Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Astroložka Dagmar Kludská: Rok 2015 bude plný klidu a lásky

Zeptali jsme se astroložky a kartářky Dagmar Kludské, co nás čeká v roce 2015
12. prosince 2014 | 06:00

Nejslavnější české kartářce a astroložce Dagmar Kludské karty i hvězdy napověděly, že po letošním šílenství nás čeká mnohem příjemnější nový rok. Na co se obecně můžeme těšit a na kterých oblastech bychom naopak měli zapracovat? Právě to nám Dagmar Kludská poodhalila!

Po vzrušivém a poněkud neklidném roce Koně vstupujeme do daleko citlivějšího a vnímavějšího roku Ovce (18. 2. 2015), která touží po harmonickém a poklidném životě, plném lásky a porozumění.

Jarní a podzimní měsíce slibují dobré časy. Budete se těšit nejen ze všech příležitostí, ale také z povzbuzení, kterého se vám dostane od ostatních. Touto cestou obdržíte některé vynikající rady, a pokud je správně využijete, dostaví se úspěch.

Jaro přeje odvážným

Nejslavnější česká kartářka a astroložka Dagmar Kludská
Autor: profimedia.cz
Novým projektům, obchodním jednáním a pracovním záležitostem je nakloněn březen, duben, červen a říjen. Nepřehánějte pracovní tempo a neriskujte při větších investicích.

Myslete na své zdraví dřív, než se začne ozývat. Jezte méně a častěji, nezapomeňte na vitaminy a pitný režim. Pečujte o sebe s láskou, ať jste v dobré psychické kondici. Svému okolí vtiskněte svůj vlastní styl, noste jasné barvy, projevujte svou osobnost. Dávejte si také pozor na kreditní karty, falešné telefonáty a podvodníky.

Přemýšlejte a nepodléhejte emocím

Nezadaní mohou potkat spřízněnou duši, a to v únoru, březnu, květnu, červenci a listopadu. Možná je i ta pravá chvíle k tomu, abyste změnili bydliště nebo pracoviště. Využijte zdrženlivost, trochu ostražitost, nespěchejte s projevy nadšení, vše je nutné důkladně zvážit.

Důležité je nepodléhat emocím, neztrácet víru a humor a znovu objevovat krásy života. Šťastný rok 2015, pozitivní mysl, pevné zdraví a splnění nejtajnějších snů vám přeje Dagmar Kludská.

Autor: Majka Dvořáková