Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vědma radí: Naučte se odpouštět a probuďte svoji lásku

  • Láska, kterou cítíte je láska, kterou budete přitahovat.
    15. července 2014 | 06:00

    Duchovní magie a cesty esoteriky jsou neustále protkávány tou nejčastější otázkou - otázkou lásky. Pokud vás také trápí myšlenky na to, kdy konečně potkáte svoji spřízněnou duši, jak ji poznáte a budete-li s ní šťastni až do smrti, naučte se si ji "přitáhnout". Je to snazší, než byste si mysleli.

  • Staňte se magnetem

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud máte neustále smůlu na partnery, není to tím, že by na světě neexistoval muž, který touží po vaši lásce. Ve skutečnosti je problém v tom, že jste si za ta léta kolem sebe možná vystavěla tolik zdí, že skrz ně vaše duše není schopna vibrovat tak, aby zasáhla ty muže, po kterých toužíte.

     

    Je proto potřeba, abyste se zastavila, strhla všechny štíty, kvůli kterým se vám láska vyhýbá a naučila se opět zesílit vibrace lásky své duše. Jak na to?

  • Zesilte svoji lásku

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska je krásná, příjemná, bláznivá a hlavně bezpodmínečná. Proto byste se měla naučit opět nic neočekávat a prostě niterně naslouchat svému srdci. Začněte svoji lásku trénovat. Objevte, co vám dělá dobře a naplňuje vaše srdce radostí.

     

    Tyto věci pak vášnivě milujte. Ať už se jedná o lásku, kterou chováte ke svému domácímu mazlíčkovi, vášeň pro vaření nebo práci na zahrádce, umění, tanec či prosté západy slunce. Cokoliv, co vás naplňuje pocitem blaženosti vás posouvá o krůček dál v posílení vaší čisté lásky, která s sebou nepřináší žádná očekávání a ani žádné nároky.

  • Naučte se odpouštět jiným

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Neuzavírejte se bázlivě před lidmi nebo situacemi, které se vám mohou snažit ublížit. Naopak je berte jako příležitost, jak se naučit odpouštět. Čím větší příkoří se vám děje, tím více pozitivní energie můžete svým odpuštěním vytvořit a posílit tak svoji duši. Odpuštění totiž mění negativní energii na proud energie pozitivní.

     

    I když možná budete ze začátku podléhat pocitu, že odpuštění vás dělá zranitelnými a slabými, opak je pravdou. Ve skutečnosti je odpuštění jedním z největších projevů vaší vnitřní síly. Okamžitě vás odvede z cesty všeho zlého a zruší u vás přitažlivost pro bolest.

  • Naučte se odpouštět sobě

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska není tak snadná, jak ji vídáme v romantických filmech. Naopak je to cesta plná kompromisů, pádů a rozhodnutí, jejichž správnost dokáže až čas. I přestože jste si možná zažila mnoho bolesti, kvůli které teď máte problémy intimně se otevřít někomu druhému, tento proces není nevratný.

     

    Je na čase odpustit sama sobě a osvobodit se od provinilosti a studu z neúspěšných pokusů milovat. Denně si opakujte, že si odpouštíte, a to tak dlouho, dokud skutečně nedokážete hodit za hlavu bolest ze svých předchozích vztahů.

  • Dávejte lásku, abyste byli milováni

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska má jednoduchá pravidla - nalezne ji jen ten, kdo ji umí také dávat. Pokud jste stále zahořklí a zklamaní, je jen velmi málo pravděpodobné, že se k vám nějaká dostane. Naopak, pokud budete svoji lásku do světa vědomě i podvědomě vysílat, velmi brzy ji v něm také uvidíte.

     

    Zdá se to sice velmi jasné, ale lidem se často nechce lásku investovat, pokud necítí jistotu, že se jim patřičně vrátí. Vzpomeňte si proto, že láska je bezpodmínečná a bez nároková. Udělejte pro ostatní něco nezištného, jen abyste projevili svoji lásku a viděli svět krásnějším.1988277:gallery:true:true

  • Přivolejte k sobě spřízněnou duši

     

    Nyní jste zcela připravení otevřít své srdce a přivolat k sobě svoji spřízněnou duši. Jakmile totiž otevřete bránu svého srdce, lásce nezbude, než vstoupit.

     

    • Nadechněte se a s uvolňujícími výdechy vypouštějte veškerý stres a neklid, který se ve vás nahromadil.
    • Představte si, jak se vaše srdce otevírá a naberte do něj všechno odpuštění, které jste učinili, přivolejte krásu, kterou jste viděli a lásku, kterou jste projevili.
      ...
      Autor: shutterstock.com
    • Pozvěte do svého srdce svoji spřízněnou duši. Oslovte ji a řekněte, že jste připraveni pocítit a přijmout její lásku a přítomnost ve fyzickém světě.
    • Představte si, jak se vaše spřízněná duše zhmotňuje v muže vašich snů, který stojí po vašem boku. Vnímejte, jestli vám je jeho společnost příjemná a uvědomte si, jestli jste opravdu připraveni sdílet sebe a svůj život s někým druhým.
    • Všechny obavy i negativní pocity hluboce prodýchejte, dokud neucítíte, že jste se dokonale zbavili všeho napětí a stresu.
    • Nyní požádejte svoji intuici a vyšší sílu o božské vedení a pomoc s navázáním vztahu s vaší spřízněnou duší.

     

    Po této meditaci (kterou opakujte ideálně každý den) se naučte poslouchat svoji intuici, především pak ty náznaky, které vás nutí k provedení něčeho neobvyklého. Pokud máte pocit, že máte navštívit nějaká místa, kam byste se třeba za normálních okolností nevypravili, je možné, že právě zde poznáte lásku vašeho života. Mějte srdce otevřené a věřte, že vás nebesa brzy zavedou za hranice vašich očekávání a předsudků na nádhernou cestu lásky.

    Více rad, jak mít štěstí v lásce a získat ideálního partnera naleznete ve stejnojmenné publikaci, kterou vydalo nakladatelství Grada.

Autor: red
Diskuse ke článku
.