nehodí pro jakékoli pracovní či finanční změny, dělejte všechno tak, jak jste zvyklí, milí Štíři, předejdete tak škodám.

  • Střelec – Poslední soud

     

    2192472:gallery:true:truePřipravte se na zásadní životní změnu, která plynule vystřídá právě končící etapu vašeho současného života. Vše je pečlivě sečteno na konečném účtu, který vám byl vystaven, a vám nezbývá nic jiného než přijmout v plné míře důsledky svých minulých činů. Záleží ovšem pouze na vás, zda je budete vnímat jako spravedlivý trest, nebo zaslouženou odměnu, milí Střelci.

  • Kozoroh – Osm holí

     

    2192467:gallery:true:truePovrchní zhodnocení situace vám může do budoucna přinést potíže, s nimiž se budete jen obtížně vyrovnávat. Uniknou vám totiž důležité detaily, které radikálně mění význam celé události, s níž se právě potýkáte. Buďte maximálně obezřetní. Do ničeho důležitého se v novém roce raději nepouštějte a zaměřte se spíš na vyřešení všech záležitostí, které ještě máte otevřené, milí Kozorozi.

  • Vodnář – Devět pohárů

     

    2192465:gallery:true:trueV novém roce si budou Vodnáři po zásluze vychutnávat klid a pohodu. Vše se daří tak, jak má, na obzoru se rýsují nové příležitosti, které změní váš život. Věnujte se společenskému životu. V roce 2015 nastává ideální doba na nová setkání a navázání vztahů na celý život. Odpočívejte, užívejte si, relaxujte.1988277:gallery:true:true

  • Ryby – Rytíř pohárů

     

    2192471:gallery:true:trueNěkteré z vašich dlouhodobých plánů se ocitnou v ohrožení, situace by mohla v extrému skončit naprostým krachem vašich životních snů. Zachránit vás může jedině rozvážné, rozhodné a neústupné jednání. Buďte k sobě v roce 2015 maximálně upřímní, milé Ryby, a všechno dobře dopadne. Čeká vás poměrně závažné rozhodnutí a ve vašem okolí bohužel není nikdo, kdo by vám dokázal poradit. Naslouchejte svému vnitřnímu hlasu, který vás nasměruje na tu správnou cestu.

Autor: red
Diskuse ke článku
.