Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Čarodějky vědí, jak si přivolat lásku! Zkuste to také

  • V případě, že nám jde o nefyzickou lásku nebo máme přání související s dětmi, hodí se růžová barva svíčky.
    20. listopadu 2014 | 06:00

    Láska sice často bolí, ale kdo ji nepoznal, jako by nežil. Touží po ní i ti, kteří si to nechtějí přiznat a dělají hrdiny. Tisíce let se lidé snaží si lásku vyvolené či vyvoleného přičarovat. Jak to dělá magie a tajemné vědy?

  • Když si přejete, aby k vám muž přišel

     

    Potřebujete sůl, usušené rudé růže a vaše tři vlasy. Všechny uvedené ingredience kromě soli spálíte v ohnivzdorném hrnci a rozmícháte vše na prach. Sůl do toho prachu přisypete. Směsí poprašte práh svého pokoje nebo domu. Intenzivně přitom myslete na toho, koho milujete. Celou proceduru opakujte tři dny. Do týdne se milovaný člověk u vašeho prahu objeví i s láskou v srdci.

    Láska
    Autor: Shutterstock.com
  • Když si ho chcete připoutat navždy

     

    Tahle magie vyžaduje dvě červené svíčky, vaši fotografii, foto milovaného a kolíček. Po pravici i levici postavte svíčky. Zapalte nejdřív pravou (uprostřed, mezi svíčkami, si představujte obličej své lásky), pak levou. Mezi ně položte obě fotografie. Pořád myslete na svoji lásku a na její sílu a kouzlo. Pak k sobě fotky přicvakněte kolíčkem. Znovu je položte mezi svíčky a myslete na to, jaký je váš vztah trvalý, pevný, jedinečný a nekonečný. Potom nejdřív levou a vzápětí pravou svíčkou obrázky pokapejte a slepte je tím k sobě. Až vosk uschne, fotky si pečlivě schovejte někam blízko k posteli.

    Co vám hvězdy radí na letošní svátky?
    Autor: shutterstock.com
  • Jak zjistit, kdo je váš vyvolený?

     

    Tohle kouzlo je prastaré a v magii často užívané. A je prý i velmi účinné. Budete potřebovat svůj hřeben, svíčku a zrcadlo. Těsně před tím, než slunce zapadne, se posaďte před zrcadlo a v temném pokoji zapalte svíčku. Hřebenem si sčesávejte vlasy přes obličej tak, aby byl úplně zakrytý. Vlasy je třeba si přes obličej pročesávat přesně stokrát. Po stém pročísnutí se přes vlasy rychle podívejte do zrcadla, čí obličej v něm uvidíte. Může to být tvář nejen někoho, na koho si tajně myslíte, ale i toho, kterého znáte, a který vám není lhostejný. Ale možná jste ještě o vztahu s ním přímo neuvažovala. Kdo se vám zjeví, bude brzy vaším partnerem.

    Láska, kterou cítíte je láska, kterou budete přitahovat.
    Autor: shutterstock.com
  • Když chcete, aby vás miloval až do smrti

     

    Budete potřebovat osm lístků růže, osm jadérek z jablka, osm kapek jablečné šťávy, osm lžic vody, osm lžic šťávy z červené řepy a kapku medu. V podvečer smíchejte všechny ingredience ve sklenici. Zaříkání u míchání zní:

    Kráso, vůně, hořkosti, trochu libé sladkosti, trochu krve země, ať nikdy nespustí oči ze mě.

    Směs by se měla ohřívat nad svíčkou a vychladlá se pak má uložit na chladné místo. Každý den ráno nebo večer po čtyři dny si pak dejte jednu kávovou lžičku a přitom stále myslete na milovaného. Budete se měnit a krásnět každým dnem. Objekt vašeho zájmu najednou zjistí, že jste nejen nejkrásnější, ale i jediná na celém světě.

    ...
    Autor: shutterstock.com
  • Když si chcete získat jeho srdce

     

    Kouzlení není jen tak, často k němu potřebujete rekvizity. Na tohle konkrétní kouzlo budete potřebovat svíčku, papír a pastelky. Zapalte svíčku a mezitím na malém kousku papíru namalujte jedno nebo dvě propletená srdce - musíte na to použít červenou pastelku. Do středu srdcí napište počáteční písmeno vašeho jména a jména vyvoleného. Po celou dobu myslete na vytouženou osobu a zkuste si představovat, jak stojí před vámi, s úsměvem na tváři, s ústy připravenými k polibku a k vyznání lásky. Papírek s nakreslenými srdíčky si na minutu přiložte přímo na místo svého.

    ...
    Autor: shutterstock.com
  • Čarovaly už staré pohanské kmeny

     

    Potřebovaly k tomu červenou růži, bílou růži, změkčenou opracovanou zvířecí kůži, pramen vlasů toužící věneček dívky či ženy a z růžových kvítků. Na kůži měla dívka vypodobnit svého milovaného. Kůži pak srolovala a zavázala pramínkem vlasů. Obě růže pak musela v polovině přeříznout a přiložit ke svitku tak, aby byl uprostřed mezi nimi. Pak to celé svázala věnečkem z růžových kvítků a vhodila je do řeky. Spodní části stonků se musely zakopat. Bohyně lásky pak vyslyšela přání, a dívka či žena lásku vytouženého muže opravdu získala.

    Tajemná moc úplňku společně s magickým pátkem třináctého, tvoří mocnou dvojici
    Autor: shutterstock

Autor: rie
Diskuse ke článku
.