Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Situace, které zvládáte lépe, než kdokoliv jiný: Blíženci hádky, Ryby výpověď

  • V čem spočívá vaše největší síla? Hvěždy to vědí!
    12. července 2014 | 06:00

    V minulém astro-článku jsme se podívali na situace, které vám nedají spát a se kterými si skutečně nevíte rady. Proto nám přijde fér zmínit dnes ty situace, ve kterých jste naopak skuteční mistři klidu a zdravého rozumu. Co by ostatní znamení položilo na lopatky a vy zvládáte levou zadní?

  • Beran (21.3. - 19.4.)


    beran
    Autor: shutterstock.com
    Konce (jakékoliv)

     

    Jestli něco Berani opravdu umí s přehledem, pak je to převzít plnou zodpovědnost za svůj vlastní život. Navíc mají jen velmi malou potřebu si ho komplikovat, takže se ochotně loučí s čímkoliv, co je brzdí, obtěžuje nebo trápí. Ať už jde o práci, vztahy, nebo zlozvyky, které jim škodí a jsou v nich nešťastní, Berani nad sebou nepláčou a s hlavou hrdě vztyčenou za sebou prásknou dveřmi.

  • Býk (20.4. - 20.5.)


    býk
    Autor: shutterstock.com
    Chaos

     

    Pokud máte pocit, že je vše vzhůru nohama, jinak než bylo a svět se hroutí v běsnící apokalypse, chyťte se za ruku nejbližšího Býka. Tito lidé, díky své pragmatické povaze, mají neobyčejnou schopnost vidět racionálně i v situacích, které všichni ostatní vnímají jako beznadějné. Hysterie a katastrofické scénáře? Nic pro Býky.

  • Blíženci (21.5. - 20.6.)


    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Konflikty

     

    Ne, že by si Blíženci v hádkách libovali a vyloženě je vyhledávali, jsou v nich ale schopni reagovat mnohem lépe, než jedinci narození v jakémkoliv jiném znamení. Jako jedni z mála se totiž nenechají zaslepit emocemi a tak vidí hádky jako příležitost vyříkat si věci, které je štvou a přitom ještě poslouchat argumenty toho druhého.

  • Rak (21.6. - 22.7.)


    rak
    Autor: shutterstock.com
    Obětování se

     

    Dlouhodobá nemoc blízkého, nebo potřeba něco zorganizovat pro přátele je něco, co spoustu lidí doslova děsí. Ne tak Raky. Ti přímo milují když se mohou obětovat a někoho opečovávat, nebo pro ostatní něco zařizovat. Navíc jsou v tom skuteční mistři a jsou schopni zůstat v klidu a pozitivní, i když se ostatní hroutí.1988277:gallery:true:true

  • Lev (23.7. - 22.8.)


    lev
    Autor: shutterstock.com
    Vyřešit neřešitelné

     

    Znáte ty situace, které vypadají, že nemají řešení a vy tak pro změnu nemáte nejmenší tušení, jak z nich ven? Tak přesně tyto situace Lvi nikdy nezažili. Pro ně totiž žádný problém neexistuje. Lev si vždycky najde cestu, jak z něčeho vybruslit, koho oslovit, jak se zachovat. Jejich životní krédo? "Kdo chce, hledá způsoby, kdo ne, hledá výmluvy."

  • Panna (23.8. - 22.9.)


    panna
    Autor: shutterstock.com
    Partnerské krize

     

    Možná byste si o Pannách mohli myslet, že jsou submisivní, bez názoru a lze s nimi snadno manipulovat. To jste je ale ještě neviděli v průběhu vztahové krize. Tam, kde se ostatní znamení hroutí, vztekají či prolévají proudy slz, jsou Panny doslova mistry Zenu. Navíc vždy vědí co mají dělat a jak situaci urovnat.

  • Váhy (23.9. - 22.10.)


    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Poznávání nových lidí

     

    Ať už se jedná o první den v novém zaměstnání, seznamování se s partnerovými rodiči, nebo dovolená se skupinou lidí, z nichž znáte z bídou dva, Váhy tyto situace zvládají s přehledem a navíc s úsměvem. Pokud na večírku spatříte někoho, kdo se nenuceně dokáže bavit s kýmkoliv a obklopuje ho aura sympatie, jedná se s největší pravděpodobností o Váhu. Tito jedinci zkrátka milují společnost a společnost na oplátku miluje je.

  • Štír (23.10. - 21.11.)


    štír
    Autor: shutterstock.com
    Životní změny

     

    Rozvod, stěhování, změna zaměstnání nebo-li jakýkoliv krok do neznáma je pro spoustu lidí ztělesněním hrůzy. Ne, že Štíři by z těchto situací byli zrovna dvakrát nadšení, ale jakoukoliv změnu chápou jako příležitost k tomu, zařídit si život zase o trochu lépe. Navíc si vždy také najdou cestu, jak toho docílit. Jejich vůle žít spokojený život je zkrátka obdivuhodná.1988277:gallery:true:true

  • Střelec (22.11. - 21.12.)


    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Strach a nebezpečí

     

    Není překvapením, že mezi záchranáři, hasiči a podobnými profesemi najdete spoustu Střelců. Tato znamení se totiž nebojí skoro ničeho. Topící se pod jezem? Kočka na stromě? Střelec neváhá ani minutu a jde zachránit situaci. Adrenalin totiž přímo miluje. I proto ho častěji najdete v boxerském ringu, než při přátelské partii šachu.

  • Kozoroh (22.12. - 20.1.)


    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Příliš mnoho práce

     

    Vyčerpání, únava, pocit vyhoření a potřeba, aby měl den alespoň 48 hodin? Tohle jsou pojmy, které Kozorozi prakticky neznají. Tito lidé jsou schopni zvládat takové množství projektů, úkolů a problémů, že se vám o tom ani nesní. Ne, že by z nich nebyli unavení, ale Kozorozi jsou prostě workoholici, kteří milují výzvy a zodpovědnost. Navíc se pro ně nic nevyrovná tomu pocitu, když si mohou "odškrtnout", že mají splněno.

  • Vodnář (21.1. - 20.2.)


    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Být na dně

     

    I když si Vodnáři ve ztrátě toho, na co jsou zvyklí, rozhodně nelibují, jsou natolik ponořeni ve svém vlastním světě a svých pocitech, že je dokáže položit na lopatky opravdu jen máloco ze světa reálného. Ať jim tedy do cesty vstoupí cokoliv, dokážou Vodnáři vidět skrz a vědět, že to nějak dopadne. Lhostejno jestli jim bude na konci lépe nebo hůř. Přežijí a to je pro ně tím jediným a opravdovým hnacím motorem.

  • Ryby (21.2.- 20.3.)


    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Ztráta zaměstnání

     

    To co je pro většinu lidí kopancem do břicha a ztrátou jedné z největších životních jistot, dokážou klidné Ryby nést až s překvapující lhostejností. Tito jedinci jsou zvyklí plout s proudem a brát život tak, jak se jim postaví do cesty. Ztráta zaměstnání pro ně tedy neznamená nic víc, než prostý problém, který je potřeba vyřešit. A nutno podotknout, že se jim to většinou podaří překvapivě rychle a hladce.1988277:gallery:true:true

Autor: brig
Diskuse ke článku
.