Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velký letní horoskop lásky: Blíženci zažijí nejlepší léto v životě

  • Čeká vás léto plné něžností a polibků, nebo si budete muset počkat do podzimu?
    5. července 2014 | 06:00

    Jaké bude vaše léto 2014? Potká vás letošní láska, na kterou tak dlouho čekáte? Založíte rodinu, vyhrajete ve Sportce nebo získáte práci snů? Na to, jaké bude letošní léto jsme se zeptaly astroložky Zoe a to, co jsme se dozvěděly, vám rády prozradíme!

  • Beran 21.3. - 19.4.

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vašemu milostnému životu dávají sílu Slunce, Venuše a Mars. Vyskytne se mnoho příležitostí na flirty se samými šarmantními muži. Poetické milostné sliby jednoho Blížence v první polovině července vás sice očarují, budou ale překonané neskutečným
    vyzařováním erotického Lva v srpnu a začátkem září! Ať už se rozhodnete pro kohokoli, právě od srpna bude ideální čas na zásnuby, svatbu i plánování potomka!


    Pro zadané


    Oba se musíte naučit brát ohled na potřeby a nálady toho druhého. Podnikání společných akcí, otevřené hovory a společné intimní chvíle posílí harmonii a štěstí obzvlášť koncem července. To je ostatně i nejlepší čas na milostnou dovolenou.

    Pro single

     

    Žádný den bez flirtu! Nejlepším měsícem pro flirtování bude srpen. S kým se tento měsíc seznámíte, ten vám bude zrcadlit vaše nejkrásnější stránky. Porozumíte si beze slov. Čeká vás s ním vysněný sex!

  • Býk 20.4. - 20.5.

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zatímco ženy narozené v první dekádě (21.-30. 4.) se nachází pod příznivým vlivem Venuše a Neptuna a můžou se těšit na milostné štěstí, ty, které jsou narozené ve 2. a 3. dekádě (1.-20. 5.), se vlivem Saturnu dostanou pod tlak. Párům, které zažívají vztahovou krizi, hrozí rozchod. Uvolnění přijde v srpnu a září.


    Pro zadané


    Kvůli zklamání a falešným majetnickým nárokům se můžete zaplést do zatrpklých bojů. Je třeba toho nechat, nemít přehnaná očekávání a neřídit se jen svými představami.

    Pro single

     

    Ženy narozené ve 2. a 3. dekádě můžou podlehnout staršímu muži nebo se zamilovat do muže už zadaného. Momenty štěstí zažijí díky Venuši a Neptunu ženy narozené v 1. dekádě.

  • Blíženci 21.5. - 21.6.


    ...
    Autor: shutterstock.com
    Čekají vás pěkné chvíle plné štěstí! Ctitelé čekají v řadě a rivalky střílí otrávené šípy, naštěstí do prázdna. Mnohé z vás se střetnou se spřízněnou duší. Další budou po vášnivém vyznání lásky plánovat společnou budoucnost. U některých se ohlásí vysněný potomek a další zase zpečetí své štěstí svatbou!

     

    Pro zadané


    Plamen staré vášně se může znovu rozhořet díky vlivu Venuše a Marsu v první polovině července. Začnete si znovu perfektně rozumět, bavit se a smát se spolu. Letošní léto bude, stejně jako u Beranů, ideální pro líbánky nebo založení rodiny.

    Pro single


    Vyskytnou se lákavé flirty, milostné nabídky a vy můžete rovnou spadnout do náruče nějakému muži. Bude z toho láska na první pohled. Zábavný známý vás pozve v červenci na flirtovací ping-pong. To bude trefa do černého!

  • Rak 22.6. - 22.7.

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Přežijete emoční „nahoru-dolů“ pod kritickým vlivem Marsu, Venuše a Saturnu. Problémy s partnerem a neshody Račic narozených ve 2. dekádě (2.-12. 7.) se můžou vyřešit. Více milostného štěstí i sexu vás čeká od půlky července do půlky srpna. Osudové může být setkání se spřízněnou duší, kterou potkáte mezi srpnem a zářím.

     

    Pro zadané


    Ve společných rozhovorech zjistíte změnu přání, zálib i cílů, kterými můžete vyřešit hodně problémů. Ideální doba na milostné dovolené nastává v polovině srpna a potrvá až do konce září.

    Pro single


    S Býkem, kterého jste potkala v červnu, to může začít být časem hodně vážné. Vyloučená není ani svatba. Koncem července, v srpnu i září budete mít starosti s rozhodováním: Panna, Štír, Kozoroh - ti všichni budou bojovat o vaši přízeň.

  • Lev 23.7. - 23.8.

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lvice narozené ve 2. a 3. dekádě (3.-23. 8.) stojí na prahu osudného vztahového rozhodnutí. Ty, které jsou narozené v 1. dekádě (23. 7.2. 8.), si užijí bezstarostné milostné štěstí. Vyvrcholení neshod nastalo v červnu, takže nezoufejte, díky vlivu Jupiteru vše vyřešíte s nadhledem a moudrostí.

     

    Pro zadané


    Páry v krizi zažijí trpké boje. V průběhu času se změnily vaše názory i pocity, a protože jste o tom spolu neměli šanci mluvit, ztratili jste tak přehled. V létě tedy přijde čas na velkou zkoušku vašeho vztahu.

    Pro single


    Horké flirty na vás čekají během obou prázdninových měsíců. Některé Lvice se ale nebudou umět rozhodnout. Starší šarmantní muž, nebo mladý bezstarostný chlapec? Lvice narozené v 1. dekádě vyzařují sebevědomí a rády flirtují, ty narozené ve 2. a 3. dekádě působí uzavřeně.

  • Panna 24.8. - 23.9.

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Erotická planeta Venuše zvýší chuť k flirtu i na lásku v průběhu celého léta. I když jsou Panny stydlivé, letos pustí partnera do svých myšlenek a představ rychleji než kdykoliv jindy. Mnohdy uvidí svého „starého“ v novém světle. Začne je přitahovat jako dřív a bude pro ně mnohem zajímavější.

     

    Pro zadané


    Máte-li pochyby, zda je to ON, v první polovině července to dobře zjistíte. I když se Venuše ve stejnou dobu postará o žárlivé scény, zbytek léta už bude pohodový.

    Pro single


    Když potkáte muže, o kterém v průběhu léta ani na chvilku nezapochybujete, právě jste našla ideálního partnera. Zájmy, cíle i skvělý sex vás dají dohromady a láska na sebe nenechá dlouho čekat.

  • Váhy 24.9. - 23.10.

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Napínavé, vzrušující, ohromující! Mars bude vaším znamením procházet neobvykle dlouho (do konce července) a zmobilizuje vaši vášeň. S novým vzplanutím se mnohé z vás vydají do přístavu s názvem manželství. V zaběhnutých vztazích to bude klapat a oheň vášně vzplane nanovo a intenzivně.

     

    Pro zadané


    Vybojovala jste si volný prostor, překonala rutinu všedního dne, riskovala horoucí flirty. Dokonce jste se vášnivě hádala a do hry stavěla pro vás tak důležitou harmonii. Teď vidíte, že jste udělala dobře. Přitažlivost mezi vámi bude stoupat a sex nebyl nikdy tak intenzivní. A to všechno díky vaší odvaze!

    Pro single


    V červenci se o vás bude zajímat Blíženec, jeho nevázanost vám ale rychle vezme iluze. Citové zemětřesení přijde na přelomu srpna a září - láska může váš život převrátit naruby!

  • Štír 24.10. - 22.11.

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Citová frustrace, boje a rozchody pod vlivem osudové planety Saturn zažijí Štírky narozené ve 2. a 3. dekádě (3.-22. 11.). Mnoho vztahů právě letos v létě ztroskotá. Některé páry se budou snažit dávat se dohromady a odváží se zkusit to spolu nanovo. V srpnu ztratí Saturn svou drsnost a v souhře s planetou štěstí se podaří najít řešení nebo rozchod akceptovat. Koncem srpna ale vstoupí do vašeho znamení Venuše a vás ovládne chuť milovat.

     

    Pro zadané


    Přehnané nároky, žárlivost, nekompromisnost - to jsou hlavní důvody stresu ve vztahu pro Štírky narozené ve 2. dekádě. Mohlo by být nebezpečné hledat v průběhu července útěchu u bývalého partnera nebo kolegy, protože by se vám mohl zarýt hluboko do srdce. Pokud se vám ale podaří o svých pocitech s partnerem promluvit, mohli byste krizi zažehnat společnou srpnovou dovolenou.

    Pro single


    Kvůli bolestným vztahovým fázím jste se stala vážnou a zdrženlivou a signalizujete touhu po silném mužském rameni, o které byste se mohla opřít. Podlehnete až citlivému romantikovi, kterého poznáte na cestách. Plány do budoucna budete spřádat v srpnu, ale jen když se ukáže, že „bouřkám“ v životě dokážete v pohodě odolávat.

  • Střelec 23.11. - 21.12.

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaše léto bude jedním slovem senzační! Čekají vás vzrušující flirty, napínavá setkání, velká lákadla a nezapomenutelné momenty štěstí! Budete se muset bránit dobývání od jednoho velmi eroticky založeného ctitele. Překvapit vás může i současný partner, na kterém objevíte nové a hodně zajímavé stránky osobnosti…

     

    Pro zadané


    V červenci se nahromadí pozvánky na kávu. Váš partner z toho bude šílet, zájem tolika mužů o vás mu rozhodně nebude dělat dobře. Proto si dopřejete raději společnou dovolenou, a to nejlépe na konci léta.

    Pro single


    Lvovi nebo Váze, kteří vám už nyní dělají komplimenty, budete odolávat jen velmi těžko. Bude to ale velmi vzrušující i dobrodružné. Tomu se dá odolat jen stěží. Na opačné pohlaví působíte vyzývavě a super sexy! Jste jednou z největších svůdkyň tohoto léta. Téměř žádná žena neovládá hru s horkými pohledy a provokativními výroky jako vy.

  • Kozoroh 22.12. - 20.1.

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Čekají vás jasná vyjádření, očistné bouřky a vášnivé usmiřování. Obzvlášť Kozorožky narozené ve 2. a 3. dekádě jsou pod vlivem Marsu a Saturnu a až do konce června budou v neustálém napětí. Do konce července vám pomůže Jupiter vyvinout moudré strategie a vyřešit problémy. Horké flirty zažijí single ženy i páry v srpnu a první polovině září, v době, kdy na vás budou harmonicky působit erotické planety (Mars a Venuše).

     

    Pro zadané


    Díky síle a nezávislosti budete na svého miláčka v červenci a srpnu působit dráždivěji. V září k vám zahoří novou vášní.

    Pro single


    Díky Venuši a Jupiteru se stanete vytouženým cílem všech romantických mužů toužících po vášni. Ale pozor, aktivuje se váš starý model vztahů: vázat se na někoho, kdo emocionálně otevřený zase tolik není.

  • Vodnář 21.1.-19.2.

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Velmi slibně na vás zapůsobí Blíženec se smyslem pro humor. Bude spřádat velké plány a naslibuje vám hory doly. Ovšem půjde jen o prázdné fráze. Vaším favoritem pro letošní léto (srpen) bude šarmantní Váha. Vodnářky narozené ve 2. a 3. dekádě (30. 1.-19. 2.) se budou muset poprat s problémy ve vztahu. Hrozí i riziko nevěr!

     

    Pro zadané


    Jestliže dá váš partner větší prostor vašim potlačovaným potřebám a přáním, v září už budete oba v pohodě. Pokud ne, můžou přijít žárlivé scény a manipulativní hry.

    Pro single


    Nastal čas na pokušení a sex plný fantazie. Rvát se o vás budou Blíženec s Beranem. Svým sex-appealem i vnitřní moudrostí k sobě přitáhnete „uchazeče“, kteří to myslí opravdu vážně. Lákadlo, kterému nebudete moct odolat, vás však potká až v září.

  • Ryby 20.2.-20.3.

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Kdo vás jednou uvidí, ten podlehne vašemu šarmu. Dokonce i ti nejrozumnější muži budou chtít hned začít plnit vaše přání. Vážné vztahy můžete navázat koncem července a začátkem srpna, kdy na vás budou příznivě působit Venuše, Mars a Jupiter.

     

    Pro zadané


    Důležité jsou společné debaty. Hlavně žádné výčitky a házení viny jeden na druhého! Pokud do konce července obnovíte společné zájmy a cíle, budete si víc užívat společné štěstí.

    Pro single


    Ohromujete svým stylem, kterým všechny očarujete. Ale pozor: Vaše senzibilita nevyvolává v mužích jen instinkty k ochraně, ale i potřebu dominance! Do poloviny července striktně oddělujte peníze a lásku, především když chcete strávit dovolenou někde u moře.

Autor: red
Diskuse ke článku
.