Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Letní slunovrat a svatojánská noc jsou nejideálnější pro sexuální magii

21. června 2022 | 10:25

Letní slunovrat společně se svatojánskou nocí jsou hned po Beltaine dvě nejmagičtější noci v roce. Tradičně byly spojovány se sexem, ztrátou panenství a sexuální magií, ale také s hledáním pokladů. Oba tyto tajuplné večery mají obrovskou moc, tak ji nezapomeňte využít.

Slunovratová i svatojánská noc, které nás čekají 21. a 23. 6. 2023, jsou ty pravé pro magii lásky. Ať už se vrhnete na zaříkadlo, rituál, neb výrobu elixíru lásky, jejich magická síla bude mnohem větší, než v kteroukoliv jinou noc v roce.

Sexuální magie: Promilujte se k tomu, co chcete

Sexuální neboli červená magie patří prý k těm nejsilnějším, protože při ní vzniká obrovské množství energie. O slunovratové či svatojánské noci je pak její moc ještě silnější. Stačí jen s partnerem nespěchat k vyvrcholení, ale vnímat všechny energie, které se objeví, nepodlehnout jim, ale naopak je ovládnout. Jedině tak poznáte jejich opravdovou sílu.

Sexem s milovanou osobou si můžete také přivolat to, po čem oba toužíte. Chcete společné bydlení, které by bylo jen vaše? Rodinné štěstí, potomka nebo spoustu peněz na romantickou dovolenou? Soustřeďte se během vašeho milování nikoliv na prožitek, ale na to, po čem toužíte. Pokud dokážete myšlenku na to, co chcete udržet i při orgasmu, vyšlete do vesmíru spoustu intenzivní magické energie, která by vám měla pomoci splnit to, po čem toužíte.

Svatojánský věnec: Spalte problémy

V podvečer se vydejte na rozkvetlou louku a nasbírejte si svatojánské byliny, jako je třezalka, bazalka, šalvěj, rozmarýn nebo tymián. Z květin uvijte věnec, na červený papír napište jeho jméno, na žlutý svoje a o svatojánské noci věnec společně s papírky spalte. Symbolicky tak shoří problémy, které ve vztahu máte.

Recept na nápoj lásky

Svého vyvoleného je také vhodné pozvat o této magické noci na večeři, kterou uvaříte právě ze svatojánských bylinek. Připravte například rajčatovou polévku s bazalkou, nebo pečeni na rozmarýnu. Na závěr podávejte ovocný salát, který připomíná sladkost tohoto období, a nápoj lásky: Tady je recept.

Ingredience:

  • špetka rozmarýnu
  • 2 špetky tymiánu
  • 2 lžičky sypaného černého čaje
  • špetka koriandru
  • 3 lístky čerstvé máty
  • 5 okvětních plátků růže
  • 3 špetky muškátového oříšku
  • lžička nastrouhané pomerančové kůry

 Postup:

Všechny ingredience dejte do sítka na přípravu sypaných čajů, nebo svažte do jemného plátýnka. Vylouhujte v 750ml vody o teplotě 90°C zhruba 5 minut. Oslaďte medem a podávejte muži, kterého chcete získat.

Jak si přivolat lásku na celý život a najít poklady

Letní slunovrat i svatojánská noc jsou nocí podivných jevů a kouzel. V lesích prý v tento čas kvete kapradí a mladí zamilovaní, kteří ho najdou, si tak zaručí pravou a čistou lásku na celý život.

V tyto noci se také podle pověstí otevírají skály, aby vydaly poklady, které tam před dlouhými staletími ukryli zbojníci. Nebuďte ale chamtiví a odneste si jen to, co unesete. S prvními slunečními paprsky se skála zavře a uvězní vás na celý dlouhý rok. Nemáte tedy příliš mnoho času, o slunovratu bývá noc nejkratší.

Při noční procházce lesem lze podle pověstí také potkat víly a skřítky. Pokud si s nimi zatančíte kolem magického ohně k uctění slunovratu, obdarují vás listím a plody stromů, které se později promění na zlato a drahé kamení.

NÁŠ TIP: Jaké dny jsou ještě - kromě letního slunovratu a svatojánské noci - vhodné pro čarování? Zjistíte to z této infografiky:

 

Autor: brig, inf