Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Magické taroty: Karty, které zaručeně odkryjí vaši budoucnost!

  • Tarotové karty dokáží věštit s děsivou přesností.
    3. května 2014 | 06:00

    Budoucnost je něco, co lidstvo svým tajemstvím přitahovalo prakticky odpradávna. Vedle astrologie a věštění z postavení planet pak byla schopnost číst taroty, neboli věštit z karet. Co všechno se z nich můžete dozvědět?

  • Každodenní věštba

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Tarotové karty se skládají z takzvané malé a velké arkány, a mají celkem 78 listů. Velká arkána, která představuje hlavní jádro věštby, popisuje formou symbolických obrazů a charakterů hlavní lidské vlastnosti a jednotlivá stádia lidského života a osudu.

    Malá arkána je pak rozdělena do 4 kruhů, které mají podle esoterických a okultistických pramenů symbolizovat jednotlivé elementy - hole (oheň), meče (vzduch), poháry (voda) a pentakly (země). Malá arkána je v komplexním výkladu doplňková a určuje detaily vaší věštby.

    Věštba pro každý den pracuje s kompletními tarotovými kartami obou arkán a upozorňuje na situace, které mohou ten den nastat. Není kompletním odhalením vaší budoucnosti, ale napovídá, jak směřovat své konání, aby byl váš život v dlouhodobém měřítku nekonfliktní a úspěšný.

    Zajímá vás, co vás dnes čeká? Vyložte si svoji kartu dne v naší aplikaci.

  • Věštba na týden

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Doba a místo vzniku tarotových karet jsou zahaleny tajemstvím, přesně jako karty samotné. Jisté je snad jen to, že se poprvé objevily v době temného Středověku někde na území Evropy. Pravděpodobně ve Francii.

    Kromě věštecké funkce se samozřejmě používaly také k hazardu, avšak jejich magická síla brzy zvítězil a dnes se taroty dokonce používají i jako pomůcka při terapiích.

    Množství listů dává věštbě velkou možnost zaměřit se na skutečně nejjemnější detaily. Proto je velmi snadné určit budoucnost také na delší časové období, jakým je například týden. Všechny symboly spolu velmi úzce souvisejí a je to jejich kombinace, co dává věštbě ucelený obraz a nabízí možné cesty, kterými se můžete vydat. Pamatujte ale, že taroty nenabízejí konkrétní otázky na konkrétní odpovědi. Je nutné řídit se především pocity a intuicí.

    Zajímá vás, co vás následující týden čeká? Vyložte si svůj osud v naší aplikaci.

  • Měsíční věštba

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Patrně nejrozšířenější tarotovou sadou jsou karty Aleistera Crowleyho - britského mága, okultisty a filosofa, který žil na přelomu 19. a 20. století. Jeho osoba je velmi kontroverzní a také proto se motivům na jeho kartách přisuzuje velký magický význam.

    Do Crowleyho tarotu se prý projektuje energie celého jeho života. On sám o sobě tvrdil, že vykonal veškeré, do té doby známé, magické rituály, včetně těch, které byly spojeny se sexuálními orgiemi a užíváním omamných látek. Údajně se mu podařilo vyvolat a komunikovat s mnoha démony a astrálními bytostmi, včetně Chorozona - pána chaosu.

    Samotné taroty jsou velmi složité a tvrdí se, že opravdu je pochopit znamená dojít až k naprostému magickému osvícení a stát se vysoko postaveným mágem. Komplexní celoživotní věštbu vám poskytnou pouze zkušené kartářky, avšak na kratší časová období, jako je například měsíc, si s trochou magického talentu vystačíte i sami.

    Zajímá vás, co vás čeká v měsíci květnu? Vyložte si svůj osud v naší aplikaci.

  • Tarot lásky

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Kromě samotné budoucnosti jsou ale tarotové karty schopny odtajnit vám také mnoho jiných věcí, jako je například řešení svízelného problému, nebo cesta za pravou láskou.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
    Zapomeňte ihned na pouhou informaci ve stylu "má mě rád - nemá mě rád". Tarotové karty se ohlížejí na aspekty vztahu z hlediska minulosti, současnosti i budoucnosti a navíc jsou schopné vám říci i na co byste si měli dávat pozor a jaký je vztah vašeho partnera směrem k vaší osobě.

    Chcete odtajnit budoucnost vašeho vztahu? Zeptejte se na vaši lásku v naší aplikaci.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.