Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velký podzimní horoskop lásky: kdo se stihne zamilovat a kdo rozejít?

  • Bude podzim plný lásky, nebo naopak zažijete zklamání?
    15. listopadu 2014 | 06:00

    Vánoce už sice visí v každém obchodním centru, do konce roku nám ale zbývá pořád měsíc a půl. Pokud máte chuť se zamilovat, doma vám to neklape a vy nevíte, co s tím nebo si myslíte, že jste třeba právě potkala toho pravého, podívejte se, co si pro vás hvězdy přichystaly v lásce do konce roku 2014.

  • Beran 21.3. - 19.4.

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Změna je život a pro Berany bude tohle pořekadlo platit dvojnásobně. Divoký rok 2014 vám zacloumal milostným životem a do podzimu vydržely v pohodě jen velmi pevné vztahy. Takových si važte a pečujte o ně jako o vzácný poklad. Všechny ostatní, které nefungují, je načase dát rychle dohromady, nebo naopak ukončit.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
    Udělejte ještě jednou všechno, co je ve vašich silách, abyste odstranila partnerské problémy, a o svou lásku zabojujte. Dostanete možnost vyříkat si problémy a omluvit se za chyby. Pokud potíže přetrvají do konce podzimu, můžete si být jistá, že narušený vztah skončí rozchodem. Ale nebuďte smutná, po něm vás čeká nová a velká láska, kterou byste mohla potkat začátkem prosince.
  • Býk 20.4. - 20.5.

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud jste to letos ještě nestihla, máte šanci se zamilovat ještě na podzim. A nepůjde jen o chvilkové poblouznění. Čeká vás láska na celý život. Tedy pokud se o ni budete správně starat a nenecháte ji uvadnout. Je ale možné, že se ještě na podzim vdáte nebo počnete potomka. Hvězdy vám totiž předpovídají dlouhodobé změny a nové pozitivní začátky.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
    Nezadaní by se neměli bát změnit svůj život od základů. Ve dvou vám bude určitě lépe. Pokud partnera máte, dejte si pozor. Na muže totiž budete fungovat jako magnet a vy lákavým milostným hrám jen těžko odoláte. Jenže nevěru neutajíte a může vám rozbít vztah. Než se do něčeho pustíte, srovnejte si v hlavě, jestli vám takové riziko stojí za to.
  • Blíženci 21.5. - 21.6.

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Flirtovat a navazovat známosti vám půjde úplně snadno. Jste okouzlující a duchaplná a mužům se z vás podlamují kolena. Budete ozdobou každé společenské akce. Pokud ale hledáte vážnou známost, dejte si pozor. Ne každý, kdo po vás touží, vás bude opravdu milovat. Letos ještě máte mnohem větší pravděpodobnost, že natrefíte na muže, který si bude chtít jen nezávazně užít. Buďte zodpovědná a ujasněte si, co od partnera očekáváte a co mu naopak nabízíte vy. Jinak hrozí nedorozumění.
    http://horoskopy.blesk.cz/taroty/karta-dne
    Autor: blesk.cz
    Zadaní Blíženci by se měli naplno věnovat svému milému, projevovat mu lásku a mluvit s ním o svých pocitech. Určitě vám prospějí víkendy jen ve dvou nebo aspoň romantické společné večeře.
  • Rak 22.6. - 22.7.

    ...
    Autor: shutterstock.com
    I když se vám to moc nelíbí, letošní rok vás nutí překonat sama sebe. A podzim nebude výjimkou. Je nejvyšší čas zbavit se všeho, co vás drží při zemi a nedovolí vám jít dál a rozvíjet se. Zahoďte předsudky i svůj konzervativní postoj k životu a přestaňte se bát změn. Tentokrát budou určitě k lepšímu.
    http://horoskopy.blesk.cz/numerologie/zivotni-cislo
    Autor: archiv BPŽ
    Ať už se rozhodnete pro nový vztah, svatbu nebo narození dítěte, uděláte dobře. Máte také šanci právě teď se zamilovat. Pokud už žijete v dlouhodobém vztahu, věnujte mu v tomto období zvýšenou pozornost. Mluvte spolu otevřeně o svých pocitech a nebojte se je projevovat. Jinak váš partner nikdy nepochopí, co od něj vlastně chcete, co vám vadí a bez čeho se neobejdete. Raci, nezapomeňte ani na své rodiče a přátele. Chybíte jim.
  • Lev 23.7. - 23.8.

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    V létě jste si trochu víc „užila“ a teď musíte řešit problémy, které vaše horká krev způsobila. Letošní milostné románky se nevyplatily nikomu. Ani vám, ani mužům. Některým jste zlomila srdce, jiné zranila, a vy sama jste do podzimu vstoupila s pocuchanými nervy i konflikty ve vztazích.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
    Naštěstí se koncem podzimu vaše problémy vyřeší, celá situace se uklidní a vy dostanete druhou šanci. Příště už budete vědět, že některé „úlety“ se prostě nevyplácí. Pročištění situace prospěje všem vztahům, zvlášť dlouhodobým, které se posílí a upevní. A vám se konečně uleví.
  • Panna 24.8. - 23.9.

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud jste svobodná a hledáte lásku, máte šanci. Zvlášť v září a říjnu vám hvězdy slibují, že potkáte muže svých snů. Při navazování nových známostí ale buďte opatrná. Řiďte se nejen svým srdcem, ale i rozumem, jinak naletíte a hrozí vám komplikace, které by vás ani ve snu nenapadly.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
    Určitě je váš nový objev svobodný, pracuje v bance a ze všeho nejraději vaří a montuje poličky? Ověřte si, jestli vám někdo nelže. Komplikace ale hrozí i ve vztazích na první pohled idylických. Buďte na ně připravená a snažte se je ustát v klidu. Jinak čekejte rozchody a osudová nedorozumění.
  • Váhy 24.9. - 23.10.

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a milování je pro vás to nejdůležitější v životě a vy ani jedno naštěstí nezanedbáváte. Jenže přehnaná očekávání, urážlivost a nafukování problémů vám letos pěkně zkomplikují život.
    http://horoskopy.blesk.cz/taroty/karta-dne
    Autor: blesk.cz
    Pokud se rychle nepokusíte být velkorysá a nezačnete přehlížet drobné nedostatky svého partnera, dojde mu trpělivost a začne se poohlížet po někom, kdo v něm uvidí úžasného chlapa, který všechno zvládne. Jestliže vám to stojí za námahu, zachraňte svůj vztah, dokud to jde. V opačném případě se ho vzdejte. A nebojte se, osud vás dlouho samotnou nenechá.
  • Štír 24.10. - 22.11.

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Máte chuť užít si trochu dobrodružství a dokázat sama sobě, že po vás muži ještě touží. Svobodným to přinese spoustu radosti a zábavy, zadaným potíže. Tajné rande v zapadlých ulicích vás sice bude bavit, ale nevěra rozbije už tak křehký vztah.
    http://horoskopy.blesk.cz/numerologie/zivotni-cislo
    Autor: archiv BPŽ
    Pozvání na schůzku berte jako test toho, jak moc jste pevná a umíte odolat pokušení. Ty, které to zvládnou, sice přijdou o chvilkový románek, za odměnu ale získají pevný vztah, který jim bude oporou v těžkých chvílích. Nezadané ženy narozené ve znamení Štíra čeká letos na podzim jedna milostná příležitost za druhou. Užijte si je.
  • Střelec 23. 11.-21. 12.

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Neodmítejte žádné pozvání na večírek nebo setkání s přáteli. Právě tam totiž najdete buď nový vztah, nebo uvolnění, které tolik potřebujete. Může se stát, že se vám ozve bývalá láska a navrhne setkání. Ale nepodlehněte iluzi, že se vrátí staré dobré časy. Do stejné řeky přece dvakrát nevstoupíte.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
    Zatímco na začátku podzimu budete plná touhy a erotického náboje, v druhé polovině trochu ochladnete a začnete se věnovat kamarádům, péči o rodinu a partnera. U dobré večeře by ale stálo za to si s ním promluvit o tom, co se mezi vámi dá zlepšit a kde to skřípe. Žádné velké karamboly vás sice nečekají, ale malé vylaďování rozhodně neuškodí.
  • Kozoroh 22. 12.-20. 1.

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Máte tolik práce a starostí, že na lásku a vztahy trochu zapomínáte. To by se vám ale právě teď mohlo vymstít. Váš partner totiž potřebuje vědět, že ho opravdu milujete a toužíte po něm. I když máte problém dávat své pocity najevo, pokuste se trochu uvolnit.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
    Ale pozor! V tomto případě vám alkohol nepomůže, naopak situaci zkomplikuje, nebo dokonce úplně zablokuje komunikaci. Vymyslete společný výlet, návštěvu sauny nebo aspoň romantickou procházku a svého milého pozvěte. Bude nadšený. Čeká vás klidný podzim s spousta krásných chvil s osudovým mužem. Užijte si to.
  • Vodnář 21. 1.-19. 2.

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Letos děláte všechno pro to, abyste napravila všechny skřípající vztahy a zlepšila rodinnou atmosféru. To je skvělá taktika, která na podzim přinese své ovoce. Doma vás budou na rukou nosit, přátelé ocení vaši podporu a partner se do vás znovu zamiluje.
    http://horoskopy.blesk.cz/taroty/karta-dne
    Autor: blesk.cz
    Nebojte se se všemi mluvit naprosto otevřeně o všem, co vás trápí a co si myslíte. Máte ideální příležitost vyčistit ovzduší, protože komunikace vám půjde jako po másle. Nezadaní se vydají na krátkou cestu, kde můžou potkat novou lásku.
  • Ryby 20. 2. - 20. 3.

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    I když se seznámení bráníte, teď je pro něj ideální doba. Až do konce roku budete na každém rohu potkávat muže, kteří pro vás můžou být osudoví. Mějte oči otevřené, ať svého prince nepropásnete. Až vám srdce naznačí, že by to mohl být on, klidně se bláznivě vrhněte do dobrodružství.
    http://horoskopy.blesk.cz/numerologie/zivotni-cislo
    Autor: archiv BPŽ
    Zadané ryby si naopak musí dát pozor, aby nepodlehly iluzi a nezamilovaly se do prvního pohledného muže, který jim nabídne změnu a povyražení. Takový vztah vám dlouho nevydrží a vy byste dřív nebo později litovala. Doma totiž máte poklad, o který je nutné pečovat.

Autor: red
Diskuse ke článku
.