Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dárky podle horoskopu: Býky potěší něco k snědku, Štíry pouta a bičík

  • 6. prosince 2014 | 06:00

    Do Vánoc už nezbývá ani pět týdnů, proto je nejvyšší čas začít přemýšlet nad tím, jak své blízké obdarujeme. Místo toho, abychom z nich tahali rady a nápady, zamysleme se nad tím, co by jim skutečně udělalo radost! Protože takový dar od srdce potěší nejvíc. Abyste nesáhli vedle, podívejte se, jaký dárek je pro určité znamení nejvhodnější.

  • Beran (21. 3.–19. 4.)

     

    Dřevěná peněženka Red Virilia, 2090 Kč, koupíte na www.bewooden.cz
    Autor: archiv firem
    Berani jsou poměrně náročné osobnosti, a tak i dárek pro ně by neměl být příliš jednoduchý. Potřebují vědět, že jejich dar je výjimečný, stejně jako oni sami.

     

    Velmi je tak potěší nějaký šperk, který podtrhne jejich individualitu. Pro ženy to může být originální náramek nebo krásná brož, pro muže pak třeba hodinky, stříbrný zapalovač nebo netradiční peněženka.

  • Býk (20. 4.–20. 5.)

    Lanson Luxusní sada šampaňského Rosé Label Brut, 1 779 Kč, koupíte na www.global-wines.cz nebo v kamenných obchodech Global wines.
    Autor: Archiv online Blesk pro ženy
    Býci jsou hotoví požitkáři, proto pro ně vybírejte takové dárky, které potěší především jejich vytříbené smysly. Box luxusních čokoládových pralinek, poukaz na aroma masáž nebo balení dobré a silné kávy, to je přesně to pravé pro smyslné Býky.

     

    Toto znamení si potrpí spíš na kvalitu než na kvantitu a také není úplně snadné trefit se mu do vkusu. Proto vybírejte neutrální dárek, ale vždy kvalitní. Býci ocení více náprstek špičkového parfému než plný kbelík laciné náhražky.

  • Blíženci (21. 5.–20. 6.)

     

    PocketBook Mini šedá, 1599 Kč, koupíte třeba na www.alza.cz
    Autor: archiv firem
    Jestliže se chystáte obdarovat Blížence, máte velké štěstí. Toto znamení miluje dárky v jakékoliv podobě a už samotný fakt, že je někdo obdarovává, je pro ně vlastně takový malý prezent. Jestliže se s Blížencem znáte velmi hodně osobně, zajisté budete vědět, co by se mu líbilo. Jestli nemáte páru, zde je pár rad.

     

    Například elektronika. Blíženci jsou totiž velmi zvídaví a rádi se učí novým věcem. S tím souvisí i záliba ve čtení a psaní. Také rádi cestují, ale občas jim dělá trochu problém organizovat si svůj čas. Takže třeba nějaký krásný diář s hezkým perem blízkou osobu potěší, stejně jako třeba kniha o cestování.

  • Rak (21. 6.–22. 7.)

     

    Přírodní kosmetika Inlight dřevěný box Noční objetí, 3090 Kč, koupíte na www.biorganica.cz
    Autor: archiv firem
    O lásce vůči všemu a všem je u Raků zbytečné mluvit. Rádi hýčkají své okolí, ale i oni očekávají, že je bude někdo hýčkat. Na to myslete při výběru dárku. Velmi je těší osobní dárky, jako jsou hezky zarámované fotografie, které si ideálně mohou vystavit i někde doma.

     

    Obzvlášť nadšení pak bývají Raci z ručně vyrobených dárků. Rozhodně ale nešlápnete vedle ani s pečující kosmetikou. Pokud navíc bude mít nálepky bio, vegan a fair trade, budou Raci doslova nadšení.

  • Lev (23. 7.–22. 8.)

     

    Braun Holící strojek WF2S Blue, 3999 Kč, koupíte na www.mall.cz
    Autor: archiv firem
    Kdo by nedostával rád dary, ale v případě Lvů je tento pocit ještě umocněn. Vyžívají se v samotném obřadu dostávání darů, proto pokud ho chcete skutečně potěšit, snažte se mu předat dárek nějak okázale. Lvi jsou velmi hraví a mají smysl pro dramatičnost, proto s lístkem do divadla určitě nešlápnete vedle.

     

    Chcete Lva potěšit? Pak mu darujte něco, díky čemu bude vypadat a cítit se prostě úchvatně. Doplňky do vlasů či luxusní kosmetika pro dámy nebo designový holicí strojek či stylová kravata pro pány, to jsou jedny z mnoha tipů na vhodné dárky pro Lvy.

  • Panna (23. 8.–22. 9.)

    Matt Nat Soren messenger taška, 2650 Kč, koupíte na www.urbanlux.cz
    Autor: archiv firem

     

    Panna je v reálném životě velmi praktická osobnost. Proto i dárek by měl podtrhovat její duši, avšak je nutné se u toho pořádně zamyslet. O něco takového, co by doma akorát tak pohodila do kouta, rozhodně nestojí. Jestliže chcete překvapit a koupit dárek bez předešlého doporučení, bedlivě Pannu poslouchejte a z útržků rozhovorů pak vyberte dárek.

     

    Zaručeně je potěšíte nějakým domácím spotřebičem, ale dbejte na to, aby se jim hodil! Třeba červená rychlovarná konvice by je v modré kuchyni skutečně nepotěšila... Nemusí to ale být pouze praktická věc do domácnosti. I hezká taška na notebook udělá radost.

  • Váhy (23. 9.–22. 10.)

     

    Čajová souprava (červená) Rose cup set, 790 Kč, koupíte na www.tocito.cz
    Autor: archiv firem
    Jaký dárek udělá Váze největší radost? Ještě víc dárků! Potrpí si na komfort a krásu, svůj život se snaží žít v určité harmonii a hledá rovnováhu, která jí pomůže žít život bez stresu. Blízkého ve znamení Vah zajisté potěšíte nějakými bytovými doplňky, které zpestří jejich domov.

     

    Mělo by to být něco elegantního, jednoduchého, žádná cetka. Stejně tak ocení pozvání na dobrou večeři, kterou však můžete připravit i v pohodlí svého domova. Nakupte delikatesy, připravte večer o svíčkách, pusťte si hezkou hudbu a uvidíte, jak tím protějšek potěšíte.

  • Štír (23. 10.–21. 11.)

     

    Erotický dárkový balíček Pro dračice, 3190 Kč, koupíte na www.honitka.cz
    Autor: archiv firem
    Tajemné, svůdné, sexy! Takové by měly být dary pro Štíra. Má rád tmavé barvy, tak na to dbejte i při výběru daru. Jeho tajemno se odráží i ve smyslu pro literaturu, proto ho zaručeně potěší nějaká temná detektivka, sci-fi nebo thriller.

     

    Štíři jsou také známí svým sexuálním apetitem, proto uvítají nějaké svůdné prádlo nebo jinou hračku do postele. V každém případě se snažte dárek vždy pořádně zabalit, klidně do více krabiček, aby už samotné rozbalování bylo to správné dobrodružství!

  • Střelec (22. 11.–21. 12.)

    Crumpled - mapa Londýna, 490 Kč, koupíte na www.tocito.cz
    Autor: archiv firem
    Střelci milují dobrodružství a cestování. Nechtějí být hlavně nikdy svázáni a potřebují neustálou volnost. Jestliže jde o skutečně blízkého člověka, dopřejte mu cestu do nějaké exotiky, vezměte ho na dovolenou!

     

    Pokud takovýto dárek nespadá do vaší cenové relace, kupte mu například cestopis o jeho oblíbené destinaci, takže se na cestu bude moct vydat alespoň v myšlenkách. Vášnivé cestovatele také potěší nejrůznější drobnosti, které se jim budou hodit na cestách.

  • Kozoroh (22. 12.–19. 1.)

    Hrnky a termohrnky Starbucks, různé ceny, koupíte v kavárnách Starbucks
    Autor: archiv firem
    Kozorozi bývají praktičtí a mají velký smysl pro design a rádi si občas užijí pořádného luxusu. Nemusí ho však nutně mít, a tak je potěší i mnohem větší drobnosti. Milují pohodlí, které jim můžete dopřát, pokud jim nadělíte třeba huňatý měkkoučký župan, deku, pohodlné polštářky...

     

    Když se Kozorozi něčemu věnují, dělají to pořádně. Zkuste proto zjistit, kde tráví nejvíc času a co je opravdu baví. Neznáte je jinak než za stolem v jejich kanceláři? Stylový obal na tablet nebo diář v kožených deskách jistě ocení. Milují kávu? Pořiďte jim stylový termohrnek nebo balení luxusní zrnkové kávy.

  • Vodnář (20. 1.–18. 2.)

    Extravagart Námořnické naušnice, 250 Kč, koupíte na www.extravagart.cz
    Autor: archiv firem
    Vodnáři jsou velké osobnosti, které milují kulturu, přírodu, historii. Velmi je potěší, pokud je někdo obdaruje darem netradičním, který se jen tak někde nevidí. Ocení tak nejrůznější, třeba i lehce extravagantní, módní kousky či nejrůznější inovace.

     

    Pokud si však nejste jistí, jestli se trefíte do vkusu obdarovávaného, sáhněte po jistotě a dopřejte mu trochu kultury. Kupte mu lístky do divadla, na koncert nebo třeba na výstavu, která by ho mohla zajímat.

  • Ryby (19. 2.–20. 3.)

     

    L´occitane Kouzelná dárková sada Arlésienne, 1990 Kč, koupíte na www.loccitane.cz
    Autor: archiv firem
    U Ryb můžete s vymýšlením dárků hrát na jejich romantickou strunu. Velkou radost jim udělá například rodinná fotografie z vaší poslední dovolené, zvětšená a zarámovaná. Tyto osoby mají navíc cit pro umění, a tak je potěší krásná hudba, originální šperky. Nemusí být zlaté nebo stříbrné, Ryby ocení kreativitu.

     

    Jako vodní znamení Ryby také milují vše, co má nějakou spojitost s vodou, takže ani tady nešlápnete vedle. Nic nezkazíte koupelovou solí, pěnou či jemně parfémovaným sprchovým gelem, stejně jako parfémem. Ideálně vše v jedné vůni.

Autor: red
Diskuse ke článku
.