Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Jaké jsou ženy ve znamení Býka? Dámy, které nežárlí!

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    5. května 2014 | 13:30

    I když se o Býcích říká, že jsou to tvrdohlaví flegmatici, na kterých byste mohli dříví štípat, těžko byste hledali silnější ženu, než je ta narozená v Býku. Pokud jste i vy hrdou nositelkou tohoto znamení, podívejte se, co vás spojuje s těmito slavnými dámami narozenými právě ve znamení Býka.

  • Královna Alžběta II.

    Královna Alžběta II.
    Autor: Profimedia.cz, ČTK
    Žena ve znamení Býka je přesně tou, kterou byste mohli označit jako "holku do nepohody". Zvládne totiž téměř každou krizovou situaci, do které ji život postaví. Kombinuje v sobě všechny ryzí, ženské vlastnosti, které muži u svého protějšku hledají. Za každých okolností je stoprocentně ženská, ať už ve své eleganci, nebo i v hysterickém záchvatu.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
    Pokud ji ale někdy náhodou zahlédnete s mimořádně vypjatými emocemi, můžete si být absolutně jistí, že k nim byla dlouze a důkladně vyprovokována.  Žena - Býk se s životem pere v klidu a všechny vypjaté situace zvládá s grácií a nadhledem. Byla doslova stvořena k diplomacii a okouzlování společnosti.
  • Audrey Hepburn

    Audrey Hepburn
    Autor: profimedia
    Jste-li s ženou Býkem v partnerském vztahu, může se vám často stát, že nevíte, na čem vlastně jste. Neprovokujte ji k důkazům její lásky. Tato žena se nikdy neuchýlí k ověřeným ženským zbraním jako jsou slzy nebo hluboký výstřih. Tato žena si je dobře vědoma svého sexappealu, ale nikdy jej nebude dávat okatě najevo. Má silné morální hodnoty a je dáma. Pokud ji chcete získat, dvojsmysly a narážky si rozhodně škrtněte ze seznamu flirtování.
    http://horoskopy.blesk.cz/taroty/karta-dne
    Autor: blesk.cz
    Žena - Býk hledá opravdového muže. Takového, o kterého se bude moci opřít. Na velká gesta si nepotrpí. Chcete ji okouzlit? Pak zastavte příval sladkých slov a raději jednejte.
  • Agáta Prachařová

    Agáta Prachařová
    Autor: archiv Blesku
    Zástupkyně znamení Býka přímo milují být ženami a jsou na to hrdé. Těžko od nich kdy uslyšíte povzdech, že muži to mají lehčí. Na druhou stranu vám ochotně povolí mít hlavní slovo, pokud se dokážete prosadit. Dá vám šanci, klidně i dvě, tři. Když je ovšem propásnete, sama se chopí otěží. Má tak silnou vůli a osobnost, že celý ten rodinný vůz dokáže kočírovat sama. Otázkou ovšem je, jak dlouho bude ochotna snášet, že se na něm pouze vezete.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz

    Zjistěte si, jaký má ascendent. Žena ve znamení Býka se bude za každých okolností ovládat, pokud jí v tom nebrání právě vliv jiného znamení. S ascendentem v ohnivém znamení se však můžete dočkat citových či cholerických výbuchů. Ty ovšem pominou tak rychle, jak se objevily. Vzdušné nebo vodní znamení jí zase propůjčí o trochu více neklidu a nerozhodnosti. I tak se se sebou ale dokáže úspěšně poprat.

  • Reneé Zellweger

    Reneé Zellweger
    Autor: Youtube.com
    Její klid je obdivuhodný i v otázce žárlivosti. Nesmíte ovšem zajít daleko za přijatelnou mez. Běžná žena - Býk nemá problém, otáčíte-li se za jinými dívkami. Narozdíl od dam V Beranu nebo ve Lvu vás nestáhne z kůže, pokud pronesete obdivnou poznámku na adresu její kamarádky. Dokáže dokonce zvládnout i společenské flirtování, nebo políbení na tvář kolegyně, aniž by třeba jen pozvedla obočí. Věří vám.
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/snar
    Autor: blesk.cz
    Nesnažte se však donutit ji k žárlivosti tím, že budete šlapat na plyn, abyste viděli jak o vás stojí. I když se vám to možná nezdá, má své hranice, které není radno překročit. Nedočkáte se ani tak žárlivé scény, jako běsnící sopky a zabalení svých kufrů. Žena Býk vám nikdy neodpustí, narušíte-li její klid, jistotu a pokoříte-li její ženskost.
  • Jiřina Bohdalová

    Jiřina Bohdalová
    Autor: Blesk — Martin Sekanina
    Žena ve znamení Býka nebude nikdy vystavovat na odiv svůj intelekt. Není to proto, že by byla hloupá, ale vysokoškolské tituly pro ni nejsou měřítkem opravdových duševních schopností. Klidně se může stát, že skončí se základní školou. O jejím intelektu to ovšem nevypovídá vůbec nic. Typická ženu v Býku však většinou opravdu nezastihnete s knihou v ruce, či v horlivé debatě o filozofii nebo nejnovějších vědeckých teoriích. Její smýšlení je velmi pragmatické a je spíš zástupkyní "selského rozumu" než "kavárenskou intelektuálkou".
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/cinske-stesticko
    Autor: blesk.cz
    Miluje prožitky a přijímá je všemi smysly. Květiny jí noste voňavé, jídlo lahodné a oblečení mějte vždy upravené a můžete si být jisti, že si snadno získáte její pozornost.

     

Autor: brig
Diskuse ke článku
.