Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Chcete znát svůj osud? Zeptejte se kyvadla!

Kyvadlo zná odpověď na každou otázku!
7. července 2014 | 12:55

Výroba kyvadla i věštění s jeho pomocí je velmi jednoduché. Složitější je ovšem ovládnout své podvědomí natoli, abyste věštbu neovlivňovali tím, co si přejete. Jak s kyvadlem pracovat a na co se ho ptát?

Kyvadlo vám může pomoci nejen v situacích, kdy nevíte jak se rozhodnout nebo na co si dát pozor, ale také se ho můžete optat, jestli to, co děláte, je správně, nebo jestli nemáte například nějaké problémy, o kterých možná ani sami nevíte.

Co je kyvadlo?

Vyrobit si kyvadlo je velmi jednoduché. Poslouží vám totiž prakticky jakýkoliv malý předmět, zvláště pak takový, ke kterému máte citový vztah. Ať už je to prstýnek či jiný šperk nebo například magický amulet.

Ještě vhodnější je pak použít předmět, který má hrot a je vyroben z křišťálu, který se nejsnadněji očišťuje. Klidně můžete ale použít také jakýkoliv polodrahokam, kov, dřevo či sklo. Pozor si dejte jen na plast, který je pro účely kyvadla příliš lehký.

Takto upravený předmět pak navlékněte či navažte na řetízek, hedvábnou nebo bavlněnou stužku, která by měla mít délku zhruba vašeho předloktí.

Nutná očista

Použití kyvadla se odvíjí od toho, na co se jej ptáte. Pokud na vaši tajnou lásku, připravte si jeho fotografii. Ohledně financí poslouží papírová bankovka, stejně jako například vaše platební karta nebo výpis z bankovního účtu. Dotaz na zdravotní problémy pak provádějte přímo nad tělem, nebo například nad kosmetikou či léky, kterých se vaše problémy týkají.

Připravený předmět, nad kterým budete "kývat", je nejprve vhodné očistit. Předměty, které se nerozmočí nebo vodou nepoškodí, jednoduše chvíli podržte v proudu tekoucí vody, která je očistí od všech negativních energií. Fotografie či dokumenty pak stačí očistit pomocí slunečních paprsků - jednoduše je na 10 minut vystavte na přímé sluníčko.

Jak věštit

Nyní předmět položte na stůl, opřete si loket pravé ruky (kyvadlo patří zásadně do pravé ruky, a to i v případě, že jste levák) a kyvadlo uchopte mezi palec, ukazováček a prostředníček tak, aby se nacházelo zhruba 15-20 centimetrů nad předmětem.

V duchu nebo klidně nahlas položte otázku, na kterou je možné odpovědět ano či ne. Nyní jen držte kyvadlo a dívejte se na něj, ale dávejte dobrý pozor, byste očima nebo podvědomě nezačali kyvadlem pohybovat podle toho, jakou odpověď si přejete dostat.

2023325:gallery:true:truePak už jen sledujte trajektorii pohybu. Pokud se kyvadlo houpe zepředu dozadu, pak je vaše odpověď "ano". Pokud zleva doprava, pak "ne". Krouží-li kyvadlo, je budoucnost nejasná a odvíjí se především od toho, jak se zachováte a co pro to uděláte. Čím rychleji a intenzivněji se kyvadlo kývá, tím je odpověď jistější.

Potřebujete znát odpověď hned? Vyzkoušejte magické kyvadlo na našich nových stránkách plných horoskopů, tajemna a magie.

Autor: brig