Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Velký horoskop na listopad: Býky čeká spousta sexu, Vodnáře problémy ve vztahu

  • Co vás v listopadu čeká a nemine?
    1. listopadu 2014 | 06:00

    I když okolní atmosféra pomalu začíná vonět sněhem a kouzlem Vánoc, nenechte se uchlácholit! Hvězdy si totiž na listopad připravily pro všechny skutečně krušné chvilky. Nastává čas sumírování a to na všech frontách. Pokud chcete do nového roku vstoupit s čistým štítem, neměli byste otálet! Na co si dát v listopadu pozor a co naopak můžete ještě chvíli nechat u ledu? Hvězdy vám to prozradí!

  • Beran (21.3. - 19.4.)

     

    beran
    Autor: shutterstock.com
    V  listopadu si konečně najdete čas a dostatek energie na to, abyste vyřešili staré spory, milí Berani. Právě teď nastává vhodná konstelace vyříkat si staré křivdy a pročistit vzduch.Přestat chodit kolem horké kaše byste měli hlavně ve vašem manželství nebo partnerství. Udělejte si s vaší protějškem volný večer a vyříkejte si, co vás ve vztahu trápí a v čem jste naopak velmi spokojení. V práci pak popusťte uzdu kreativitě. Vaše nápady totiž šéf přestane přehlížet a naopak si konečně získáte jeho plnou pozornost.
    http://horoskopy.blesk.cz/numerologie/zivotni-cislo
    Autor: archiv BPŽ
  • Býk (21.4. - 21.5.)

     

    býk
    Autor: shutterstock.com
    V listopadu vystoupne vaše libido nad únosnou mez, milí Býci. Pokud jste ve stálém vztahu, klidně dejte své vášni volný průchod. Váš protějšek to ocení s maximálním nadšením. Jestli ale teprve novou lásku hledáte, dejte si pozor, abyste neskončili v kolotoči vztahů na jednu noc. Neprospělo by to ani vašemu sebevědomí, ani vaší pověsti. I když je sex báječná terapie proti podzimním splínům, aktivně si hledejte i jiný způsob relaxace. Na přelomu listopadu a prosince ho budete potřebovat.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
  • Blíženci (22.5. - 21.6.)

     

    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Už od začátku měsíce budete mít silný pocit, že se kolem vás všichni zbláznili. Obrňte se trpělivostí a v žádném případě nepřistupujte na skutečnost, že od vás všichni v okolí očekávají maximální výkony. Není ve vašich silách mít dokonale uklizený byt, práci plnit na 200% a navíc se scházet se všemi kamarádkami a probírat jejich problémy, milí Blíženci. Určete si priority a dejte ostatním jasně najevo, že nejste nadčlověk.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
  • Rak (22.6. - 22.7.)

     

    rak
    Autor: shutterstock.com
    Zatímco váš profesní život bude jenom vzkvétat a vy budete sklízet jeden úspěch za druhým, ve vztazích už to tak růžově nevypadá. Nepropadejte ale panice a nedělejte předčasné závěry, milí Raci. I když jsou pro vás emoce a sdílení pocitů velmi důležité, to že protějšek nemá náladu na tolik něžnostím, jako dříve, nemusí být nutně způsobeno tím, že se ze vztahu vytratila láska. I to, co v listopadu vypadá beznadějně, se může jako zázrakem rozpustit v prosincové předvánoční atmosféře.
    http://horoskopy.blesk.cz/taroty/karta-dne
    Autor: blesk.cz
  • Lev (23.7. - 22.8.)

     

    lev
    Autor: shutterstock.com
    To, že zažíváte totální vztahovou euforii a užíváte si "motýlků v břiše" i vášnivých chvilek dosytosti, se neprojeví nikde jinde, než ve vašem profesním životě, milí Lvi. Zařaďte zpátečku a v práci se soustřeďte jen na ni. Vaše nepřítomné pohledy začnou vašemu šéfovi připadat podezřelé a průšvih by na sebe nemusel nechat dlouho čekat. Co navíc nestihnete v listopadu udělat, se na vás před Vánoci sesype a vy byste tak mohli v práci zůstávat mnohem déle, než jste si plánovali.
    http://horoskopy.blesk.cz/numerologie/zivotni-cislo
    Autor: archiv BPŽ
  • Panna (23.8. - 22.9.)

     

    panna
    Autor: shutterstock.com
    V listopadu budete mít pocit, že nikdo kolem vás nechápe, co po nich vlastně chcete, milé Panny. Problém ovšem není v jejich zabedněnosti, ale spíš v tom, že nejste schopni ostatním vysvětlit, co od nich žádáte. Snažte se potlačit svoji podrážděnost a místo toho své požadavky trpělivě vysvětlete trošku jiným způsobem. To nejlepší, co pro sebe můžete udělat, je udělat si krátkou pauzu na načerpaní sil. Zkuste alespoň na víkend odjet někam do přírody a nic neřešit. Sami uvidíte, jak se vám uleví.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
  • Váhy (23.9. - 23.10.)

     

    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Už od začátku měsíce budete mít jasno v tom, že ve dvou se to lépe táhne, milé Váhy. To nejlepší, co můžete udělat, je najít si na všechno partnera, jak doma, tak v práci. Víc hlav víc ví a vzájemnou podporu oceníte nejen vy, ale i váš "parťák". I když do Vánoc ještě nějaký týden zbývá, obdarujte své blízké alespoň drobnou maličkostí. Za toto malé gesto získáte jejich velkou podporu.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
  • Štír (24.10. - 22.11.)

     

    štír
    Autor: shutterstock.com
    V listopadu byste měli svoji plnou pozornost směřovat na svoji kariéru, milí Štíři. Co nedokážete do konce roku, se v tom novém totiž potáhne a naděje na brzký konec budou velmi mizivé. Právě teď nastal vhodný čas, abyste šli za svými touhami a plnili si je. Život je příliš krátký, abyste jej trávili prací, která vám ubývá energii. Pokud budete postupovat s rozmyslem, hvězdy nad vámi budou držet ochrannou ruku!
  • Střelec (23.11 - 21.12.)

     

    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Podzimní chmury na vás budou dopadat mnohem víc, než kdykoliv jiný, milí Střelci. V listopadu budete náladoví, podráždění a pokud si nedáte pozor na to, co vypouštíte z úst, můžete si být jistí, že to vaše okolí velmi rychle přestane bavit. Místo nabručeného obličeje dejte vašim milovaným šanci, aby vás rozptýlili svojí bezstarostností. Uvidíte, že sdílet radost se svými blízkými vám udělá mnohem lepší náladu, než užírat se v koutě svými "depkami".
    http://horoskopy.blesk.cz/numerologie/zivotni-cislo
    Autor: archiv BPŽ
  • Kozoroh (22.12. - 20.1.)

     

    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Malý flirt ještě nikoho nezabil ani nerozvedl, milí Kozorozi. Není proto důvod, proč si v listopadu nedopřát pár milých úsměvů. Sami nejlépe víte, zdali jste ve vztahu spokojení, takže se nemusíte bát, že by se vám nevinné povyražení vymklo z ruky. Dejte si ale pozor, pokud jste nezadaní. Pomatení smyslů by vám mohlo nasadit růžové brýle a vy byste se tak museli složitě dostávat ze situací, do kterých jste se rozhodně nechtěli dostat.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
  • Vodnář (21.1. - 20.2.)

     

    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Ujasněte si budoucnost, milí Vodnáři. V listopadu je nejvyšší čas zvážit, jestli právě tohle je partner, se kterým chcete strávit zbytek života. Nechtějte velká gesta, kterými si dokážete vzájemnou nehynoucí lásku, ale spíše věnujte pozornost tomu, jestli má váš vztah kvality, které dokážou vydržet i několik let manželství. Pokud si teď nevyřešíte to, co vás trápí, mohli byste za několik let zjistit, že nežijete spolu, ale vedle sebe.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
  • Ryby (21.2. - 20.3.)

     

    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Chcete-li dosáhnout toho, po čem už dlouho toužíte, budete zřejmě na chvíli muset zapomenout na své dobré vychování, milé Ryby. Vaše ochota a ohleduplnost je sice pověstná, ale v listopadu nastane čas čelit skutečnosti, že vaše okolí vaší dobroty začalo pomalu zneužívat. Pokud se chcete dostat dál, budete se muset začít chovat podobně, jako oni. alespoň do té doby, než dosáhnete svého vytouženého cíle.

Autor: red
Diskuse ke článku
.