Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Blíženec Johnny Depp slaví! Jací jsou muži jako on?

Johnny Depp slaví dnes 51 let a pořád vypadá neskutečně sexy!
9. června 2014 | 11:55

Vrchní herec divných rolí a právem několikrát oceněný titulem "nejvíc sexy muž planety" - takový je Johnny Depp. Při pohledu na jeho charismatickou tvář byste mu určitě nehádali dnešních 51 let. Jaký ale Johhny, který se narodil ve znamení Blížence, je?

Muž - Blíženec je jedním slovem nepolapitelný. Pokud s tím nedokážete žít, najděte si jiného. S mužem narozeným ve znamení Blížence si nikdy nebudete jistá, že je opravdu váš a často ani nebudete vědět, na čem vlastně jste.

Blíženci nedostali své označení nadarmo. V jejich nitru dřímají vždy minimálně dva lidé, ovšem můžete narazit na Blížence, který jich v sobě schovává klidně i několik. Nebojte se, není schizofrenik, jen má příliš mnoho zájmů a koníčků.

Pokud nenajde tvůrčí práci, kde může všechny tyto stránky své duše uspokojit, bude se jim muset věnovat ve svém volném čase. A když s ním nedokážete držet krok, bude to samozřejmě na úkor času stráveného s vámi.

Typický Blíženec je ozdobou každé společenské události. Miluje lidi a ti na oplátku milují jeho. Společenskou konverzaci zvládá na výbornou, je ležérně elegantní, srší vtipem a mistrovsky ovládá umění vhodných komplimentů. Vyrazíte-li si s ním na začátku vašeho vztahu na večírek, můžeme vám skoro zaručit, že se na věky bezhlavě zamilujete.

Nezapomínejte ale, že v těle jednoho Blížence žijí vždy minimálně dva lidé. Pokud se od vás jeden večer nemůže odtrhnout, šeptá vám něžná slůvka a plánuje společnou dovolenou, bydlení, či celý život, neztrácejte hlavu! Za dva dny může být všechno jinak a tentýž muž vám může s netečným pohledem opakovat, že se k sobě zřejmě nehodíte a že jeho cesty směřují úplně jinam.

Ani tehdy ovšem nepalte mosty. Ještě o půlnoci vám pravděpodobně zavolá s tím, že vás nutně potřebuje vidět a klidně vás požádá o ruku. Pokud se domníváte, že můžete tohoto náladového blázínka ustát, řekněte "ano", jestli ale toužíte po klidném, harmonickém vztahu, máte právě teď nejvyšší čas utéct.

Milovat Blížence je snadné a zábavné, pokud se mu dokážete přizpůsobit a nepotřebujete ho ovládat. Chcete-li, aby vás nikdy neopustil, nesmíte ho nikdy začít nudit. Blíženec se neustále mění a vy musíte s ním. Pokud to nedokážete, doufejte, že mu nikdy nepřeběhne přes cestu žena dostatečně zajímavá na to, aby se přesvědčil, že se jedná o jeho spřízněnou duši. Nebude mít totiž příliš velký problém k ní odejít.

Blíženci touží po někom, kdo by je pochopil. Chtějí ve vás mít manželku, milenku, matku jejich dětí, nejlepšího kamaráda i hlavního soka. Potřebují soutěžit a nemají příliš velké ego, takže se klidně srovnají s tím, že ve většině případů vyhrajete. Je to totiž právě hra, která je baví nejvíce. Buďte snadno ovladatelná a vždy mu běžte na ruku a brzy vás znuděně opustí.

Nezapomeňte, že v jeho okolí se vždy pohybuje spousta žen, které jsou jím (stejně jako vy) okouzleny. Věřte mu! Blíženec vždy pozná, když o něm zapochybujete a bude mít pocit, že vás stejně nelze zradit, když mu vlastně nevěříte.

I když má tedy k milostným pletkám daleko větší sklony, než jiné znamení, pokud ho dokážete přesvědčit, že ve vás má všechny ženy svého života, které potřebuje, nikdy vás neopustí. Ale snadné to mít rozhodně nebudete.

Autor: brig