Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jaký parfém sedne vaší osobnosti? Vyberte si vůni podle znamení!

  • 12. října 2014 | 06:00

    Najít si oblíbený parfém trvá někdy i celý život. Jistě, vonět vám jich může spousta, ale ten opravdu srdcový je prostě jen jeden. Navíc, jiná vůně se hodí na zimu a jiná na léto. Podívejte se, jaké vůně vám podle vašeho znamení přisoudily hvězdy a zajděte si je "očichat", třeba zjistíte, že právě tato je "ta ona"!

     

  • Beran (21.3. - 19.4.)

     

    Daisy Dream, 1850 Kč (50ml), koupíte v parfumeriích Sephora
    Autor: archiv firem
    Impulzivní, stále plní energie a věčně v pohybu, přesně takoví jsou Berani. Bohužel se ale snadno nadchnete pro cokoliv a stejně rychle to také opouštíte, často tak měníte své názory a rozhodnutí. Máte rádi změnu a těší vás objevovat stále něco nového, ale věcem, které jsou vám opravdu drahé, zůstáváte věrní celý život. Do všeho jdete naplno. Ideální jsou pro vás lehké květinové a ovocné vůně.


    Vyzkoušejte novinku od Marca Jacobse Daisy Dream, vůni inspirovanou sedmikráskami a zářivě modrým nebem.

  • Býk (20.4. - 20.5.)

     

    Dior J´adore, 1295 Kč (30ml), koupíte na www.parfums.cz
    Autor: archiv firem
    Stojí nohama pevně na zemi, jsou rozvážní, přemýšlí dopředu a mají rádi pravidla. Nejvíce pak Býky děsí představa nenadálých změn a zvratů, které by mohly v životě nastat. Touží po luxusu a kvalitních věcech, ale také po klidu a intenzivním prožitku.

     

    Vyzkoušejte klasickou vůni Dior J´adore, extrémně ženskou, průzračnou květinovou vůni, která v sobě snoubí jednoduchost s vytříbeností.

  • Blíženci (21.5. - 20.6.)

     

    Michael Kors Signature Woman, 2100 Kč (50ml), koupíte exkluzivně v parfumeriích Sephora
    Autor: archiv firem
    Blíženci hýří skvělými nápady, jsou mezi lidmi oblíbení a mají velké množství přátel. Snadno a rychle se učí nové věci a umí překonávat sami sebe. Pokud jde o vůně, vždy je nadchnou žhavé novinky, ale po čase se stejně ochotně vrátí k osvědčené klasice.


    Vyzkoušejte novinku od Michaela Korse Signature Woman, luxusní, žensky opojnou květinovou vůni, která nabízí převahu tuberózy z Indie, přeměněnou na jedinečnou moderní vůni obklopenou květinami, smyslným kořením a exotickým kadidlem.

  • Rak (21.6. - 22.7.)

     

    L´Occitane Arlésienne, 1350 Kč, koupíte na www.loccitane.cz nebo v kamenných prodejnách L´Occitane
    Autor: archiv firem
    Raci mají hodně citlivou duši a vše, co se kolem nich děje, dlouho rozmýšlejí a zpracovávají. Disponují bohatou fantazií, rádi si sní o budoucnosti a ještě raději si ji plní. Jen tak nějaký parfém je neuspokojí, protože jsou hodně vybíraví. Hledají hlavně neotřelou, květinově-dřevitou vůni, která je plně charakterizuje.

     

    Vyzkoušejte toaletní vodu Arlésienne od L´Occitane, vůni inspirovanou francouzskou múzou a femme fatale, kterou zobrazovalo mnoho francouzských umělců, v jejímž složení naleznete růži, šafrán a fialku.

  • Lev (23.7. - 22.8.)

     

    Chanel No. 5, 1675 (30ml), koupíte na www.parfemy.cz
    Autor: archiv firmy
    Lvi jsou tvrdohlaví, hrdí, sebevědomí a zbožňují luxus a výstřednost. Umí zaujmout a často i šokovat na první pohled. Nebojí se sledovat svou intuici, která je málokdy zklame. Poohlídněte se po kořeněných vůních, sedět vám bude i jasmín, cedr a santálové dřevo.

     

    Vyzkoušejte nesmrtelnou klasiku Chanel No. 5, na který nedala dopustit Marilyn Monroe a který má magickou moc zahalit ženu do elegance a rafinovanosti.

  • Panna (23.8. - 22.9.)

     

    Inlight Eau de Philae, 760 Kč (100ml), koupíte na www.biorganica.cz
    Autor: archiv firem
    Všechny Panny jsou puntičkářky, pečlivé a pracovité a nejraději spoléhají samy na sebe. Nepotřebují na sebe upozorňovat ani vyčnívat z davu, přesto jsou vždy upravené a voňavé. Dejte přednost přírodním, čistým vůním, před těžkými parfémy. To pravé pro vás jsou fialky, ambra, vanilka, růže a jasmín, ideálně v bio kvalitě.

     

    Vyzkoušejte Eau de Philae od Inlight. Příjemnou lehkou vůni kolínské vody z čerstvých květů a rostlinných výtažků v bio kvalitě, ve které nenajdete nic jiného, než jen přírodní složky.

  • Váhy (23.9. - 22.10.)

     

    Versace Yellow Diamond, 1160 Kč (90ml), koupíte na www.parfemy.cz
    Autor: archiv firem
    Většina žen narozených ve znamení Vah je na první pohled neuvěřitelně sexy a sluší jim to v každé situaci. Jsou mírné nekonfliktní povahy a každého si okamžitě získají vřelým úsměvem. Díky jejich přátelské povaze jsou obklopeny spoustou přátel a nebojí se užívat si krás života. Hodí se pro ně omamné květinové i těžší „pánské“varianty.

     

    Vyzkoušejte Versace Yellow Diamond, čistou, jasnou, květinovou vůni, intenzivní jako žlutá barva, která přesto zůstává luxusní a ženská stejně jako diamanty.

  • Štír (23.10. - 21.11.)

     

    Yves Saint Laurent Opium, 1445 Kč, (90ml), koupíte na www.parfums.cz
    Autor: archiv firem
    Mají svou hlavu a dokážou si jít opravdu tvrdě za svým cílem. Povaha Štírů je komplikovaná, umí být milí, pozorní a přátelští, když je ale třeba, změní se během chvilky na chladnou a sobeckou bytost. Vůně si vybírají zásadně podle nálady a momentálních pohnutek. Vedou ty orientální, s vůní kadidla a koření.

     

    Vyzkoušejte symbol orientu - Opium od Yves Saint Laurent. Velmi ženský parfém, který nechává volný průběh emocím, vychutnává si kouzlo okamžiku a prožívá jej naplno

  • Střelec (22.11. - 21.12.)

     

    Chloé Chloé, 1095 Kč (50ml), koupíte na www.parfums.cz
    Autor: archiv firem

    Střelci jsou rození optimisté, jsou velmi společenští a mají smysl pro spravedlnost. Neradi se v čemkoli omezují, potřebují k životu svobodu a volnost. Uspokojit je není snadné, protože jejich nálady se často mění. Budou vám slušet svěží, ženské vůně.

     

    Vyzkoušejte Chloé od Chloé, která vystihuje nespoutaného ducha s vrozeným smyslem pro módu a styl. Stejným způsobem, jakým si Chloé obratně pohrává se svými představami o ženskosti, bere nyní do rukou tradiční růži a s důmyslnou precizností ji přetváří ve vůni plnou života.

  • Kozoroh (22.12. - 19.1.)

     

    Guess Girl, 490 Kč (100ml), koupíte na www.xparfemy.cz
    Autor: archiv firem
    Kozorozi patří mezi nejspolehlivější znamení zvěrokruhu. Jsou realisté, nikdy neporuší dané slovo, a když skutečně milují, je to navždy. Spokojení budete v podstatě s jakoukoli vůní, od lehkých a svěžích až po ty silné dřevité.

     

    Vyzkoušejte Guess Girl, svůdnou, květinově-ovocnou vůni pro ženy, plnou malin, melounu a vanilky.

  • Vodnář (20.1. - 18.2.)

     

    Davidoff Cool Water Woman, 531 Kč (100ml), koupíte na www.parfemland.cz
    Autor: archiv firem
    Vodnáři jsou upřímné a silné bytost, které rády pomáhají druhým a nedokážou snášet nespravedlnost a křivdu. Potřebují kolem sebe cítit lásku a vyžadují spoustu pozornosti. Neomrzí je svěží květinové či ovocné vůně plné energie.

     

    Vyzkoušejte Davidoff Cool Water Woman, inspirovanou nejkrásnějšími vodními úkazy světa. Třpytivými jezírky na havajském ostrově Kauai, průzračnými horskými jezery bavorských Alp, tryskajícími vodními parami severního Skotska, azurovými moři jižního Pacifiku, širým oceánem nebo jen zurčícím potůčkem někde v lese.

  • Ryby (19.2. - 20.3.)

     

    BioBachovky Toaletní voda HARMONIE, 899 Kč (55ml), koupíte na www.bio-bachovky.cz
    Autor: archiv firem
    Jsou věčně zasněné a vznášejí se v oblacích. Realita jako by byla Rybám často na hony vzdálená. Aby byly šťastné, potřebují klid, pevné zázemí a těsný kontakt s přírodou. Mají rády svěží vůně vonící mořem, čistou vodou a jarem, zkrátka přírodou v její panenské čistotě.

     

    Vyzkoušejte BIO toaletní vodu Harmonie od Les Fleur de Bach. 100% přírodní vůni harmonizující vnitřní duševní i fyzickou pohodu, ve které se po tisíciletí oblíbená vůně fíkovníků otevírá tónům zelené trávy. V pozadí kombinace karamelu a vanilky přinášejí okamžitou harmonii.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.