Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Velký horoskop lásky: Co vás čeká ve vztazích v roce 2015?

  • Jak to budete mít v novém roce s láskou? Zeptali jsme se hvězd.
    22. prosince 2014 | 06:00

    Ke šťastnému vztahu samozřejmě patří i spousta jiných důležitých věcí než jenom vhodné znamení zvěrokruhu. Navzdory tomu existují páry, kterým je láska předurčena hvězdami. Ať už do nového roku vstupujete single nebo s partnerem po boku, podívejte se, co si pro vás v roce 2015 připravily hvězdy.

  • Beran

     

    Autor: shutterstock.com
    Do srpna roku 2015 by se měli Berani zaměřit na partnerské vztahy. Ten, kdo je zadaný, by si měl ujasnit oblast svých vztahů. Kdo je volný, měl by přijmout veškerá pozvání na rande. Toho pravého potkají Berani tak rychle, jak rychle dokážou zapracovat na své proměně. V životě má všechno svůj čas. Téma dětí bude také velice důležité. Berani mohou očekávat nové přírůstky. Kdo už děti má, měl by se zaměřit na řešení kolem svých miláčků.
    http://horoskopy.blesk.cz/numerologie/zivotni-cislo
    Autor: archiv BPŽ
  • Býk

     

    Autor: shutterstock.com
    V roce 2015 čekají Býky nové erotické zážitky. Možná se objeví nový sexuální partner nebo někdo z minulosti. Dbejte na to, abyste si to pořádně užili. Partnerské vztahy pro vás budou v roce 2015 hodně důležité. Budete si muset uvědomit, jak na tom jste. Jestli toužíte po partnerovi, je čas v roce 2015 udělat aktivní kroky. A jestli vás někdo pozve na rande, tak jděte. Ten, kdo má partnera, by měl začít aktivně pracovat na svém vztahu, jinak hrozí neshody a krize.1989946:gallery:true:true
  • Blíženci

     

    Autor: shutterstock.com
    V roce 2015 si budete muset dát pozor na své partnerské vztahy, milí Blíženci. Dohlédněte na to, abyste vy i váš partner dodržovali nastavená pravidla. U partnera uvidíte tendence "osamostatňovat se". Na to ovšem pozor! Snažte se řešit co nejvíc věcí spolu. Jen tak budete napojeni na stejné energie. Ti, kteří podcení spolupráci v osobních vztazích, prožijí do tří let velké zklamání.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
  • Rak

     

    Raci budou v roce 2015 řešit spíše oblast financí a práce, takže láska půjde do pozadí. Pro vás to problém nebude, protože jste vděční za vše, co je stabilní. Váš partner by ale nemusel mít tolik pochopení. Snažte se alespoň na chvíli zastavit a připomenout mu, jak moc vám na něm záleží a jak jste s ním šťastní. Nezadaní Raci budou mít spoustu příležitostí se seznámit a z krátkého románku by se mohla do tří let vyvinout i svatba. Vyhněte se ale partnerům ze svého pracoviště. Co je v domě, v roce 2015 rozhodně není pro vás!
    http://horoskopy.blesk.cz/numerologie/zivotni-cislo
    Autor: archiv BPŽ
  • Lev

     

    Autor: shutterstock.com
    Připravte se na rok bouřlivých emocí, milí Lvi. Jste-li zadaní, připomínejte si to každé ráno při pohledu do zrcadla. Budete se totiž snadno seznamovat a ve slabé chvíli byste mohli ještě snadněji podlehnout pokušení. Pamatujte ale, že obětovat jinak spokojený vztah vám za chvilku vzrušení nestojí. Nezadaní Lvi se budou muset naučit rychle rozlišit mezi těmi, kteří to s vámi myslí vážně, a těmi, kterým jde jen o noc plnou vášně. Ne že by na nezávazném sexu bylo něco špatného, ale mohlo by vám to rychle a nepříjemně pošramotit pověst.1989946:gallery:true:true
  • Panna

     

    Autor: shutterstock.com
    Šrámy, které si v sobě Panny nesou z roku 2014, by se v nastávajícím roce měly konečně zahojit a vy byste do druhé čtvrtiny roku 2015 měli vstupovat nejen s čistou hlavou, ale také s čistým štítem. Zapomeňte na to, co bylo, a začněte se na budoucnost koukat optimisticky. Pokud se lásce otevřete, čeká vás rok plný romantiky. Nezadané Panny mají od srpna 2015 velkou šanci potkat lásku svého života. Ty, které už partnera mají, se mohou těšit na novou etapu svého partnerského vztahu.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
  • Váhy

     

    Váhy čeká ve vztazích rok poklidný, plný vzájemného respektu. Vaše pozornost se zaměří spíše na pracovní stránku vašeho života, takže vztahy s rodinou, partnerem i přáteli budete proplouvat tak, abyste se vyhnuli všem konfliktům. Dejte ale pozor, abyste se sebou nenechali snadno manipulovat. Vaší nerozhodné povahy by mohl někdo využívat. Dejte partnerovi i dětem jasně najevo, že tu pro ně sice jste, ale nemůžete se rozkrájet. Nezadané Váhy nečeká žádné zemětřesení a potenciální partnery by měly pečlivě zvažovat. Na podzim by se ale mohl objevit někdo, kdo si vaši pozornost rozhodně zaslouží.
    http://horoskopy.blesk.cz/numerologie/zivotni-cislo
    Autor: archiv BPŽ
  • Štír

     

    Autor: shutterstock.com
    I když to Štíři asi neuslyší rádi, v roce 2015 budou sklízet to, co v tomto roce zaseli. Veškeré problémy ve vztazích si budete muset vyřešit a občas vám z toho nebude úplně příjemně. Přestaňte konečně chodit kolem horké kaše a udělejte čistý řez. Milostné trojúhelníky jsou bolestivé pro všechny zúčastněné. Je na čase být féroví. Dávejte si pozor na nápadníky, kteří to s vámi nemyslí vážně. Zastavte se a místo srdce přemýšlejte hlavou. V příštích letech se vám to několikanásobně vrátí.1989946:gallery:true:true
  • Střelec

     

    Autor: shutterstock.com
    Do nového roku vstoupíte jako kulový blesk, jak je vaším zvykem. Ať už jsou Střelci zadaní nebo ne, čeká je  roce 2015 spousta seznamování. Dostanete několik nabídek, ať už od současného nebo teprve budoucích partnerů. Poslouchejte svůj vnitřní hlas, jak jste zvyklí. I v novém roce vám totiž poradí nejlépe. Nepouštějte se do nejistých podniků a neztrácejte svou lehkost. Pokud se nebudete zbytečně utápět v minulosti, čeká vás velmi harmonický a plodný rok.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
  • Kozoroh

     

    Autor: shutterstock.com
    Pro Kozorohy bude rok 2015 rokem nových začátků. Nemusí to ale v žádném případě znamenat, že byste měli vyměnit svého stávajícího partnera. Naopak vstupujte do nových situací bok po boku s tím, kdo vás oddaně miluje. Není vyloučeno, že vás čeká společné bydlení, svatba, miminko nebo vnoučátko. V druhé polovině roku si dopřejte romantickou dovolenou, vrátí vás zase do doby, kdy jste byli oba bláznivě zamilovaní. Nezadaní Kozorozi mají velkou šanci, že si už začátkem roku najdou partnera, který doslova zatřese jejich světem. Nebojte se a klidně podlehněte.
    http://horoskopy.blesk.cz/numerologie/zivotni-cislo
    Autor: archiv BPŽ
  • Vodnář

     

    Vodnáře čeká poměrně náročný rok, ve kterém by měli zapracovat na partnerské komunikaci. Váš partner je schopen o vás bojovat s celým světem, ale ne s vámi samotnými. Pokud ho nechcete ztratit, měli byste zatnout zuby a pustit ho konečně do svého světa. Alespoň na návštěvu. Ovšem samozřejmě jen v případě, že mu opravdu věříte a chcete s ním prožít zbytek života. Nefunkční vztah raději ukončete, budete se sice chvíli trápit, ale pokud do roku 2016 vstoupíte v disharmonii, mohlo by se to s vámi táhnout mnohem déle.1989946:gallery:true:true
  • Ryby

     

    Autor: shutterstock.com
    Rok 2015 ve vás vzbudí spoustu sexuální energie, kterou by od Ryb nikdo neočekával. O to větší to bude pro vás výhoda. Flirtujte a koketujte jako o život, rozhodně vám nehrozí, že byste se zamotali do osidel vztahů na jednu noc, a ohrozili tak pevné vztahy, kterých si tolik vážíte. Poslouchejte svou intuici, která vám dá jasně najevo, kdo za to stojí a koho pošlete spát domů. V dlouhodobém vztahu vás čeká doslova renesance vášně. Pečujte o sebe i svého partnera, choďte na romantické večeře a dávejte si najevo, že se máte rádi. Rok 2015 vám přeje!
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz

Autor: red
Diskuse ke článku
.