Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Horoskop na míru: Odhalí vaše silné i slabé stránky a pomůže najít lásku

Horoskop na míru je schopen sestavit pouze zkušený astrolog
4. prosince 2014 | 06:00

"Horoskopy jsou blbost!" – s takovou větou se často setká každý, kdo věří, že pohyby planet a jejich postavení v den narození mají vliv na charakter daného jedince i na jeho budoucnost. Pravdou je, že znamení zvěrokruhu je jen dvanáct a je logicky nemožné, aby po světě běhalo pouze dvanáct typů lidí. Jenomže znamení zvěrokruhu má na svědomí pouze postavení slunce. Astrologických těles, která nás ovlivňují, je ale mnohem víc.

Abyste dokázali vytušit, jaké jsou základní charakteristické vlastnosti člověka, který vás zajímá, stačí vám znát jeho sluneční znamení.

Pokud ale chcete opravdu proniknout do nitra jeho osobnosti, je třeba znát mnohem víc – především přesné datum, čas a místo narození.

Jak vypadá horoskop sestavený na míru?

Právě podle těchto údajů je zkušený astrolog schopný sestavit kompletní horoskop na míru – načrtnout otisk hvězdné oblohy v čase vašeho narození, objevit, k čemu jste v životě předurčeni, co vás čeká v roce 2015, nebo třeba i předpovědět to, jak na tom budete s láskou.

Astrolog se pak zabývá tím, v jakém domě planety stojí, stejně jako jejich vzájemnými vazbami. Také vám naprosto přesně určí váš ascendent, který vás ovlivňuje stejně jako vaše znamení zvěrokruhu.

Není Beran jako Beran

Podle toho, v jakém znamení se planety pohybují, v jakém se nacházejí domě a v jakém jsou postavení, dokáže astrolog naprosto přesně definovat i ty

vlastnosti či možnosti, o kterých možná ani sami nemáte tušení.

Pokud jste například Beran, ale planeta Mars stála v momentě vašeho narození v Rybách, budete k sexu přistupovat mnohem intimněji a zdrženlivěji než Beran, jehož Venuše se nachází ve Štíru. Právě proto jste úplně jiná než například vaše kolegyně, která se ale narodila ve stejném znamení jako vy.

Umíte číst v (hvězdných) mapách?

Horoskop na míru je neskutečně složitá věc, která vyžaduje astrologa, který své práci skutečně rozumí. Proto by se vám do rukou nikdy neměl dostat pouhý diagram planet, ze kterého jako laik nevyčtete nic. Dobrý astrolog vám společně s diagramem dá také přesný popis toho, co o vaší osobnosti postavení planet vypovídá.

Nejsou to potom pouze vaše charakterové vlastnosti, ale také váš přístup k nejrůznějším životním oblastem, ať už je to láska, komunikace, pracovní nasazení, ale i životní postoje či názory.

Co vás čeká a nemine?

Součástí výkladu by měla být také dlouhodobá věštba budoucnosti závislá na tom, jak na vás planety působí v nejrůznějších etapách vašeho života. Ovšem nezapomínejte na to, že hvězdy vaši životní dráhu pouze předurčily a daly vám do vínku potenciál, který můžete, ale také nemusíte využít.

Pokud si nevíte rady, zda byste neměli změnit zaměstnání, partnera či místo, kde žijete, nebo už příliš dlouho hledáte svůj talent, nechte si od hvězd napovědět. Nikdy totiž není pozdě poznat sám sebe.

Autor: red