Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Toužíte po lásce, zdraví nebo penězích? Požádejte vesmír o pomoc!

  • Požádejte vesír o pomoc s tím, s čím si momentálně nevíte rady...
    21. září 2014 | 06:00

    Jedním ze zákonů karmy je, že co do vesmíru vyšlete, to se vám také vrátí. Pokud chcete být šťastní, měly by i vaše myšlenky a emoce být šťastné, abyste si štěstí doslova přivolali. Pokud ale máte přání, které potřebujete splnit co nejrychleji, zkuste jednoduše požádat o pomoc samotný vesmír.

  • Kdy je potřeba požádat vesmír?

     

    Vyslat přání do vesmíru prostřednictvím dopisu je velmi jednoduché a nezabere vám to déle, než půl hodiny. Navíc je velmi pravděpodobné, že se vám vaše přání vyplní, a to v poměrně krátkém čase. Ovšem pouze v případě, že je situace opravdu naléhavá. Potřebujete pomoc hned, pak vyšlete upřímné přání do vesmíru a on vás vyslyší. Jak na to?

  • Krok 1. - Milý vesmíre...

     

    Posaďte se a soustřeďte se na formulaci dopisu, který chcete do vesmíru poslat. Můžete ho napsat stejně dobře na počítači, jako v ruce. Záleží je na vás, co je vám příjemnější. Napište datum a začněte oslovením: "Milý vesmíre".

  • Krok 2. - Popište, jaký je váš problém

     

    Sdělte vesmíru, jaká situace vám nedá spát. Máte pouhý měsíc na to, abyste si našli nový byt? Nedaří se vám najít práci a už vám docházejí úspory, ze kterých platíte nájem? Popište do detailů co všechno už jste vyzkoušeli a proč to nevyšlo. Pojmenujte, proč je vaše situace bezvýchodná a proč potřebujete pomoc vesmíru.

  • Krok 3. - Přiznejte, čeho se bojíte

     

    Pod definici problému napište všechny věci, kterých se v této souvislosti bojíte. Co si opravdu nepřejete, aby se stalo? I když se většinou přání vyslovují v pozitivním významu, je potřeba definovat si, z čeho máte strach. A je potřeba, aby to věděl také vesmír. Jedině tak vám totiž splní to, co opravdu chcete.

    Například: Bojím se, že když si nedokážu najít nové bydlení včas, budu se muset přestěhovat do holobytu, nebo bytu s nájemníky, se kterými si nebudu rozumět. Nechci bydlet v nebezpečné lokalitě, ale bojím se, že si nebudu moci dovolit pěkné, čisté bydlení se snadnou dostupností do mé práce. Bojím se, že budu muset prosit své přátele, aby mi dovolili dočasně přespávat u nich na gauči... a tak podobně. Co nejkonkrétněji pojmenujte všechny své obavy.
  • Krok 4. - Řekněte vesmíru co opravdu chcete

     

    Teď, když jste do nejmenších podrobností popsali čeho se bojíte, je na čase napsat co opravdu chcete, po čem toužíte a o co vesmír žádáte. V této fázi se zaměřte pouze na pozitivní myšlenky. Nepřejte nikomu nic zlého - takové žádosti nejen že vesmír nevyplní, ale mohly by se obrátit proti vám. Nezabývejte se příliš tím, jak budete své přání formulovat. Prostě jen buďte upřímní.

    Například: Chci si najít byt, který si budu moci dovolit a přitom se v něm budu cítit dobře a v bezpečí. Chci krásné a přitom levné bydlení, které nebudu mít problém splácet a ještě mi zbudou peníze na moje potřeby a radosti. Chci byt, který bude kousek od mé práce a bude mít snadnou dostupnost do centra. Chci aby byl jasný, plný přirozeného světla a s příjemnými sousedy, kteří jsou milí a tiší. Chci abych nemusela bydlení složitě hledat, ale aby mi ho nabídl někdo z mých přátel, kterým věřím a na které je spolehnutí. A tak podobně...

     

    Nebuďte zbytečně skromní. Požádejte vesmír o každičký detail, který vás v souvislosti s vaším problémem napadne a který by vám vaši situaci ulehčil. Popište velmi konkrétně jaký byt (muže, práci apod.) si přejete. Vizualizujte si je a představte si, jaké to bude, až svého cíle dosáhnete. Stejně jako v případě vašich obav buďte co nejkonkrétnější.

  • Krok 5. - Předem vesmíru poděkujte

     

    Poté, co jasně sdělíte, jaká jsou vaše přání a požadavky, je na místě vesmíru poděkovat za to, co od něj očekáváte. Teď už se nemusíte strachovat, nechte vesmír ať udělá přesně to, o co jste jej požádali. Řekněte vesmíru, jak je dokonalý, jak jste rádi, že se vám rozhodl pomoci a jak na tuto pomoc spoléháte. Rozhodně tento krok nepřeskakujte. Je velmi důležitý pro to, aby vám pomohl nasměrovat energii přímo k řešení vaší situace.1988277:gallery:true:true

  • Krok 6. - Odešlete ho

     

    Pokud jste dopis psali na počítači, vytiskněte ho. Váš dopis podepište, vložte do obálky a nadepište na něj "Vesmír". Nyní můžete dopis uložit na nějaké speciální místo, do skříňky s vašimi cennostmi, někam, kde je to pro vás velmi drahé, nebo ho klidně i spálit. Záleží jen na vás, jaká cesta vám přijde nejpřirozenější. Hlavně s dopisem udělejte něco, co pro vás má smysl a čemu věříte. V momentě, kdy přání vyšlete do vesmíru, přestaňte být z problému vystresovaní. Své starosti jste nyní převedli na vesmír. Právě teď už není nic víc, co byste ještě mohli udělat.1989946:gallery:true:true

Autor: red
Diskuse ke článku
.