Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Horoskopy lásky: Jaké znamení se k vám hodí pro vášnivý sex?

  • S jakým partnerem vám to bude klapat celý život?
    6. srpna 2014 | 06:00

    Stejně jako se dá na každém člověku najít něco krásného, i každé znamení má své světlé a stinné stránky. My vám dnes ale prozradíme ty nejlepší důvody, proč randit právě s tímto znamením. Pak už je jen na vás, u koho se rozhodnete, aby byl vašim partnerem na celý život.

  • Beran (21.3. - 19.4.)

    Beran má úžasné libido a prakticky neustálou chuť se pomilovat. Sex s ním tak rozhodně nikdy nebude nudný. Také přímo zbožňuje být spontánní a velmi pravděpodobně vás tak bude často zahrnovat drobnými dárky a pozorností, jen aby vám udělal radost. A když se přeci jen občas pohádáte? Beran si nepotrpí na vyčítavé pohledy a na tichou domácnost. Že to mezi vámi ještě před deseti minutami pořádně vřelo? Na to on už dávno zapomněl...
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
  • Býk (21.4. - 21.5.)

    Býci patří mezi ty nejvěrnější jedince, které jste kdy potkali. Jakmile tedy oficiálně přistoupíte na to, že máte vztah, bránili by výs před celým světem a s největší pravděpodobností vám nikdy nebudou nevěrní.V posteli jsou velmi smyslní a rozhodně nemyslí na sebe. Doslova vám tak udělají vše, co vám uvidí na očích. Příjemný bonus? Býk je přesvědčen o tom, že nejlépe investované peníze jsou do dobrého jídla a pití. Připravte se tedy na romantické večeře ve vybraných restauracích.
    http://horoskopy.blesk.cz/taroty/karta-dne
    Autor: blesk.cz
  • Blíženci (22.5. - 21.6.)

    Na světě neexistuje nic, co by Blížence nezajímalo, takže nemusíte mít strach, že byste ho svými zájmy nudila. Navíc mají Blíženci mimořádnou vlastnost vás rozesmát, což je něco, co se v dlouholetém vztahu nikdy neomrzí. Co na nich oceníte nejvíc? Snahu být s vámi především nejlepšími kamarády a až poté milenci. Co se ale sexu týče, na jejich nápaditost si rozhodně nelze stěžovat.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
  • Rak (22.6. - 22.7.)

    Raci by se pro své blízké bezmála rozdali, jestli se tedy něčeho nemusíte obávat, tak je to nedostatek zájmu o vaši osobu. Rozumí vašim emocím a nebojí se dát najevo ty svoje, což je u mužů rozhodně ceněná vlastnost. Rychlovky na jednu nos se od něj pravděpodobně nedočkáte, ale pokud toužíte po láskyplném a smyslném milování, na to je Rak vždy připraven.1989946:gallery:true:true
  • Lev (23.7. - 22.8.)

    Proč jsou Lvi tak neskutečně sexy? Může za to jejich živočišnost a sebevědomí. Když Lev miluje, vyžaduje, aby to vědělo celé jeho okolí. Prakticky se od vás tedy nehne a bude vás neustále objímat, vodit za ruku nebo vášnivě líbat při cestě autobusem do práce. Jaký je v posteli? Kreativní, vášnivý a hlasitý. Sex prostě miluje!
  • Panna (23.8. - 22.9.)

    Když vám bude nejhůř a budete potřebovat podržet, můžete se spolehnout na to, že Panna tu pro vás vždycky bude, i kdyby kvůli vám měla přiletět přes půl zeměkoule. Panny si velmi cení komunikace a nenávidí hádky a dusnou atmosféru, většinu problémů tedy budou řešit v tichosti a s věcnými argumenty. Sice si s nimi neužijete vášnivý spontánní sex ve výtahu, ale zato se můžete těšit na romantické milování plné vzájemného potěšení.
  • Váhy (23.9. - 23.10.)

    Nesobectví Vah jim přímo velí, aby se pro svého partnera, nebo partnerku rozkrájely. Připravte se tedy na to, že váš přítel udělá všechno pro to, abyste byli spokojené. Váhy v sobě mají osobité kouzlo a mají talent na flirtování, bude tedy nějakou chvíli trvat, než vám vztah s nimi dokáže zevšednět. V sexu si potrpí na dlouhé a něžné předehry a na vytvoření té pravé atmosféry.
  • Štír (24.10. - 22.11.)

    Kdyby si Štíři mohli vybrat druhé jméno, zcela jistě by to bylo slůvko "vášeň". Právě ta je totiž jejich celoživotním hnacím motorem. Pokud získá pocit, že je to na celý život, nebojí se Štír své partnerce otevřít a sdílet s ní veškeré radosti a strasti svého života. Na druhou stranu má ale natolik tajemnou a komplikovanou povahu, že budete mít celý život stále co objevovat. Sex je pro ně nejpříjemnějším způsobem jak trávit volný čas a kdyby mohli, prakticky by z postele nevylezli nikdy ven.1989946:gallery:true:true
  • Střelec (23.11 - 21.12.)

    Optimističtí Střelci po vás sice možná budou vyžadovat "volnější vztah", ale nebojte se - rozhodně to není proto, že by vám chtěli být nevěrní. Jen potřebují prostor na své koníčky a zájmy, kterých rozhodně nemívají málo a nechtějí, abyste se s nimi nudila. Obrovskou výhodou Střelců je, že k vám budou vždy a za každých okolností upřímní. Také sex s nimi je velmi uvolněný a rozhodně si před vámi nebude na nic hrát. Ani v posteli.
  • Kozoroh (22.12. - 20.1.)

    Jakmile se Kozorozi s někým dají dohromady, jsou tomuto vztahu vnitřně naprosto oddáni, i když to navenek často nedají znát. Každopádně se nemusíte bát toho, že by vám Kozoroha odloudila nějaká jiná. Když jsou s vámi, mají oči jen pro vás. V posteli vás s nimi sice nečeká příliš velký uragán vášně, ale rozhodně není žádný stydlín a nebojí se převzít kontrolu.
  • Vodnář (21.1. - 20.2.)

    Jedna z největších výhod vztahu s Vodnářem je ta, že kromě milence a partnera vám bude také nejlepším přítelem. S Vodnářem se prostě báječně povídá a pokud se dokážete vžít do jeho světa plného ideálů, bude váš vztah plný štěstí, pohody a vzájemného respektu. V sexu si přímo libuje v tom, zkoušet nové věci a rád vám splní jakékoliv přání.
  • Ryby (21.2. - 20.3.)

    Klidné a rozvážné Ryby rozhodně klamou tělem. V posteli jsou totiž velmi senzitivní a sex s nimi je bezmála výletem na nepoznanou planetu. Svoji náklonnost vám budou dávat najevo velmi často a rádi, ale v romantických náznacích, které pochopíte jen vy (a často o nich možná ani nebudete vědět). Ryby se nebojí kompromisů a přinášení drobných "obětí" pro osoby, které skutečně milují. Zneužijte ale jejich důvěru a pravděpodobně vám nikdy neodpustí.1989946:gallery:true:true

Autor: Brigita Zemen
Diskuse ke článku
.