Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Erotický horoskop: s jakým znamením si sex opravdu užijete?

  • Jaké znamení vám bude v posteli vyhovovat, napoví náš erotický horoskop
    24. října 2014 | 06:00

    Víte, v jakém znamení se narodil váš partner nebo milenec? I když je vám to úplně jedno, jeho znamení vám o jeho charakteru i sexuálním apetitu může prozradit mnohem víc, než si myslíte. S kým vám to bude v peřinách klapat nejvíce?

  • Beran (21.3. - 19.4.)

     

    Berani jsou stejně jako v životě i v sexu hnáni touhou být všude první, nejlepší a neustálo objevovat něco nového. V posteli jsou silně dominantní, a také proto jsou rádi nahoře. Mají tak kontrolu nejen nad partnerem ale i nad celým milováním. Preferují tvrdší a rychlejší sex, hlavně spontánní a plný touhy.

     

    Kdo vám sedne, pokud jste Beran?

     

    Nejlépe vás v posteli bude stíhat zase Beran, který nadšeně splní každou vaši sexuální fantazii. Podobnou kreativitu ale naleznete také u Vah. Pokud chcete zažít opravdu vášnivou noc, plnou bouřlivých orgasmů, vezměte si do postele Lva, romantický večer při svíčkách po něm ale nechtějte, ten hledejte spíše u Býka. Chuť zakázaného ovoce si dopřejte se Štírem.

  • Býk (20.4. - 20.5.)

     

    býk
    Autor: shutterstock.com
    Vášeň je vlastnost, která Býky plně vystihuje. Jde o nejsmyslnější znamení zvěrokruhu. V posteli jsou Býci jsou velmi hraví a temperamentní. I když se dokáží pořádně rozparádit, umí být něžnými a jemnými milenci. Předehra v jejich podání je nezapomenutelná.

     

    Kdo vám sedne, pokud jste Býk?

     

    Do postele byste si s vaším sexuálním apetitem rozhodně měli vzít Štíra. Ten ve své vášni a odhodlanosti dokáže překonat i jinak naprosto ideálního Býka. Nedostatek vaší nápaditosti hravě vyváží milování s kreativní Váhou nebo spontánním Střelcem. Něžné Ryby vám sex okoření o pořádnou dávku romantiky.

  • Blíženci (21.5. - 20.6.)

     

    Blíženci chtějí v sexu vyzkoušet a prozkoumat vše. K "akci" jsou navíc připraveni kdykoli a kdekoli! Nudit se s nimi je v posteli naprosto nemožné. Pokaždé dokáží překvapit něčím novým a originálním. Milují experimenty a nápadité erotické hry a navíc přímo mistrovsky ovládají předehru.

     

    Kdo vám sedne, pokud jste Blíženec?


    Střelci vás uchvátí svým smyslem pro "hraní her". Sex s instalatérem nebo sestřičkou v latexu? Žádný problém. Čím bizarněji tím lépe! Další Blíženec bude sdílet vaši hravost a chutě, ale budete si muset dávat pozor, abyste se dostali také k jiným, než postelovým činnostem. Dokonalým protějškem vám bude také Štír, který dokáže na každé věci najít něco, co vás spolehlivě vzruší.1989946:gallery:true:true

  • Rak (21.6. - 22.7.)

     

    Raci jsou tiší a tajemní romantici, přesto jde o velmi smyslné milence. Při svádění rádi zapojují všechny smysly. Zapalují svíčky, hází okvětní lístky růží a dráždí dlouhou předehrou. Milovat se vydrží klidně několik hodin. Mohou být sice trochu konzervativní, ale rádi vyzkouší nové věci, pokud je na ně naláká ten správný člověk.

     

    Kdo vám sedne, pokud jste Rak?

     

    Nejdokonalejší harmonii budete tvořit s partnery ve znamení Lva, kteří jsou rozenými vůdci, ale současně je dokáže okouzlit vaše pomalé, smyslné tempo. S Váhami a Štíry si zase užijete spoustu splněných sexuálních snů. Obzvlášť, pokud se vaše touhy pohybují v oblasti BDSM. Nejžhavější sex vás ale čeká s Kozorohem, i když mu možná občas ne úplně porozumíte.

  • Lev (23.7. - 22.8.)

     

    Lvi touží být obdivováni a ujišťováni, že jsou ti nejlepší milenci. Preferují vášnivý sex. Rádi jdou rovnou na věc a orgasmu chtějí dosáhnout za všech okolností. Zároveň ale milují dotyky, důležitou roli v milostné předehře proto hraje masáž. Neradi experimentují, preferují osvědčenou klasiku a milují erotické prádlo.

     

    Kdo vám sedne, pokud jste Lev?


    Potřebujete li neustále šimrat vaše lví ego, hledejte si partnera mezi Váhami. Umí to s vámi na jedničku. Neskutečně spalující vášeň zažijete se Štírem, v jiných oblastech, než mezi peřinami, ho ale nejspíš nesnesete. Báječný pár budete tvořit také s Vodnářem. Musíte si ale dávat pozor, abyste se jej nesnažili příliš dirigovat, jinak vám zaručeně uteče, i navzdory skvělým orgasmům.

  • Panna (23.8. - 22.9.)

     

    panna
    Autor: shutterstock.com
    Stejně jako ve všech ostatních oblastech, i v sexu se Panny zdají jako ledové královny. Stačí ale jen, aby přišel ten správný protějšek, který v nich zažehne plamen vášně a nikdo se nestačí divit. Přesto nikdy nebudou patřit mezi jedince, kteří "srší sex" na všechny strany kolem sebe. Jsou mistry předehry a znají všechna citlivá místa na těle svého protějšku. O svých tužbách a přáních ovšem nikdy nemluví, proto potřebují vnímavou partnerku nebo partnera.

     

    Kdo vám sedne, pokud jste Panna?


    Jakákoliv Ryba, která se do vás zamiluje, bude více než ochotně objevovat vaše skryté touhy milovat se na nejzvláštnějších místech, která potkáte. Velmi úspěšné by pro vás také mělo být najít si Štíra, který zaručeně rozpustí vaši ledovou auru. S Kozorohem pak poznáte pravý význam slov "splněný sen".

  • Váhy (23.9. - 22.10.)

     

    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Sex s Váhou je jako sen. Váhy jsou okouzlující, smyslné, pozorné a vášnivé. Znají řadu rozličných poloh a technik a navíc při sexu nemyslí jen na sebe. Mají mimořádnou výdrž, klidně vás přivedou k orgasmu i několikrát za noc. Nejsou žárlivé, ale o partnera se nerady dělí. I když možná sní o trojce nebo skupinovém sexu, k jeho realizaci mají hodně daleko.

     

    Kdo k vám sedne, pokud jste Váha?

     

    Jedině další Váha bude dokonale rozumět vaší kreativitě na poli sexu a potřebě neustále zkoušet něco nového. Stejně tak váš krok bude stíhat také Beran, jen musíte zavřít oko nad jeho sobeckými potřebami. U Střelce se vám z počátku bude zdát, že ho vaše hry nudí, ale když chvíli vydržíte, pochopíte, že to, co ho opravdu vzrušuje, jste právě vy.

  • Štír (23.10. - 21.11.)

     

    Štíři jsou nejsmyslnějším znamením zvěrokruhu. Živočišná sexualita z nich doslova sálá. Když přijde na sex, nic je nepřekvapí ani nešokuje a navíc je velmi pravděpodobné, že už to zkusili nebo zažili. Nečekejte od nich přílišné laskání, předehra pro ně není důležitá. Budou ale chtít vyzkoušet všechny možné i nemožné polohy a ochotně poskytovat i příjmat rozkoš všemi myslitelnými způsoby, téměř nic pro ně totiž není tabu.

     

    Kdo k vám sedne, pokud jste Štír?


    Není překvapením, že nejlepšími partnery do postele jsou pro Štíry zase jen Štíři. Jedině někdo podobného založení totiž nebude mít před ničím zábrany. Harmonické souhry ale dosáhnete také s Rybami, které budou sdílet vaše nadšení experimentovat a objevovat tajné fantazie toho druhého. Ohniví Berani i Střelci s vámi nadšeně udrží krok, ale pravděpodobně nebudou svolní úplně ke všemu.

  • Střelec (22.11. - 21.12.)

     

    Střelci milují dobrodružství a vzrušení. Baví je dobývat a lovit, ale současně překvapí svou hravostí, chutí střídat polohy a milovat se na různých místech. Předehra sice pro Střelce není důležitá, o to raději však vymýšlí tisíce způsobů, jak svůj protějšek dovést k orgasmu.

     

    Kdo k vám sedne, pokud jste Střelec?


    Skvělým partnerem je pro vás Vodnář, který s vámi bude bez problémů schopen držet vaše sexuální tempo. Také Ryby, ochotné experimentovat, jsou ideálními partnery pro vaši volnomyšlenkářskou duši. Nejdokonalejší souhry ale dosáhnete zase jen se Střelcem.

  • Kozoroh (22.12. - 19.1.)

     

    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Sex s Kozorohem je smyslný a dlouhý. Toto znamení neomylně pozná, po čem jeho protějšek touží. Kozorozi mají výdrž a dokážou svůj protějšek uspokojovat celé hodiny, dokud není úplně spokojený a vyčerpaný. Neradi ale experimentují. Raději se drží osvědčených metod, které už od mládí pilují až k dokonalosti. K milování potřebují lásku, na vztahy na jednu noc je rozhodně neužije.

     

    Kdo k vám sedne, pokud jste Kozoroh?


    Vodnář je partnerem, který zaručeně dokáže zbourat hranice mezi tím, co je "perverzní" a co je šíleně sexy. Pravděpodobně se tak s ním dočkáte věcí, o kterých jste dosud jen s uzarděním snili, protože jedině Vodnář vás dokáže bez problémů přesvědčit. Z Ryb se vám v posteli doslova podlomí kolena. Jakmile po vás zatouží, nemáte šanci odolat. Skvělé souznění zažijete také s Pannou, ale jen v případě, že budete oba opravdu zamilovaní.

  • Vodnář (20.1. - 18.2.)

     

    Vodnáři jsou v posteli zábavní a vzrušující. Sex je pro ně doslova hrou. Touží po spontánnosti a rádi si užijí i rychlovku. Něžnosti a romantika pro ně nejsou tak důležité, jako vědomí, kolik orgasmů svému protějšku dopřáli. Nejvíce vzrušující je pro ně vizualita. Sex pod peřinou, se zhasnutým světlem a v oblečení? To už budou raději umývat nádobí nebo čistit koupelnu.

     

    Kdo k vám sedne, pokud jste Vodnář?


    Ve své neutuchající vášni a lásce k sexu tady a teď, je pro vás nejideálnějším partnerem Beran. I po letech se totiž dokážete vzrušit jen pouhým pohledem na sebe navzájem. Nejsvobodnější milování zažijete s partnerem narozeným také ve znamení Vodnáře. Pro nekončící zábavu zalovte ve vodách Blíženců, kteří s vámi budou ochotně experimentovat, dokud budete mít síly.

  • Ryby (19.2. - 20.3.)

     

    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Ač se to na první pohled nezdá, jsou Ryby velmi sexuálně založené znamení. Sex pro ně znamená opravdu hodně, i když samozřejmě ne tolik, jako pro štíra nebo všechna ohnivá znamení. Ryby rády a ochotně přejímají iniciativu. Díky své bohaté fantazii milují, když mohou svůj protějšek svádět a v posteli jsou velmi fyzicky zdatní.

     

    Kdo k vám sedne, pokud jste Ryba?


    Ideálními partnery jsou pro vás Lvi a Berani, jejichž egu bude lichotit váš neskrývaný zájem. Jelikož potřebují být všude první a nejlepší, nečeká vás  s nimi ani dlouhé oťukávání. Romantiku zažijete se smyslnými Býky, kteří poznají, co máte rádi a s ochotou vám to dopřejí. Vaše klidná, ale požitkářská povaha se bude hodit také k štědrým Kozorohům.

Autor: red
Diskuse ke článku
.