Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Naučte se vidět svou auru: Víme, jak na to!

  • Víte, jakou barvu má vaše aura?
    3. srpna 2014 | 06:00

    Odhaluje naše charaktery, duševní stav, zdraví, vitalitu a životní cestu. Zobrazují se v ní naše myšlenky i emoce. Pokud v ní dokážete „číst“, můžete být sama sobě tím nejlepším psychologem i internistou!

  • Cvičení, jak vidět svou auru

     

    Jemné éterické záření, elektromagnetická energie, pole magnetických vibrací... Všechna tahle odborná označení jsou správná, ale laicky řečeno-aura je prostě boží věc! Chcete se naučit pracovat se svou energií, naslouchat intuici, zklidnit duši i mysl, zkrátka „vyladit se“? Naše cvičení vás to naučí! Potřebovat budete jen sebe samu a klidné místo ve vašem bytě!

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Provádějte jej v místnosti s jednobarevnou stěnou, nejlépe bílé nebo krémové barvy. Nesmí vás oslňovat žádný zdroj světla! Světla v místnosti ztlumte a postavte se asi metr před stěnu, čelem k ní. Pravou rukou předpažte a dlaň otočte tak, aby prsty směřovaly ke stropu. Prsty mírně roztáhněte a skrz ně se dívejte na stěnu. Soustřeďte se na ni, nepozorujte prsty. Po chvíli uvidíte kolem prstů výraznou šedavou, až téměř bezbarvou mlhu. V tom okamžiku přesuňte svou pozornost ze stěny na ni.

     

    V ten okamžik mlha pravděpodobně zmizí. Když se tak stane, soustřeďte se opět na stěnu, dokud se mlha znovu neobjeví a pokus opakujte. Ve chvíli, kdy si na mlhu zvyknete a ona před vámi už nezmizí, se podívejte na konečky prstů. Můžete vidět jemné paprsky energie, které z nich budou vycházet. Pozorujte mlhu obklopující vaši ruku- bude se neustále pohybovat. Tato mlha je vaše aura.

     

    Nebuďte zklamané z barvy, většinou je mlha-aura bezbarvá. Toto se stane napoprvé každému. Vidět barvy aury vyžaduje delší praxi, proto můžete cvičení provádět opakovaně.Až se vám podaří nějakou barvu vidět, máte vyhráno.

  • Tmavě červená

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé s touto aurou jsou zemití a pracovití. Obvykle rádi sportují, život si užívají, nevyhýbají se výzvám. Jsou konzervativní, opatrní, rodinně založení. Jejich nejdůležitějším úkolem v životě je naučit se vyjadřovat své emoce pozitivním způsobem.
  • Červená

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé s touto aurou jsou společenští, cílevědomí a neuvěřitelně vytrvalí. Mívají sklon k sebestřednosti, materialismu a netrpělivosti ke všemu, co se jim postaví do cesty k jejich cílům. Jejich potřeba neustálého pohybu jim však brání zpomalit a uvolnit se.
  • Oranžová

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé s touto aurou jsou velmi nezávislí, mají kreativní schopnosti. Rádi vymýšlejí, plánují a uskutečňují. Někdy je pro ně těžké pochopit potřeby a pocity ostatních. Tato schopnost se však může zlepšit, když dokážou odhalit svoje vlastní-často potlačované-pocity a porozumí jejich podstatě.
  • Žlutá

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé se žlutou aurou mají bystré myšlení a rádi přicházejí s novými nápady. Snadno konverzují-jsou schopni vést rozhovor téměř o čemkoliv. Mají báječný smysl pro humor, jsou spontánní, štědří a laskaví. Je pro ně ale těžké udržet vážnou tvář po delší dobu, což na někoho může působit lehce nadřazeně.
  • Zelená

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé s touto aurou jsou starostliví, zajímají se o zdraví a pohodu ostatních. Snadno vyjadřují své pocity, nijak se nesnaží je potlačovat nebo skrývat. Pokud je jejich aura mdle zelená a vypadá zkaleně, mají problém s rozhodností, jsou nešťastní a jen těžko dosáhnou svých cílů.
  • Modrá

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé s modrou aurou rádi cestují, nechtějí být svázaní, děsí je omezení jakéhokoliv druhu. Jsou laskaví, ochotni pomáhat. Mají vyvinutou intuici a nejlépe se rozhodují podle svého vnitřního pocitu. Lidé s mdlou modrou aurou jsou však těžcí introverti a pokud se ocitnou v jakékoliv těžké situaci - představa, že by měli někoho požádat o pomoc, je pro ně naprosto nesnesitelná.
  • Fialová

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé s touto aurou jsou vysoce duchovně založení. Jsou citliví, tvořiví, mají charisma. Jsou schopní jemně motivovat a inspirovat ostatní. Přestože někdy působí odměřeně, jsou vášniví a láskyplní. Pokud svou barvu využívají správně, jejich aura vypadá jako hustý samet. V opačném případě (mdlá fialová barva) se jen těžko vyrovnávají se svou duchovní podstatou a snaží se proti ní bojovat.

Autor: dit
Diskuse ke článku
.