Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Proč jsou upíři sexy? Pronikněte do tajů těchto nadpřirozených bytostí

  • Také jste propadly kouzlu upírských anti-hrdinů?
    22. října 2014 | 06:00

    Proč nás přitahují mladí, krásní miliardáři typu Christiana Greye, kteří jsou těžko polapitelní a libují si v drsném sexu, je více než jasné. Co nás ale tolik přitahuje na upírech, nesmrtelných nadpřirozených bytostech, kteří nevinným obětem sají krev, že o nich bylo již tolik napsáno a natočeno?

  • Prahnou po věčné lásce

     

    Twilight Breaking Dawn
    Autor: reprofoto IMDB
    Ať už je to Edward Cullen nebo hrabě Drákula, každý z nich hledal tu pravou, se kterou by byl navěky. Těžko říci, kdy se upíři, tedy zplozenci temnot, proměnili v bytosti které milují a chtějí být milováni navěky, ale faktem je, že pokud si představíme upíra, slyšíme svatební zvony a věčnou lásku.Že by to byl jejich nový způsob, jak vlákat nebohé oběti do pasti?
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
  • Jsou nenasytní

     

    Vampire Diaries
    Autor: reprofoto IMDB
    Ve své neustálé touze po krvi vytrénovali upíři své lovecké umění k naprosté dokonalosti. Zatímco brutální síla je spíš pro upíry - primitivy, ti, které milujeme, své oběti vábí sváděním. Jsou zkrátka krásní, tajemní a věčně při chuti.1988277:gallery:true:true
  • Umí se chovat

     

    Interview s upírem
    Autor: reprofoto IMDB
    Protože jsou upíři nesmrtelní, většina z nich, v okamžiku, kdy je potkáte, jsou na světě už několik století. Narodili se tak v době jiných mravů, které si uchovávají i do moderní doby. Jsou gentlemani, umí tančit, rozumí umění a vůbec toho ví strašně moc (není divu, když jsou na světě několik století). Jednoduše jsou naprosto okouzlující společníci.
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/cinske-stesticko
    Autor: blesk.cz
  • Jsou tak trochu majetničtí

     

    True Blood
    Autor: reprofoto IMDB
    Přestože stalkery a tyrany nemá nikdo rád, kousek majetnickosti ze strany mužů ženám evidentně imponuje. Jinak by se hrdiny poslední doby nestaly právě postavy jako Edward nebo Christian. Faktem je, že nic světu lépe neukáže, že jste JEHO žena, než kousanec v podobě dvou teček na vaší labutí šíji. Rozhodně je to mnohem víc sexy, než pubertální "cucflek".
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
  • Mají styl

     

    Queen of the Damned
    Autor: reprofoto IMDB
    Díky své nesmrtelnosti měli upíři doslova několik dekád k tomu, aby dokonale vybrousili svůj cit pro módu a styl. Žádného z nich neuvidíte v kostkovaných kraťasech, proužkované košili a ponožkách v sandálech. Upíři jsou vždy perfektně upravení, ležérně elegantní a neskutečně svůdní, oblečení vždy v oblecích perfektního střihu z kvalitních materiálů. Mají na to věk.
    http://horoskopy.blesk.cz/taroty/karta-dne
    Autor: blesk.cz
  • Jsou opravdoví chlapi

     

    Dracula Untold
    Autor: reprofoto IMDB
    I když nemají 100kg ve svalech, jsou většinou velmi mužní a jdou si tvrdě za svým. Nepářou se s tím, porušit nějaké to pravidlo, které jim není pohodlné a umí doslova vycenit zuby když někdo ohrožuje je, nebo jejich milované. Přitom mají dostatečně vysoké sebevědomí na to, aby dokázali každého usadit do patřičných mezí. Jsou zkrátka jedním slovem dokonalí!
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/snar
    Autor: blesk.cz

Autor: red
Diskuse ke článku
.