Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dejte na léčivou sílu kamenů: Achát pomůže při rakovině i neplodnosti

  • Magická síla kamenů dokáže vyléčit nejrůznější tělesné neduhy.
    16. dubna 2014 | 12:00

    Bolí vás hlava? Máte cukrovku nebo jiné zdravotní problémy, které byste rádi řešili nejen s doktory, ale také alternativně? Zkuste terapii pomocí nerostů. Lidé je k těmto účelům používají už tisíce let. A účinky jsou vyzkoušené!

  • Síla uvnitř léčí

    Když se nad tím člověk zamyslí, dává to docela logiku - kameny vznikaly v období obrovských erupcí a pohybů hmoty na Zemi a je v nich dodnes nashromážděná neskutečná síla a energie. A to je právě to, co lidi léčí.1958486:gallery:true:trueKaždý kámen je jiný a prý je nejlepší si je vybírat intuitivně. Když se vám nějaký zalíbí víc než ostatní, má potom pro vás lepší účinky. V každém případě je ale každý na něco jiného. Pojďme si to rozebrat!
  • Růženín na srdce

    Růženín
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Tento něžný a půvabný kámen čistí a uklidňuje všechno, co souvisí se srdeční činností. Léčí poruchy, které mají původ v potlačovaných emocích, reguluje srdeční rytmus, pomáhá při nespavosti a léčí i neplodnost. Používá se i k terapii při leukémii a chudokrevnosti. Nosit je ho nejlepší na krku, ale pomáhá, i když ho máte v kapse.
  • Ametyst proti stresu

    Ametyst
    Autor: profimedia.cz
    Ametyst je polodrahokam a vybroušený má překrásnou fialovou barvu. Je to kámen duchovní čistoty, meditace, působí proti bolestem a hlavně odbourává stres. Je vhodný i při neurózách, snižuje tlak, pomáhá při cukrovce a léčí i nemoci krve. Noste ho na krku nebo na ruce, ale vhodný je i pod polštářem, na kterém v noci spíte.
  • Rubín na střeva a krev

    Rubín
    Autor: Kameny na focení zapůjčila ezoterická prodejna Modrá brána, Zborovská 1, Praha 5
    Příroda do něj namíchala okouzlující rudou barvu. Léčí hlavně tlusté střevo, žaludek a štítnou žlázu. Dokáže také snižovat teplotu, zastavuje krvácení z nosu a dokonce pomáhá při koktání. Je ale dokonce vhodný i při léčbě některých druhů rakoviny, protože zmírňuje účinky chemoterapie. Nosí se na krku nebo kdekoli jinde na těle.
  • Achát proti rakovině kůže

    Achát
    Autor: shutterstock.com
    Achát je silný kámen, který toho umí hodně. Pomáhá hlavně při léčbě zhoubných nádorů, hlavně při rakovině kůže. Taky posiluje reprodukční orgány, snižuje teplotu, je dobrým pomocníkem při zánětech vaječníků, snížené funkci ledvin, zánětech močového měchýře a mírní i bolesti křečových žil. Noste ho kdekoliv na těle.

Autor: rie
Diskuse ke článku
.