Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co o vás prozradí ascendent? Charakter i fyzické rysy!

  • Váš ascendent vám prozradí hodina, ve kterou jste se narodili.
    28. dubna 2014 | 06:00

    To, v jakém znamení jste se narodili o vás sice prozradí hodně, ale komplexní obrázek naznačující také to, co vás v životě čeká dostanete jedině tehdy, znáte-li postavení ostatních planet v okamžiku, kdy jste se narodili a především svůj ascendent.

  • Zjistěte svůj ascendent

    Komplexní horoskop na míru je natolik složitá věc, že vám ho sestaví a vysvětlí jen zkušený astrolog.Co se výpočtu ascendentu týče, s tím vám ale rádi pomůžeme.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
    Vše co potřebujete znát je jen vaše datum a čas narození, které zadáte do aplikace na našich nových stránkách plných horoskopů a věštění. Pak už stačí si jen přečíst, co všechno má váš ascendent na svědomí.
  • Ascendent v Beranu

    Vzhled

    Lidé s ascendentem v Beranu jsou zpravidla velmi hubení, se střední postavou a oválným obličejem. Mají pronikavý pohled, tmavé vlasy a ořechově hnědé oči.

    Povaha

    beran
    Autor: shutterstock.com
    Ctižádostivost, neohroženost a energie, to jsou klíčové vlastnosti lidí s ascendentem v Beranu. Kromě nadšení, volnomyšlenkářství a silně vyvinutého smyslu pro povinnost však dokáží být tito jedinci také hodně panovační, choleričtí a zlostní a to především v situaci, kdy se jim děje nějaké příkoří nebo bezpráví.
  • Ascendent v Býku

    Vzhled

    Lidé s ascendentem v Býku jsou většinou podsadití se sklonem k nadváze. Mají plný obličej, široké rysy a tmavé oči i vlasy, které jim propůjčují tajemný nádech.

    Povaha

    býk
    Autor: shutterstock.com
    Konzervativní, obětaví, stálí a pragmatičtí. O lidech narozených s ascendentem v Býku by se rozhodně nedalo říci, že létají v oblacích a staví si vzdušné zámky. Přes svoji praktickou stránku jsou tito jedinci velkými požitkáři a rádi si dopřejí. Nečekejte od nich, že by se vám snadno otevřeli - v citech jsou velmi uzavření a nikoho si nepustí k tělu dokud si nejsou jistí jeho charakterem.
  • Ascendent v Blížencích

    Vzhled

    Lidé s ascendentem v Blížencích jsou zpravidla velmi štíhlí a vysocí, s dlouhými pažemi a pevnou, sebevědomou chůzí. Mají činorodý pohled, tmavé vlasy a tmavě hnědé oči.

    Povaha

    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Upřímná, milá a přizpůsobivá povaha je vlastní všem lidem narozeným v ascendentu Blíženců. Mají silný, upřímný zájem o štěstí jiných lidí. Jsou duchaplní a mají spoustu zájmů, ale občas jsou velmi nervozní a mají sklon dělat si zbytečné starosti. Pokud nekultivují své vášně, stávají se povrchními, bez hlubších morálních hodnost. Jinak jsou ale velmi umírnění ve všech směrech života.
  • Ascendent v Raku

    Vzhled

    Lidé s ascendentem v Raku jsou zpravidla střední postavy s kulatým obličejem a velmi světlou, dokonalou pletí. Mají jemné, úzké rysy v obličeji, tmavé vlasy a šedé, nebo světle modré oči.

    Povaha

    rak
    Autor: shutterstock.com
    Jedinci s ascendentem v Raku jsou velmi emočně založení a city ovládají prakticky celý jejich život. Často se jim tak nedostává energie na moc dalších věcí. Jsou poněkud netrpěliví a bojácní, na druhou stranu ale projevují určitou bezstarostnost a bezmeznou náklonnost. Navíc mají kouzlo osobnosti, kterému každý ochotně podlehne.
  • Ascendent ve Lvu

    Vzhled

    Lidé s ascendentem ve Lvu mají silnou, plnou postavu s vypracovanými  a dobře stavěnými svaly. Jejich oči jsou zpravidla světlé, stejně jako vlasy a obočí. Ostře řezané, hranaté rysy doplňuje bystrý pohled.

    Povaha

    lev
    Autor: shutterstock.com
    Vznešenost, odvaha, nebojácnost a chuť riskovat, takové jsou hlavní charakterové rysy zrozenců s ascendentem ve Lvu. Jsou nekomplikované povahy, s tendencí k důvěřivosti a velkomyslnosti. Umí se zatnout a sledovat svůj cíl, aniž by jim to tvořilo sebemenší problém. Na druhou stranu jsou ale hodně impulsivní a snadno vybouchnou. Pozor by si měli dávat na přílišnou nespravedlnost a nevěru.
  • Ascendent v Panně

    Vzhled

    Lidé s ascendentem v Panně mají zpravidla štíhlou, vysokou postavu s načervenalou nebo snědou pletí. Kulatý obličej doplňují křehké rysy a tmavé vlasy a oči.

    Povaha

    panna
    Autor: shutterstock.com
    Tito jedinci jsou velmi vynalézaví, kreativní, nápadití a duchaplní a rádi tyto své vlastnosti vystavují na odiv. U opačného pohlaví jsou tito lidé velmi oblíbení, Vynikají rétorickými schopnostmi, mají talent naslouchat a snadno budí důvěru. Možná i proto milují klepy a s oblibou je posílají dál. Jen máloco je dokáže rozvášnit a když se dostanou do hádky, velmi rychle na ni zapomínají.
  • Ascendent ve Vahách

    Vzhled

    Lidé s ascendentem ve Vahách mají zpravidla vysoké, rovné a dobře stavěné tělo . Kulatý obličej doplňují hnědé, hladké vlasy a měkké rysy, které jim propůjčují jemný výraz.

    Povaha

    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Jedinci narození pod ascendentem Vah jsou hotovými miláčky společnosti. Jsou vyrovnaní, milí, zdvořilí a mají silně vyvinutý smysl pro čest a milosrdenství. Jsou poměrně výbušní, ale velmi rychle se také uklidní, jako by se vůbec nic nestalo. Hádkám se vyhýbají. Jejich nejlepší vlastností je přirozená a neustálá radost ze života a neomylná intuice.
  • Ascendent ve Štíru

    Vzhled

    Lidé s ascendentem ve štíru jsou zpravidla střední postavy s robustním, dobře stavěným tělem. Široký a velký obličej doplňují husté, kaštanové vlasy.

    Povaha

    štír
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození s ascendentem ve Štíru jsou velmi aktivní, ctižádostiví a neohrožení. Často se projevují jako bezcitní a sobečtí partneři či kolegové, ale umí být také velmi vášniví. Protože milují nebezpečí, risk a adrenalin, je s nimi život často jako na houpačce. Ze všeho nejraději zkoušejí, co si ještě mohou dovolit.
  • Ascendent ve Střelci

    Vzhled

    Lidé s ascendentem ve Střelci mají dosti vysoké, souměrné, hezké tělo s oválným obličejem, ostře řezanými rysy a světle hnědými nebo blond vlasy.

    Povaha

    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Ascendent ve Střelci propůjčuje těmto jedincům silnou vůli a velmi spravedlivou a milosrdnou povahu. Těžko byste hledali člověka, který je loajálnější, věrnější a srdečnější. Navzdory své okouzlující, láskyplné povaze jsou poněkud náladoví a občas se neumí rozhodnout, co vlastně chtějí. Přesto z nich jejich láska ke sportu, umění i politice dělá dokonalé společníky.
  • Ascendent v Kozorohu

    Vzhled

    Lidé s ascendentem v Kozorohu jsou zpravidla menšího vzrůstu se štíhlou stavbou těla, úzkým hrudníkem a úzkým obličejem, který lemují velmi tmavé, kudrnaté vlasy.

    Povaha

    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Ascendent v Kozorohu dělá z těchto jedinců vážné, snaživé a žádostivé osobnosti, kteří oplývají realistickým uvažováním a chladnou, střídmou povahou. Jsou velmi zruční a talentovaní, ale mají problém projevovat emoce, což je dost špatné, protože uvnitř jsou velmi žárliví a vášniví. Jak moc umí milovat, tak umí i nenávidět a nikdy nezapomínají.
  • Ascendent ve Vodnáři

    Vzhled

    Lidé s ascendentem ve Vodnáři jsou zpravidla silné, dobře stavěné postavy s dlouhým obličejem, světlými vlasy a tmavými oči.

    Povaha

    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Tito jedinci disponují opojným kouzlem osobnosti a sympatickým zjevem, což jim propůjčuje dostatek sebevědomí. Milují společnost, zábavu a bezstarostnost, ale mají i tendenci zabývat se hlubšími a palčivějšími tématy. Jejich silná vůle a vyrovnaná osobnost jim pomáhá snadno se vyrovnat se změnami a životními překážkami.
  • Ascendent v Rybách

    Vzhled

    Lidé s ascendentem v Rybách jsou zpravidla podsadité postavy s kulatým obličejem, krátkými končetinami a světlými oči i vlasy.

    Povaha

    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Jen málo co dokáže pohnout s neotřesitelně flegmatickou povahou jedinců narozených s ascendentem Ryb. Tyto osoby jsou velmi okouzlující, snaživí, vážní a klidní s jemným humorem i životním postojem. Jestli něco nenávidí, pak jsou to konflikty, hádky a stres, ve kterém se cítí opravdu nešťastní. Rádi pomáhají svému okolí a pro rodinu by se doslova rozkrájeli. Sice se velmi pomalu rozhodují, ale poté rychle a zodpovědně jednají.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.