Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jaký je v posteli? Odhalí vám to jeho znamení!

  • Jaký je milenec? Něžný romantik, nebo uragán vášně?
    29. června 2014 | 06:00

    Jak už dobře víte, datum narození vám dokáže prozradit hodně o silných, ale i těch slabých vlastnostech povahy každého člověka. Jenomže hvězdy na vás dokážou prásknout i to, jak pozorná jste milenka. Než proto skončíte v posteli s tím okouzlujícím mužem hned na první schůzce, trošku si ho proklepněte. Nikdy totiž není špatné vědět, co vás čeká...

  • Beran - Muž okamžiku

    beran
    Autor: shutterstock.com
    Beran chce být u všeho první a je hned se vším hotový. Stejné je to s ním i v sexu. Jde přímo na věc a na řečičky si příliš nepotrpí. Také je velmi impulsivní a rozhodně od něj nečekejte, že se s vámi bude bavit o tom, jak to máte rádi a hledat kompromisy.

     

    Pokud toužíte po vášnivém sexu plném nahodilých experimentů, směle do toho. Očekáváte-li ale romantickou a něžnou předehru, z Berana dvakrát šťastná nebudete.

  • Býk - Romantik za všech okolností

    býk
    Autor: shutterstock.com
    Tam, kde Beran už dávno skončil, si Býk dává na čas. Připravte se na to, že pojem "rychlovka" nemá ve slovníku. Sex pro něj začíná večeří a dobrým vínem a rozhodně nemá v plánu nic uspěchat.

     

    I když to zní velmi romanticky, ve skutečnosti až do poslední chvíle nebudete vědět, jestli ho opravdu vzrušujete, nebo vás po večeři odveze domů. Když už se mu dostanete do peřin, pravděpodobně vás čeká opravdu dlouhá předehra a pozorný sex plný něžností.

  • Blíženec - Rozverný mluvka

    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Nezáleží na tom, jestli je Blíženec šlachovitý atlet s pomněnkově modrýma očima a blond vlasy, nebo plešatějící čtyřicátník s bříškem. Do svých sítí vás totiž nelapí na krásu, ale na svůj intelekt. Flirtování a svádění, to jsou hlavní zbraně Blíženců a oni je ani na vteřinu neváhají velmi rafinovaně použít.

     

    Stejné je to s nimi i v sexu samotném. Prakticky při něm nezavřou pusu. Milování milují a rádi o něm mluví, proto se připravte na nekonečné debaty o tom, co a jak byste ještě mezi peřinami mohli vyzkoušet. Sex po telefonu nebo přisprostlé mluvení při sexu jsou pak pro muže Blížence naprostou samozřejmostí.

  • Rak - Ztělesněná láska

    rak
    Autor: shutterstock.com
    Typická emotivnost tohoto znamení dělá z Raků citlivé milence, kteří se rozhodně nepoženou jen za vlastním vyvrcholením. Očekávejte od něj zábavné a přitom něžné milování, při kterém se vám dostane tolik pozornosti, kolik jen budete chtít.

     

    Raci berou všechno přes emoce a rádi přehánějí, takže milování, které s vámi zažijí, bude dle jejich slov určitě "nejlepší, jaké kdy zažili" a není ani vyloučeno, že se samým blahem po orgasmu občas nerozpláčou. Pokud potřebujete nadsamce, který si váz vezme všemi myslitelnými způsoby, v Raku byste ho hledala marně.

  • Lev - Narcis až do morku kostí

    lev
    Autor: shutterstock.com
    Vášnivý a dobrodružný Lev miluje sex každou buňkou svého těla a zoufale touží po tom, stát se tím nejlepším milencem, kterého jste měla. Pokud mu tuto iluzi nebudete brát, těžko byste si mohla přít pozornějšího muže, který vám udělá co vám na očích uvidí.

     

    Nikdy ale nezapomínejte na to, že on je tím, kdo tu nosí kalhoty. I přes to, že dokáže být v posteli poměrně pozorný, stále si potrpí na své dominanci a něžnůstky a sladká slovíčka od něj pravděpodobně neuslyšíte. Spíš se připravte na lehké škrábance, je to přeci jen Lev.1988277:gallery:true:true

  • Panna - Tichá voda

    panna
    Autor: shutterstock.com
    Určitě vás překvapí, až to tahle stydlivá a tichá voda rozbalí s plnou hrstí kondomů (a dokonale čistým ložním povlečením). Stydlivost a rezervovanost, kterou toto znamení ukazuje v běžném životě, dokonale vyvažuje za zavřenými dveřmi ložnice.

     

    Jakmile vám Panna uvěří, dokáže v posteli rozpoutat doslova uragán vášně. Jen počítejte s tím, že si na to chvíli počkáte. O to sladší ale bude vaše odměna. V sexu je Panna totiž velmi nápaditý a vášnivý.1989946:gallery:true:true

  • Váhy - Svůdný detailista

    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Když dojde na sex, jsou Váhy doslova mistry v umění svádění a splynutí duší i těl. Do ložnice vás vezmou ochotně a poměrně záhy, i když na oko budou dělat drahoty.

     

    V lásce i sexu spějí k dokonalé harmonii a potrpí si na každý detail. Sex je pro ně nejen zábava, ale i umělecký zážitek. Rádi proto dokreslují celkovou atmosféru například sexy prádlem, masážním olejem a podmanivou hudbou.

  • Štír - Ztělesnění vášně

    štír
    Autor: shutterstock.com
    Štír je ve zvěrokruhu doslova ztělesněním sexu. Pokud ho Lev miluje, pak Štír je jím přímo posedlý. Ostatně z něj taky srší na všechny strany, takže je poměrně těžké ho ignorovat.

     

    U Štíra nikdy nevíte, jestli se jedná o známost na jednu noc, nebo o vztah na celý život. Milovat se s vámi bude totiž pokaždé, jako by to bylo poprvé a naposled. Chcete li zažít sex v jeho nejvášnivější podobě, plný vzrušujícího experimentování, pusťte si do postele Štíra.

  • Střelec - Don Juan


    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Mistr všech her, včetně těch sváděcích, přesně takový je Střelec. Rád si hraje, rád vyhrává a nikdy nechce být kořistí - proto je Střelec neustále na lovu a proto si budete až příliš často klást otázku, jak to mezi vámi vlastně je.

     

    Díky své zrychlené povaze se velmi často znudí, a to i v sexu. Neustále proto hledá nové zážitky, zkouší nové praktiky a zajímavá místa. Se Střelcem se zkrátka nikdy nenudíte, ale je velmi, velmi obtížné dokázat s ním držet krok. Pokud sníte o romantických večerech při svíčkách, tohle rozhodně není muž pro vás.

  • Kozoroh - Mistr strategie


    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Na to, až vám dá Kozoroh najevo, že by o vás měl velký zájem, si počkáte, tím si můžete být prakticky jistá. V lásce ani v sexu se Kozorozi nesnaží nic uspěchat. Nejdříve si vše dokonale promyslí a připraví a až potom jednají.

     

    Je to sice ohleduplné a svým způsobem roztomilé, vášnivější a spontánnější povahy by se ale vedle Kozoroha mohly začít poměrně snadno nudit. Pokud ale vytrváte a dáte mu dostatek času a prostoru, doslova před vašima očima se z něj stane jeden z nepozornějších a nejlepších milenců, jaké jste kdy měla. Kozoroh totiž přesně ví, co a kdy má dělat.

  • Vodnář - Bůžek rozkoše

    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Co je pro vodnáře sex? Nekonečný řetěz orgasmů, které potřebuje spíše rozdávat než přijímat. Vodnář vždy udělá všechno pro to, aby potěšil svoji partnerku a nikdy se není schopen nabažit. Neláká vás noc plná vášně až do ranního svítání? Nepouštějte se do románku s Vodnářem.

     

    Tento muž přesně ví, co chce a také toho dosáhne. Rozhodně ale bude upřednostňovat vás. Baví ho, že má situaci ve svých rukou. Očekávejte od něj ale spíš rozpustilou radost, než dominanci ve stylu Lva nebo Štíra. Pravděpodobně vás připoutá a zlechtá, než vám poskytne jeden z nejbouřlivějších orgasmů vašeho života.1988277:gallery:true:true

  • Ryby - Stará škola

    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Stejně jako pro Raky je i pro Ryby sex neoddělitelně spjatý s citovým poutem. Vášeň, vzrušení a chtíč, to všechno jsou věci, kterými se Ryba nechá ovládnout až když je zakotvená u někoho, komu dokáže důvěřovat.

     

    Ryby jsou v posteli plné dotyků, hlazení a líbání - přílišnou vášeň a divoký sex od nich rozhodně čekat nemůžete. Budou chtít dojít k orgasmu společně s vámi a ze všeho nejvíc je vzrušuje představa, že se vám při milování mohou hluboce dívat do očí.1989946:gallery:true:true

Autor: brig
Diskuse ke článku
.