Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Probuďte svoji vnitřní bohyni! Získáte sebejistotu i vysněného pana Božského

  • Každá žena si zaslouží být hýčkána jako bohyně
    29. července 2014 | 10:20

    Jistě si dobře pamatujete, jak se z Anastasiiné vnitřní intelektuálky ve flanelové košili a s rozcuchanými vlasy postupně stala sexy bohyně tančící tango a užívající si nespoutaný sex plný bičíků a bouřlivých orgasmů. Vy k tomu, abyste objevila svoji vnitřní bohyni, ovšem "pana Božského" nepotřebujete. I když vám nezaručujeme, že se na vás poté nezačnou v jednom kuse lepit.

  • Nečekejte až zhubnete

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Chcete se milovat zásadně při zhasnutém světle, aby neviděl, že vaše postava není dokonalá, v létě se bojíte vklouznout do šatů, protože máte příliš široká sehna a na pláži kolem sebe neustále obmotáváte pareo, aby nikdo necivěl na vaše "špeky"? Skončete s tím!

     

    Vaše krása se neodvíjí od toho, jestli máte na břiše pekáč buchet nebo nějaké to kilo navíc. Sexy jste i s kulatým zadečkem a pořádným dekoltem. Naučte se mít se ráda taková, jaká jste. Ostatně i ten sex si užijete víc, když přestanete myslet na to, jak asi v té či oné poloze vypadáte a budete se soustředit jen na samotné milování.

  • Usmívejte se

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Úsměv je jako Chanel číslo 5 nebo šátek od Hermés - sluší každé dámě a nikdy nevyjde z módy. Navíc každý miluje osobu, která se nebojí usmát, takže vám může přinést i mnoho výhod.

     

    Pokud potřebujete další důvody, proč se usmívat, pak vás jistě nadchne, že úsměvem posilujete mimické svaly a zpomalujete tak tvorbu vrásek. A jako bonus vám úsměv podvědomě bude dělat dobrou náladu a pozitivní přístup k životu.1988277:gallery:true:true

  • Naučte se říkat ne

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Jistě jste úžasná, skvělá a talentovaná a zvládnete cokoliv si zamanete. Přesto ale nedělejte všechno, o co vás kdo požádá. Snaha každému se zavděčit vám na sebevědomí rozhodně nepřidá a lidé si vás ani nezačnou víc vážit. Jen ve vás uvidí tu "holku pro všechno" na kterou budou moci přesunout činnosti, do kterým se jim samotným moc nechce, takže se už nenechte využívat. Říkat "ne" je tím, co z vás dělá ženu, která ví co chce a zná svoji cenu.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
  • Stůjte si za svým

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Na to, abyste změnila práci, obarvila si vlasy, nebo jela sama na dovolenou nepotřebujete ničí souhlas. Nemusíte být zrovna sobec, abyste dosáhla toho, čeho chcete. Jen bude pro změnu muset udělat kompromis i někdo jiný než vy. Věty typu "A ty jako chceš....?" pouštějte jedním uchem tam a druhým ven. Ano, chcete. A nikdo jiný než vy nemůže vědět, zda to dokážete.
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/cinske-stesticko
    Autor: blesk.cz
  • Žijte současností

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Přestaňte už konečně přemýšlet na tím, jaká jste byla, když... nebo jaká budete, až... Nejdůležitější totiž je, jak se cítíte teď. Vaše sebedůvěra sice pramení z věcí, které se vám daří, ale věřte nám, je jich dost i přes to, že jste třeba ještě nedokázala zhubnout 15 kilo (přečtěte si znovu bod jedna) nebo zaběhnout maraton. Buďte na sebe milá a chvalte se. Zasloužíte si to!
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
  • Zapomeňte na

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Přestaňte se trápit tím, v jakém "stavu" se momentálně nacházíte. Ať jste single, vdaná nebo rozvedená, nedělá to z vás tragickou trosku nebo ženu, která selhala. Vaše kvality jsou naprosto nezávislé na tom, kolik mužů se kolem vás momentálně motá nebo kolik vám jich prošlo postelí. Trápí vás soucitné pohledy takzvaných kamarádek, které vám tvrdí, že byste si už měla někoho najít? Pošlete je tam, kam slunce nesvítí!
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/snar
    Autor: blesk.cz
  • Milujte se a věřte si

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Ano, je to neustále opakované klišé, ale položte si jednu zásadní otázku "Pokud se nemáte ráda a nevěříte si, proč by to měl dělat kdokoliv jiný?"

Autor: Brigita Zemen
Diskuse ke článku
.